Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Je l' me zajebavas?

Pa jebala te Vera Matovic, MDNA je citirao gramaticku gresku koju sam ja slucajno prilikom boldovanja napravio. Da_li.

Btw, ovo te zanima onako, zato sto volis traceve ili ti treba za lgbt novi sad site? :krezavi:

a onda je dodala

Smiljana Milisavljevic

nikoga ne diskriminisem i nikome nista ne zameram, ali sam misljenja da bi trebalo da bude javno ono sto je tajno, nista drugo...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma kakvi za sajt, ne bavimo se tračevima tamo. Šta vam je, molim vas ? Nego sam hteo da stavim na fejsbuk, kod mene na pejđ, što sam i učinio.
Mali nesporazum, Kragi, šta ćeš.
A Smiljka je formalno u pravu, informacija da je Pajtić matori pederaš nije ni od kakvog značaja, ako gledamo formalno. Fino je Smiljka pustila otrov, lukavo i zlobno. :zmija:
By Kragi
Slazem se, samo mislim da je to mogla da nam kaze i ranije ako vec ima stav da to ne treba da se krije, a ne bas u momentu kada je razocarana u DS.
Smrducka na dobro upakovanu homofobiju.

A inace, mogao si da kazes da shareujem(o) status pa si mogao da ga preuzmes od mene ili bilo koga drugog. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta sam mogao, mogao sam, šta sam uradio, uradio sam.
Šta ja znam, mene zabavljaju te pakosti proizišle isključivo iz trenutne, intenzivne frustracije i besa, tad su najsočnije.
By lonely boy
Ja sam Pajtića upoznao na prvoj godini studija u Skupštini u Novom Sadu kad su se delila priznanja za ulazak na budžet. On je delio priznanja, čak smo se i rukovali. Televizija je snimala, srećom da nisam bio prikazan na televiziji, a svi smo se krili da nas ne uhvati kamera tokom dosadnih predavanja. Posle dolaze da pitaju, ko hoće da da izjavu za Pink. Ma kakva izjava, još mi samo to fali. Pitaju me kući posle, što nisam dao izjavu, a ja kažem kad budem snimio novi album onda ću davati izjave za Pink, a ne ovako bezveze.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637190#p2637190]lonely boy napisao:[/url]Ja sam Pajtića upoznao na prvoj godini studija u Skupštini u Novom Sad kad su se delila priznanja za ulazak na budžet. On je delio priznanja, čak smo se i rukovali. Televizija je snimala, srećom da nisam bio prikazan na televiziji,a svi smo se krili da nas ne uhvati kamera tokom dosadnih predavanja. Posle dolaze da pitaju, ko hoće da da izjavu za Pink. Ma kakva izjava, još mi samo to fali. Pitaju me kući posle, što nisam dao izjavu, a ja kažem kad budem snimio novi album onda cu davati izave za Pink, a ne ovako bezveze.
ovo je izvlačenje iz ormara tebe ili pajtića? ^^
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Gde je tu izvlacenje i ko je sta cega? :wtf:

