Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
nisam još stigao odgledati 'top of the lake', ali kako režiju potpisuje jane campion, siguran sam da u najgorem slučaju serija može biti jako zanimljiv promašaj. u najboljem remek-djelo, jel. ^^
Korisnikov avatar
By bas bleu
tacnije jos 17 sati i cela sezona na netflixu. al cu da spojlujem!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
odgledala sam i hannibala, druga sezona je PRE.BRU.TA.LNA
sad do nove sezone čekanje godinu dana skoro___________________

ali dobro do tad će mi već od sutra dušu otkupiti orange is the new black pa izdržaću nekako
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Dok čekam nove sezone serija koje pratim, uzeh da gledam Smallville. Neverovatno mi je koliko glumaca iz te serije glumi u sada aktuelnim. Znači Supernatural, Vampire Diaries, Beauty and the Beast u jednom.
Da li preterujem ako gledam u proseku 10 epizoda na dan?
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637483#p2637483]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637332#p2637332]bas bleu napisao:[/url]tacnije jos 17 sati i cela sezona na netflixu. al cu da spojlujem!
uhvatila sam sebe kako brojim sate od tvog posta do sada :lol:

Uh valjda ce biti na pajratu nesto cim pre, jer uopste ne mogu da gledam serije nit filmove koji su skroz sirijus poslednjih metar dana. A jos ovde imam i aj kendiz :love:
:lol:

there is a very disturbing bit with the eye candy and peanut butter. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bas bleu
oithb season 2 binge over.
mnogo je mracnije nego season 1 i ima previse flashbackova za svaki jebeni lik. ali overall pretty cool. a piper proizvodi totalni jenny schecter efffect kod mene i nema dovoljno alex.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Ja sam urlao od smeha. Genijalni su.
Piper mi je inače, po svemu sudeći, ponašanje, izgled, trapavost, pogubljenost kao Kittrie :lol:

Obožavam tu seriju.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Slika

el prati jos neko under the dome? krajem juna pocinje druga sezona, zanimljiva je serija.
By filipkum
Opet pocele "Slatke male lazljivice" da ne volim da se nerviram sa Spenser ne bih vise ni gledao, komplikuju ga mnogo...A i Tobija bas volim
Korisnikov avatar
By dharmox
Fargo - finalna 10 epizoda

Iako se nije ni primakla filmu, puna nelogičnosti, a mnogim likovima fali motivacija, ovo je jedna od boljih ovogodišnjih serija.
By filipkum
True blood pocetak poslednje sezone, Pem u Maroku i Dzejson Stakhaus vampire sex :)
Delirium prva epizoda, glavna junakinja ona Medison iz "American horor story", distopijska tinejdz serija u kojoj se ljubav zove delirijum i postoji lek za nju, sta znam nit mi je bilo dosadno nit mi se svidelo
The last ship - apokalipticna o virusu koji pobio veci deo covecanstva a Amerikanci spasioci na nekom brodu traze lek na Antarktiku, nekako mi je sve vec vidjeno
Ljubavnik mog muza (My husbands lover) na yotube-u, iznenadjujuce fina filipinska gej sapunica u kojoj se mlada Lali udaje za bogatog momka Vinsenta, koji je zapravo gej i u dubokom ormaru, a njegov je otac vojno lice i homofob, i naravno bivsi drug iz srednje i ljubavnik Erik ...sta sve ja gledam :smeh:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sad odgledah pilot one nove syfy serije, dominion. dja mi se...a i glavni glumac je bas preseks, nastavljam sa gledanjem sigurno.
Korisnikov avatar
By scout_finch
gledam suits. nista posebno, drzi paznju. treba da odgledam poslednjih par epizoda druge sezone the blacklist, al' me nesto mrzi. u stvari, mozda sam i odgledala al' je toliko postala bla da se i ne secam.

gleda mi se nesto dobro, a da nije game of thrones koji mi se ne gleda.
By filipkum
Tyrant 1 epizoda - zanimljivo, mislio sam da ce biti lose s obzirom da Amerikanci prave seriju o vladarskoj porodici na Bliskom istoku ali nije lose, dobar je pocetak. I zanima kako ce uraditi gej pricu u arapskom svetu posto je cini mi se jedan od clanova porodice gej

Flash prva epizoda, svidja mi se vise nego Arrow, nije lose
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
the flash prva epizoda je bila dobra, ali i dosadna jer su je celu, tj sve kljucne momente, vec prikazali u extended traileru. prebrzo se odigralo sve, mnogo toga su natrpali u pilot, kako bi bio picked up by cw...ali mislim da nisu trebali da brinu, jer flash ima ogroman fanbase already.

Witches of East End - raduje me sto necemo morati da cekamo jesen/zimu da bi gledali ove nove vestice. nisam siguran zasto se lifetime odlucio da nam pusti drugu sezonu na leto (6 jula) ali hvala im na tome ^^

sto se tice true blooda, svidela mi se prva epizoda. jedino mi se nije svidela zadnja scena, tacnije, sukina izjava. trebala je lepo da ih sve otera u picku materinu. QQ tara rip.
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642305#p2642305]filipkum napisao:[/url] The last ship - apokalipticna o virusu koji pobio veci deo covecanstva a Amerikanci spasioci na nekom brodu traze lek na Antarktiku, nekako mi je sve vec vidjeno
zaboravio si ruskog naucnika-spijuna
ali i to je vec vidjeno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642863#p2642863]filipkum napisao:[/url]Tyrant 1 epizoda - zanimljivo, mislio sam da ce biti lose s obzirom da Amerikanci prave seriju o vladarskoj porodici na Bliskom istoku ali nije lose, dobar je pocetak. I zanima kako ce uraditi gej pricu u arapskom svetu posto je cini mi se jedan od clanova porodice gej
ne cini ti se, jeste
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642863#p2642863]filipkum napisao:[/url] Flash prva epizoda, svidja mi se vise nego Arrow, nije lose
slazem se sa svim sto si napisao
Korisnikov avatar
By nsc
Gang Related (2014– )
LAPD
EVERY HERO HAS A DARK SIDE

Taxi Brooklyn (2014– )
simpa nova NYPD serija - akciona komedija
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!