nope.
dok nisam bila načisto sa sobom niko nije ni znao pa nije ni mogao da me autuje, a posle kad sam samu sebe prihvatila sama sam se i autovala drugima i stojala do toga kad me neko pitao.
tako da ne kontam tačno kako bi neko drugi mogao da me autuje kad sam već bila aut od kad sam skontala a ranije nije niko znao pa i nije mogao da me autuje a tad to verovatno ništa ne bi ni značilo
doduše bila je situacija da drama queen napravi scenu u 3 ujutru pa da cela ulica čuje kako sam se ljubila sa nekom devojkom dok je ona bila na tom mestu i bila je zaljubljena u mene (što sam tek tad čula) iako smo bile drugarice i kako sam skot što zavlačim dobre devojke poput nje tako pa mi je drugarica koja mi je prva komšinica poslala poruku da je njena mama došla da je pita o čemu se radi i šta je ovoj pa me ona pitala da li treba da izađe da išamara ovu bolesnicu pošto je čula da se ja smejem i palim cigaru dakle boli me kurac a njoj se penje na kurac što ova vrišti i priča gluposti
ali to je zato što nije normalna svakako pa mi opet to ako se svrstava pod "autovanje od strane drugih" nije tako delovalo nego kao da je nenormalna što i jeste tako da sam prekinula kontakt
dakle prekinula bih kontakt da neko tako nije normalan i pravi mi drame bespotrebno.
a ovako "autovanje od strane drugih".. jebemliga ne kontam. ne vidim to kao problem. ko da neko kaže nekome da imam ljubimca a svako ko me zna zna da imam ljubimca i svaki taj neko ko bi me pitao rekla bih mu i sama da imam ljubimca. čak se i po profilu na fejsu vidi
prekini sa retardiranim poređenjima
dobro. skontali ste.
i nope.
nisam autovala druge, jer me jednostavno ne zanima da se petljam u tuđe živote, a oni o kojima pričam ovako sa društvom su već takođe sami aut tako da joj ne znam. buni me jako ova tema.
valjda jer ne poznajem one koji nisu aut.
ali sve i da poznajem, poštujem tuđu privatnost i mislim da svako treba sam da odluči kad je trenutak da se autuje ili uopšte da iznese bilo šta privatno. ne bih lagala osobe koje me pitaju za nekog takvog, jednostavno bih rekla da sami popričaju sa tim nekim ako ih zanima.
e jedino kad bih možda autovala nekog jeste da budem sigurna u to da je tačno i da je taj neko baš homofobičan kreten prema drugima. zato što tu ne vidim smisao u poštovanju istog, jer ni sam nema poštovanja prema drugima. i ne bi mi bilo krivo.