Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By tasa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349276#p2349276]Galadriel napisao:[/url]uopšte nije zlonameran samo je oštar na rečima, a ti si preosetljiva (koji vrdavi eufemizam).

kad ti budu splasle strasti i hladne glave razmisliš, možda ti dođe zašto on to radi.
zlonamerno je svako mesanje u tudji zivot
a moja glava je hladna i prezren je svako ko drugome zeli zlo
i ne moze "da mi dodje" nesto sto pripada BEZumu kakvog se gnusam

ovo njegovo - neautovan i svako ko drugacije misli = autohomofob i ormanusa
jednako je izjavi bolesnika koji napravise ovakvu jednacinu homoseksualac = pedofil
njegova mrznja = mrznja homofoba

ja nemam vremena da mlatim dublje po ovome niti da trazim po forumu ali eto ako ti imas vremena pregledaj popajeve postove pa vidi koliko puta je nekoga nazvao autohomofobom a da je razlog tome bio drugaciji stav te osobe a ne nikakva autohomofobija

sta da kazem koliko je puta mene tako nazvao u nedostatku argumenata ili od besa sto ne mislim kao on vajni aktivista
sta da kazem kada odvali takvo nesto, jel da mu natrljam nos sa koliko sam se godina autovala, jel da stavljamo na tas koliko ljudi zna da zivim sa zenom a koliko ljudi zna da on zivi ako zivi sa muskarcem ili je barem nekada ziveo a ne se samo krisom kresao
jel da stavljamo svi redom na tas takve stvari pa biramo ko je najveci gej medju nama
sta ustvari cini nekoga vecim homoseksualcem od onog drugog
i sta tome koji sudi daje za pravo da sudi

mnogo je pitanja dragi moj a ni za jedno popajevo sranje nema razumnog opravdanja

i jos je veci fenomen sto on krivi ormanuse za sva prava za koja smo uskraceni a ne razmislja da je mozda tome "krivac" odnosno doprineo u velikoj meri los aktivizam i aktiviste koje su galamdzije gde god se nadju, od foruma do organizacionog odbora prajda
i dok te galamdzije zagovaraju negativne stavove, netoleranciju, neravnopravnost, nasilje, ponizavanje i diskriminaciju dok nasi prepametni aktivisti tako oni ludjaci sa druge strane tapsu i kazu - sto da ja postujem pedera kada se oni diskriminisu medjusobno!
i tako galamdzije na obe strane seru svoje govnjive stavove i smrdljive reci a oni koji bi da upoznaju nasu populaciju oni ne mogu doci do izrazaja i jos ih nase aktiviste cekaju sa usranom motkom jer su jelte drugaciji bez obzira sto nisu homofobi time sto su strejt

ovako bi se moglo do besvesti ali vreme je zakon
vreme sve pokaze pa ce tako neki pljuvati govna koja su jeli a oni koji su sebe i druge mazali govnima i bili vodje govnjive skupine ti ce tada kao i svaka gnjida okrenuti "obraz" i prikloniti se ili barem pokusati nekim drugim normalnim ljudima koji ce zaista biti aktiviste i koji ce pocistiti smece i smrad za njima pa onda sejati cvece i uciniti ono sto su mnoge aktiviste ranije - uciniti dugotrajno dobro za svoju populaciju ili grupaciju
ali ti zivis u RS, dakle, aktivisti u srbiji nisu tvoji, niti vaši. ono, dvije različite države ^^

i da, aktivizam je u hrvatskoj prilično uspješan, to je činjenica. drago mi je da je tako, isto kao što bi mi bilo neizmjerno drago da je u srbiji i BiH uspješniji.

inace, etiketu autohomofobije ne koristim olako. problem je što je mnogo ima. :drama:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349298#p2349298]Popeye napisao:[/url]ali ti zivis u RS, dakle, aktivisti u srbiji nisu tvoji, niti vaši. ono, dvije različite države ^^
e neka si mi rekao gde zivim, da i ja znam :)

ja pricam o internacionalnom aktivizmu a "nasim" drzavama kao ograncima
nema tu hrvatskog srbijanskog ili bosanskog aktivizma nego samo gej aktivizma, manje ili vise uspesnog

jbt, ima li ista na ovom svetu sto neces okrenuti na exyu politiku i nacionalizam
:bljak:
Tašo, ti baš strastveno braniš svoje stavove.
Krajnje ti dobronamerno savetujem, bez podhebavanja da bi za tebe bilo korisno da smanjiš pritisak u ekspres loncu jer rezigniranost i dugorajna ljutnja samo mogu dovesti do emocionalne blokade i da štete kardiovaskularnom i ostalim sistemima.

