Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Desavalo mi se i jedno i drugo. Prvi put kada mi se to desilo sam napravio big deal i izdrao se na svoju sestru... sada me bas grize savest zbog toga. Posle me boleo kurac i zapravo cak mi je bilo drago da ljudi sire "vest" da sam gay. Less drama for me :lol:

Jednom sam prisilno autovao hardcore ormarusu, ali samo zato sto je bila ujak mog najboljeg druga koji naravno nije homofoban. I da, priznajem da je osecaj bio kao da sam ugazio u govno kao sto Popaj veli... ni sam ne znam zasto sam to uradio. It wasn't worthy of me.
Korisnikov avatar
By bern
mene outovao pripiti strejt drug drugom strejt drugu. napomena: prvi strejt drug htio je da spavamo zajedno. like, sex, with penises and all.

a ja sam outovao lika tako što me drugarica pitala da li milsim da je gay neko ko po FB šeruje mjuzikle sa golim muškarcima i grafički dizajner je. rekoh "gej nema sumnje!". nako što sam pomenutom dizajneru to saopštio, odbio je da priča sa mnom, nazvao me pederskom torokušom i krenuo u damage control tako što je smislio priču da mu srce puca za nekom ribom.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nope.

dok nisam bila načisto sa sobom niko nije ni znao pa nije ni mogao da me autuje, a posle kad sam samu sebe prihvatila sama sam se i autovala drugima i stojala do toga kad me neko pitao.
tako da ne kontam tačno kako bi neko drugi mogao da me autuje kad sam već bila aut od kad sam skontala a ranije nije niko znao pa i nije mogao da me autuje a tad to verovatno ništa ne bi ni značilo

doduše bila je situacija da drama queen napravi scenu u 3 ujutru pa da cela ulica čuje kako sam se ljubila sa nekom devojkom dok je ona bila na tom mestu i bila je zaljubljena u mene (što sam tek tad čula) iako smo bile drugarice i kako sam skot što zavlačim dobre devojke poput nje tako pa mi je drugarica koja mi je prva komšinica poslala poruku da je njena mama došla da je pita o čemu se radi i šta je ovoj pa me ona pitala da li treba da izađe da išamara ovu bolesnicu pošto je čula da se ja smejem i palim cigaru dakle boli me kurac a njoj se penje na kurac što ova vrišti i priča gluposti :radosnice:
ali to je zato što nije normalna svakako pa mi opet to ako se svrstava pod "autovanje od strane drugih" nije tako delovalo nego kao da je nenormalna što i jeste tako da sam prekinula kontakt

dakle prekinula bih kontakt da neko tako nije normalan i pravi mi drame bespotrebno.
a ovako "autovanje od strane drugih".. jebemliga ne kontam. ne vidim to kao problem. ko da neko kaže nekome da imam ljubimca a svako ko me zna zna da imam ljubimca i svaki taj neko ko bi me pitao rekla bih mu i sama da imam ljubimca. čak se i po profilu na fejsu vidi :awesome:

prekini sa retardiranim poređenjima :ozbiljan:
dobro. skontali ste.

i nope.

nisam autovala druge, jer me jednostavno ne zanima da se petljam u tuđe živote, a oni o kojima pričam ovako sa društvom su već takođe sami aut tako da joj ne znam. buni me jako ova tema.
valjda jer ne poznajem one koji nisu aut.
ali sve i da poznajem, poštujem tuđu privatnost i mislim da svako treba sam da odluči kad je trenutak da se autuje ili uopšte da iznese bilo šta privatno. ne bih lagala osobe koje me pitaju za nekog takvog, jednostavno bih rekla da sami popričaju sa tim nekim ako ih zanima.

e jedino kad bih možda autovala nekog jeste da budem sigurna u to da je tačno i da je taj neko baš homofobičan kreten prema drugima. zato što tu ne vidim smisao u poštovanju istog, jer ni sam nema poštovanja prema drugima. i ne bi mi bilo krivo.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2632156#p2632156]bern napisao:[/url]a ja sam outovao lika tako što me drugarica pitala da li milsim da je gay neko ko po FB šeruje mjuzikle sa golim muškarcima i grafički dizajner je. rekoh "gej nema sumnje!". nako što sam pomenutom dizajneru to saopštio, odbio je da priča sa mnom, nazvao me pederskom torokušom i krenuo u damage control tako što je smislio priču da mu srce puca za nekom ribom.
:lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Moj bivši po komentarima na mom statusu na fb krenuo izigravati kakvog srbendu i hrišćanina, i opleo po Končiti i LGBT populaciji, i Kurvin ga autuje. :love:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ahahhahahaha

u čemu je stvar sa tolikim hejtovanjem po končiti po fejsu? ljudi baš preterali
Toliko mi je doslovno muka od patrijarhalnih pedera i autohomofobije, kukavičluka, linije manjeg otpora i zatvaranja očiju pred nepravdom da više i ne postoji stvar koju ne bi uradio da bih se borio protiv takvih.

@Tica: ne bih išao toliko daleko i rekao da se *prosečan Srbin* moli bilo kome, jer za molitvu je potreba autorefleksija, i izvesna emocionalno-socijalna inteligencija koju prosečan Srbin, na kognitivno-konativnom nivou svojih istorijski najdavnijih predaka ne poseduje.

