Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
"McCall! The position is goal keeper, not goal abandoner!"
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
"It's armani" "huh?" "my aftershave, it's armani." "oh it's nice (: "

:lol:
Korisnikov avatar
By gossip
seems we always have a little price to pay
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
tako mi je žao nekad kad pustim neki divan klavir dok učim i onda se koncentrišem na učenje a ovo ni ne čujem i onda ta lepota prođe neopaženo :sigh:
Jedna od onih golubica koje hranim cim svane svako jutro je valjda uletEla u sobu dok sam bio dole i ostavila tj. snijela svoje kurcevo jaje. Uzeo sam malo sijena koje rabim za cincile i improvizirao gnijezdo u koje sam smjestio to isto jaje koje je neprirodno hladno i iznio ga na terasu. Sto sad sa tim i hoce li nesretnica skuzit sto treba da radi, sam bog zna. Barem mi se nije nigdje pokenjala po pokucstvu. Freakshow.
Korisnikov avatar
By 李香兰
"ok togepi, now just hit your head like this - now that's a Headbutt!"
"no not like that -_-"
1:38 <3

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637293#p2637293]alexandermagic napisao:[/url]Jedna od onih golubica koje hranim cim svane svako jutro je valjda uletEla u sobu dok sam bio dole i ostavila tj. snijela svoje kurcevo jaje. Uzeo sam malo sijena koje rabim za cincile i improvizirao gnijezdo u koje sam smjestio to isto jaje koje je neprirodno hladno i iznio ga na terasu. Sto sad sa tim i hoce li nesretnica skuzit sto treba da radi, sam bog zna. Barem mi se nije nigdje pokenjala po pokucstvu. Freakshow.

desila mi se ista stvar jednom. snela jaje u sobi i simbolicno nakupila okolo tri grancice. samo sam ga izneo napolje i potpuno ga je ignorisala.
Korisnikov avatar
By Trilian
toliko sam umorna, noge me jedva drže
Dragana Milatovic-Arandjelovic

Gorane pises tako zato sto si i ti rom podrzavaj ti koga hoces ali ste veliki foliranti sve vi nemate primate pomoc i td i td a svi dvospratnice automobile originale najskuplje telefone zlato kajle i dako dalje ostavljate kuce idete trazite azil koje kuda pravite raznorazne pizdarije i vratite se posle par godina puni para i opet kukate a necete da radite evo i Ruzica se uhvatila politike kakvo sada glasanje spominjes a ko vas tera na silu da glasate.

I STA DA JOJ KAZEM?
A samo sam podrzao porodicu koja zeli da naplati osiguranje zbog pogibije clana u saobracajnoj nesreci.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa to tako ide... Ako podržavaš pedere, to je zato što si peder, ako podržavaš životinje, to je zato što si životinja. U svakom slučaju si pristrasan i tvoje mišljenje je zbog toga irelevantno. Ova tupa filozofija nije vredna čak ni sarkazma. -_-
Korisnikov avatar
By gossip
opet sam postavio pogresan link uz lyrics :lol:
MAM PUNO DUSMANA NA SVE STRANE GLEDAJU DAME UNISTE U LJUBAV MI SE MJESAJU TRACAJUME STA DA RADIM ? DALI POSTOJI NEKI NACIN DA TAJ DUSMANLUK ODE OD MENE DAME PUSTE NA MIRU ? U NAFAKU MI SE MJESAJU ZELE SVIM SILAMA DAME UNISTE I DAME OTRACAJU. JA VJERUJEM U ALLAHA DJS I UZDAM SE U NJEGOVU POMOC
ODGOVOR

:/

:lol:
Korisnikov avatar
By 李香兰
ljubomoran sam na vase mace na temi za fotke ljubimaca. sad cu da slikam stanka
:smeh:
From Dawson's Creek to doing a song with Beyonce and Kelly Rowland? So random. And a song about Jesus? She used to hate religion in Dawson's Creek, her grams tried to put her Jesus babble on her all the time and she used to go out and screw guys. I didn't expect her voice to sound like this though but she did a different voice for Marilyn Monroe in that movie about her.

Izem ti pesmu. :qqlele:
  • 1
  • 600
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!