Na koji način smatraš da to što neko nije definisao i prihvatio svoj seksualni identitet kako bi ti volela, ugrožava tvoj? Pa koliko ljudi na ovoj planeti, svako ide svojim tempom i svojom logikom i koprca se kako zna i ume sa sobom. Nije sve po knjigama.

Ako ti znaš ko si ti na koji način te neko ugrožava ako se drugačije definiše?
Tuđe reči nas ne mogu ubiti.
evo sto pise u prosjecnom udzbeniku za studente psihologije:

Stajalište koje je evoluiralo tijekom proteklih 15 ili 20 godina, o tome da homoseksualnost sama po sebi nije duševni poremećaj, zajedno sa stajalištem kako osoba, da bi je se smatralo poremećenom, mora biti vidljivo uznemirena svojom seksualnom orijentacijom, ima važne implikacije za način na koji istraživači u društvenim znanostima istražuju homoseksualnost.
Umjesto da traže razloge zbog kojih neki ljudi radije biraju pripadnike svojeg spola za seksualne partnere i da istražuju i primjenjuju metode za mijenjanje homoseksualne orijentacije u smjeru heteroseksualnosti, bilo bi bolje kad bi se kliničari i znanstvenici usmjerili na ispitivanje kako se ljudi općenito odnose prema vlastitoj seksualnosti, te kako pomoći onima koji naginju homoseksualnosti da se odupru pritisku koji još uvijek primjenjuju oni koji ih žele upraviti k heteroseksualnosti.

Psihologija abnormalnog doživljavanja i ponašanja (G.C. Davison & J.M. Neale)

u prijevodu: homoseksualnost je ok, autohomofobija je psihički poremećaj.
nije tu dakle riječ o nikakvoj različitosti ili toleranciji prema istoj, a svatko tko to tvrdi zapravo podržava autohomofobiju.
Da. Ali svaki pojedinac ima pravo da odluči da li će neki problem rešiti ili ne. Da li treba omalovažavati čoveka koji npr. ima agorafobiju, depresiju, panične napade itd. ali se ne javlja stučnjaku da se toga oslobodi? Javiće se kad patnja koju oseća bude intenzivnija od straha od promene. Ili neće. Njegova stvar. Ninakoji način ne ugrožava ostale ljude sa sličnim problemom time što svoj ne rešava.
Korisnikov avatar
By DEXI70
joj bre olivce idi otvaraj i zatvaraj ti sifonjeri koje stalno pominjes da napravis promaju malo da ti se ne umoljca garderoba greota, da posle od usta odvajas za novu, sad su pare skupe oskudacija je .......... dete daj jos jednu mastiku vamo.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350262#p2350262]vila napisao:[/url]Da. Ali svaki pojedinac ima pravo da odluči da li će neki problem rešiti ili ne. Da li treba omalovažavati čoveka koji npr. ima agorafobiju, depresiju, panične napade itd. ali se ne javlja stučnjaku da se toga oslobodi? Javiće se kad patnja koju oseća bude intenzivnija od straha od promene. Ili neće. Njegova stvar. Ninakoji način ne ugrožava ostale ljude sa sličnim problemom time što svoj ne rešava.
Za slucaj da ti nije jasno, bicu voljan da objasnim:

Depresivne, agorafobicne i osobe sa panicnim napadima itd nisu diskriminisane do nivoa "ubij, zakolji da agorafobicar ne postoji" kao sto smo mi, lgbt zajednica. Od presudnog je znacaja autovanje za poboljsanje naseg polozaja u drustvu i borbi protiv diskriminacije, to je jedini nacin da se izborimo za nasa prava. Autohomofobna osoba, ne samo sto UNISTAVA svoj zivot (sto je dovoljno lose po nju samu) vec je i ona homofob, sto je gore od str8 homofoba. Najveca homofobija je zapravo autohomofobija jer str8 osoba ne moze da oseti toliku mrznju kao autohomofob jer str8 osoba nema dodirnih tacaka sa lgbt svetom dok autohomofob je ono sto nas izjeda iznutra a i spolja. Autohomofobi su, svakako, daleko od autovanja sebi, a kamo li drugima, vec postaje najgora vrsta homofoba.

Dakle: autohomofob = najgora vrsta homofoba + borba protiv vetrenjaca. I kako ovo moze da bude dobro i po koga?
A zapravo popeye govori o specificnoj hardcore vrsti autohomofoba a ne o autohomofobima generalno.
Autohomofob moze da bude i osoba koja svaki vikend izlazi u gay club a pritom nije out nikome ko je str8. Recimo roditeljima.
Moze da bude i osoba koja podrzava lgbt prava, napredak na tom polju i sl ali istovremeno nije spremna da eventualne zakonske pomake iskoristi kako se ne bi outovala.
I tri tacke.