Generalno je linija između opsesivne neuroze i religije skoro pa nepostojeća.
Korisnikov avatar
By Galadriel
^super ti je status! (ne bih da komentarišem nasilno autovanje ponovo imam post na prvoj strani)

^

edit: stvarno je dno dna da neko ko je gej pljuje sam sebe javno :ninja:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
@Galadriel Kurvin i ja smo timski izvršavali akciju preko G+ (msm, u sred razgovora su krenuli komentari :D ), i nije mi bilo svejedno da ga autujem; al rek'o jebi se, ničim izazvan si krenuo da pljuješ i pljuješ po LGBT populaciji, a ja ću da ti gledam kroz prste i biram reči i argumente da te ne povredim, ne uvredim i ne izvučem iz ormara. More marš. :)

@Šorti
Da, verovao ili ne, moj bivši. :D :drama:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2632326#p2632326]Jheronim van Aken napisao:[/url]Toliko mi je doslovno muka od patrijarhalnih pedera i autohomofobije, kukavičluka, linije manjeg otpora i zatvaranja očiju pred nepravdom da više i ne postoji stvar koju ne bi uradio da bih se borio protiv takvih.

@Tica: ne bih išao toliko daleko i rekao da se *prosečan Srbin* moli bilo kome, jer za molitvu je potreba autorefleksija, i izvesna emocionalno-socijalna inteligencija koju prosečan Srbin, na kognitivno-konativnom nivou svojih istorijski najdavnijih predaka ne poseduje.

Generalno je linija između opsesivne neuroze i religije skoro pa nepostojeća.
sve mse :up: :yes:

jedino, nemaju oni opsesivnu neurozu (koja je izrazito ego-distonična) već opsesivni poremećaj ličnosti (koji je izrazito ego-sintoničan im) i psihopatske (ukratko, zlo) crte ličnosti (opet, ego-sintonično im). te, stoga se i ne mole već hiper-narcistoidno tj. sebično samopovlađuju kroz samoinicijativne napade na odabrane mete.

ZP, sigurno da je dobro što si autovao tog mentola! :up:
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2632323#p2632323]Galadriel napisao:[/url]ahahhahahaha

u čemu je stvar sa tolikim hejtovanjem po končiti po fejsu? ljudi baš preterali
Da i pritom su tupi kao kurac.
Ja sam im na blic pageu lupio kontru sa Marijom Serifovic i vratio u 2007. kada su svi bili ponosni na 'ocigledno' lgbt osobu koja je zena a izgleda kao 'muskarac' i jos u 'muskom' odelu i pritom donela Srbiji pobedu a jos je i Romkinja poreklom :D :D :D
(namerno tako srocio da bi stoka razumela)

I skroz su se pogubili sa objasnjenjima hvatavsi sebe u vrhunskom licemerju :krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Brisanje sopstvenih komentara je nešto poslednje što čovek može da uradi u virtuelnoj komunikaciji. Pa pre bih govno pojeo, nego brisao svoje reči iz diskusije u kojoj sam poražen. Treba imati stila u svakoj situaciji.
Korisnikov avatar
By Vel boy
još samo da dopunim, potaknut odlično sročenom JVA-ovom analizom, da kod npr. "prosečnih Srba", ukoliko se kognitivno-konotativni nivo svojih istorijski najdavnijih predaka poistoveti s staro-sla/ovenštinom, i nije toliko ni jedino ta staro-sla/ovenština u stvari (za koju se kladim da je, kao i druge kulture, sadržavala i homoseksualnost/biseksualnost/transeksualnost, samo je to editovano i tabuizirano od strane kasnijih heteroseksista i homofoba), već je u stvari spoj najgorih najagresivnijih najheteroseksističkijih elemenata od te paganštine sa pervertiranim monoteizmom (pervertirani monoteizam je ono čega je većina službenog hrišćanstva/kršćanstva (i isto takvog islama) krcata) i sa tipičnim ličnim nihilizmima i psihopatijama tj. zlom.
kombinacija najgoreg tj. zločinačkog tipa šire društvene sebičnosti i ekskluzivizma s ličnim psihopatijama i sociopatijama odn. kliničkim definicijama zla zlih, a društvenim kolektivizmom promaknutih da budu moćni, osoba.
i, u skoro svakom drugom narodu tj. bilo kom drugom narodu gde agresivni heteroseksizam i homofobija vladaju, su isti ili vrlo slični društveno-mentalitetski patološki procesi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Sve sto rece madmazelka.

Inace, jbt kakav trip, da bivsi/a to radi. Mislim da bi mi glava eksplodirala.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2632343#p2632343]Kragi napisao:[/url]
Da i pritom su tupi kao kurac.
Ja sam im na blic pageu lupio kontru sa Marijom Serifovic i vratio u 2007. kada su svi bili ponosni na 'ocigledno' lgbt osobu koja je zena a izgleda kao 'muskarac' i jos u 'muskom' odelu i pritom donela Srbiji pobedu a jos je i Romkinja poreklom :D :D :D
(namerno tako srocio da bi stoka razumela)

I skroz su se pogubili sa objasnjenjima hvatavsi sebe u vrhunskom licemerju :krezavi:
By Kragi
Dobro, Pajtic je vise javna tajna nego evo statusa (bivse) poslanice DS-a na FB-u. Kolegijalna koleginica :D

Smiljana Milisavljevic

Pajtic rece da je razgovarao sa suprugom da li da ostane u zemlji ili ne, ali mene interesuje da li je o toj temi razgovarao sa deckom? Drugari, znamo se!!!
35 minutes ago near Novi Beograd

:iskolacen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kragi, nema te stranice, šta je rekla ta simpatična kučka tačno ? :lol:
By Kragi
http://facebook.com/smiljana.milisavljevic" target="_blank

a sad?

ne znam da li joj je poslednji status update public :D

Djilasova struja razocarana izborima u DS-u koja je bas u ovom momentu, pod izgovorom da sexualna orijentacija ne bi trebala da bude tajna, otkrila da joj je kolega Pajtic gay! :roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ama, citiraj pravilno izjavu, ubio te gospod Bog !
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to je podudarno i suštinski i formalno sa onim što si gore napisao. Što si onda napisao posle da nisi pravilno citirao ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!