Ljude lupila suncanica or what pa ovih dana pisu gluposti? :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Jaoj, Bože, pa meni je Pajtić držao vežbe na faksu u drugoj polovini devedesetih, njegova seksualnost je i tada bila javna tajna, no to mene nije zanimalo uopšte, jer mi je toliko bio ogavan uvek, podsećao me je na neku bledu, gnjecavu bundevu. Neprestano je gutao vazduh dok je govorio i činilo se kao da je uvek pun gasova. Ziljavo lice, beskrajna tupost i dosada kojom je zračio, teški vojvođanski akcenat sa tvrdim Č i Š, prenaglašena ljigava, neiskrena ljubaznost prema svima, rečju - pravi mlakonja. :bljak:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, ti novosadski hohštapleri su još nesnosniji od užesrbijanskih. Zato što, povrh svih nesnosnosti, imaju još i potrebu da forsiraju tu spoljnu austrougarsku finoću, prefinjenost za koju tvrde da je tipično vojvođanska, a od koje mi se bljuje, jer se u najvećem broju slučajeva svodi na besramno licemerje.
By lonely boy
Ne, ja sam se samo nadovezao na priču gore, a to je neko drugi započeo
Što se tiče mog izvlačenja, mene vuku napolje od osnovne škole, a ja se baš nešto ne otimam
Voleo bih da znaju, mada verovatno i znaju ali neće to sebi da priznaju, a da ja ne moram da im kažem, jer mi se ne da da objašnjavam
Šta to koga briga
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa briga ih je.
Mene su, u moru raznih opštih i manje opštih pitanja, pitali i da li mi ližemo guzice jedni drugima.
Ližemo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja jedva čekam da me pitaju, složim akademsku facu i mrtav-ozbiljan krenem da objašnjavam vrlo konkretno i jasno, plastično, ali ipak ne vulgarno i prosto.
:snob:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637215#p2637215]*deni* napisao:[/url]Pa briga ih je.
Mene su, u moru raznih opštih i manje opštih pitanja, pitali i da li mi ližemo guzice jedni drugima.
Ližemo.
Jaoj, ta pitanja.
Malo-malo pa naiđem na nekog 'znatiželjnog' sagovornika koji tako sebi da za pravo mi postavi milion pitanja vezanih za moj seksualni život i priključenija. Pitanja kakva nipošto ne postavljaju ostalima (strejterima) iz ekipe, ali pošto sam ja peder onda sam obavezan da svakome ispričam svoje omiljene poze, da li volim da primam ili dajem, kakav je ukus čmara, da l' krene govno kad se jebeš ili koliki je bio najveći kurac koji sam primio. :wtf:
Korisnikov avatar
By blenta
vreme da napravis jedan FAQ pamflet?
da, kad smo kod toga, baš sam se samosažaljevao kako meni uvek dodele da budem u društvu/radim nešto/imam projekat sa patrijarhalnim (i često još i mizoginim) ormarušama, koje su uz to najčešće onaj heteroseksualni stereotip kako gej muškarac treba da izgleda i da se ponaša.
moj život se pretvara polako u jedno veliko prevrtanje očima ka beskraju.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
Pre na primer dve nedelje, izađem sa najboljom ortakinjom kod njenog rođaka u lokal.

On je duplo stariji od nas i već smo se susreli par puta, međutim nisam mu rekla ni reč o svojoj seksualnosti, jer - zašto bih? Tokom večeri saznajem da je ortakinjin homofobični dečko rekao njemu za moju seksualnost, ali sam u fazonu da mi se jebe zaista.

I onda sam po prvi put u životu, ne shvatila nego OSETILA zašto je dubinski glupo da nekog okarakterišeš kao lezbejku ili pedera, ili da mu dodeliš bilo kakvu etiketu, jer je čovek toliko više od neke etikete.

Uglavnom kako su pristizali njegovi prijatelji i prijateljice na večeru, on je svakog koga upozna sa mnom upoznavao sa "Ovo je njena drugarica, ona je lezbejka". I ne sa nekom željom da me povredi, uvredi, već otkud znam iz sopstvenog neznanja i nerazumevanja sveta oko sebe.

I jebeš to, ja sam odavno naučila da ne mogu da menjam svet, i da objasnim nekom kako treba da gleda na stvari, ali me je pogodilo kao ciglom u glavu. Jebote, šta sam ja sad? Ne, stvarno? Kakvu su informaciju ti ljudi dobili kada su saznali, pre nego što su mi čuli i ime, da sam lezbejka?

Za mene znaju prijatelji i roditelji, čak i ljudi van mog kruga i više mi to nije najbitnije na svetu. Ranije sam reč lezbejka doživljavala kao deo identiteta, kao nešto što mora da se kaže svima, da se naglasi, da se akcentuje.. Kao da sam time želela da potvrdim to i sama, da nabijem ljudima da nos, da se derem: "JA SAM LEZBEJKAAA".. I onda sam nakon te večeri, i nakon tolikog potenciranja i želje da saopštim svima svoju seksualnost godinama, tu želju valjda nekako prevazišla..

I sada imam potpuno drugu predstavu o tome.

Jer ja nisam svoj seksualni identitet, nisam belkinja, fem, nisam svoj posao, nisam svoja odeća, nisam stvar koja može da se identifikuje sa samo par slova. A tako sam se osetila, sa samo par reči.

"Ona je lezbejka". :roll: Moš misliti. Kao da je to sve o meni što treba da se zna! Kao da nekog treba da boli kurac.

Jebote.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ :nope:

proteklog vikenda mi se nešto slično desilo. a znam da nije ni iz kakve loše namere bilo ali opet.

samo ne kontam zašto nisi iskoristila prvu priliku da kažeš liku nešto od toga što si ovde lepo napisala
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!