Ono o cemu je popeye govorio je malo tezi oblik autohomofobije, sto se da procitati u prvom postu a samim tim i naci opravdanje za ovakav topic.
Sve sto treba je da procita uvodni post.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350358#p2350358]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350262#p2350262]vila napisao:[/url]Da. Ali svaki pojedinac ima pravo da odluči da li će neki problem rešiti ili ne. Da li treba omalovažavati čoveka koji npr. ima agorafobiju, depresiju, panične napade itd. ali se ne javlja stučnjaku da se toga oslobodi? Javiće se kad patnja koju oseća bude intenzivnija od straha od promene. Ili neće. Njegova stvar. Ninakoji način ne ugrožava ostale ljude sa sličnim problemom time što svoj ne rešava.
Za slucaj da ti nije jasno, bicu voljan da objasnim:

Depresivne, agorafobicne i osobe sa panicnim napadima itd nisu diskriminisane do nivoa "ubij, zakolji da agorafobicar ne postoji" kao sto smo mi, lgbt zajednica. Od presudnog je znacaja autovanje za poboljsanje naseg polozaja u drustvu i borbi protiv diskriminacije, to je jedini nacin da se izborimo za nasa prava. Autohomofobna osoba, ne samo sto UNISTAVA svoj zivot (sto je dovoljno lose po nju samu) vec je i ona homofob, sto je gore od str8 homofoba. Najveca homofobija je zapravo autohomofobija jer str8 osoba ne moze da oseti toliku mrznju kao autohomofob jer str8 osoba nema dodirnih tacaka sa lgbt svetom dok autohomofob je ono sto nas izjeda iznutra a i spolja. Autohomofobi su, svakako, daleko od autovanja sebi, a kamo li drugima, vec postaje najgora vrsta homofoba.

Dakle: autohomofob = najgora vrsta homofoba + borba protiv vetrenjaca. I kako ovo moze da bude dobro i po koga?
:up:

Sve lepo receno i objasnjeno :fancyklap:
A zasto bih ja trebao da se primam na neku kvazi Oprah cicu koja je dovela ocigledno mentole koji bi trebalo da mi prodaju muda za bubrege "ja sam gay i mrzim to",ovo nije autohomofobija ovo je ocigledno primer ispiranja mozga naciji sa tim pricama"ako si gay trebalo bi da se zapitas da li si normalan"
Sta god i koja god da je godina,primer je...ne mogu reci da je glup ali ovakve stvari sam vec video,kako se to zove sublimirane poruke?? jel tako?
Ne zanimaju me autohomofobne osobe,neprihavtanje samoga sebe kakva god da si je vec samodestrukcija tvog mentalnog sklopa,tako da ja to ne treba ni da lecim niti da ubijem,ali sam svakako za to da takvim osobama treba pomoc jer nisam za ekstremna resenja,ekstremi nikada nisu dobri
Moj drug koji je gej od glave do pete i koji je dugo godina u ovome, (imao je i duge veze i sada je u dugoj vezi) kaze da je homosekusalnost bolest i da smo mi bolesni. Znaci bas tim recima.... ako osobu privlaci osoba istog pola to je za njega bolest.
Ja sam mu rekao da je autohomofob, a on se naljutio na mene.

Da li sam u pravu? Ili je on u pravu sto se naljutio na mene?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630080#p2630080]urke145 napisao:[/url]Moj drug koji je gej od glave do pete i koji je dugo godina u ovome, (imao je i duge veze i sada je u dugoj vezi) kaze da je homosekusalnost bolest i da smo mi bolesni. Znaci bas tim recima.... ako osobu privlaci osoba istog pola to je za njega bolest.
Ja sam mu rekao da je autohomofob, a on se naljutio na mene.

Da li sam u pravu? Ili je on u pravu sto se naljutio na mene?
a šta TI misliš? ali prije toga, valja se zapitati, da li si ti u "ovome" od "glave do pete" ili pak do, ne znam, dupeta?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630084#p2630084]alexandermagic napisao:[/url]Ne, poremeceni ste obojica. On sto to misli i izgovara, ti sto se pitas da li si u pravu.

Naravno da jesi. :shamar:

Pa zato sto se umalo nismo pobili.......on je i dalje pri tom stanovistu. Rekoh mozda sam ja lud kada vidim da je covek spreman da se bije da bi dokazao da smo bolesni.

ha ha ha

:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!