Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AuroraDark
naložila se na neku strejt narcisu ko idiot, a inače ljubavi toliko nema da će mi i u dnevnom horoskopu uskoro biti ponuđene samo opcije: zdravlje i posao :roll:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
faza letnjeg sna

budna sam nekih 8 sati dnevno odnosno noćno za dan i sunce nemam živaca
By alexandermagic
^
Bacen si u blato, pardon lokvu, ali i dalje si samom sebi neunistivo privlacan i pozeljan i nema govora da ces se odreci premalenih krpica bez obzira na abnormalne uvjete i sto uopceno malo tko obraca pozornost na sve to - fazi?

Naravno, rukovodio sam se samo fotkom koju si postao i nema govora da ja tu nesto insinuiram. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Korak
u fazi pocetka veLJikog spremanja .. bar se nadam
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642442#p2642442]alexandermagic napisao:[/url]^
Bacen si u blato, pardon lokvu, ali i dalje si samom sebi neunistivo privlacan i pozeljan i nema govora da ces se odreci premalenih krpica bez obzira na abnormalne uvjete i sto uopceno malo tko obraca pozornost na sve to - fazi?

Naravno, rukovodio sam se samo fotkom koju si postao i nema govora da ja tu nesto insinuiram. :ozbiljan:
upravo tako :lol:
Korisnikov avatar
By Katengl
U fazi "treba da spremam ispit, čistim kuću i obrijem se da ne bih prepadao dečicu kad izađem iz kuće, ali je primamljivije čitati tvitove Doris Bizetić i jesti kancerogene indonezijske rezance", u toj fazi.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Alexnader jel si ti toliki majmun?Znaci napisao onaj komentar za Gossipa i ocekivao si da ce se nadrndati,znaci ti si ti obican troll...
Sta kao u fazonu e ajde ja cu biti govno i onda cu komentaristai neciju sliku ili komentar da bih ga zajebavao pa ako se ne nadrda tj ako ga to ne dira onda je ok da nastavim da ga zajebavam?
Meni je to tako pateticno,hahahahahahhaa jbt nikako da naucim da su neki ljudi rodjeni kao govna
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!