Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By alexandermagic
E hvala ti sto si nas na to podsjetila poslije dvije godine od zadnjeg posta.

Israo sam se, vidim, na temi. Dobro, dobro.
Korisnikov avatar
By Galadriel
AHahha, to se meni stalno dešava. :lol: Kao da je pisao neko drugi. :shok:
By Kragi
Realno, ja bih se i u haremu sexualno fiksirao na jednog ili jednu a ostali/e bi bili/e tu ukrasa radi. Ok, mozda bih muskarce koristio kao robove za neke druge poslove (zene bih postedeo) ali u onom seksualnom smislu taj harem ne bi imao svrhu osim da se izabrani pojedinac oseti privilegovanim. :D
By Kragi
A sto prokleta?
Ja bar to nikad nisam dozivljavao kao neki hendikep u zivotu niti smatrao da nesto propustam jer se vodim time da su moje 'reakcije' takve zato sto mi to najviše prija.
Sad, mozda je moj (a i tvoj) dozivljaj sexa malo pomeren ili karakter takav da zadovoljstvo i potrebe, grubo receno, pronalazi u jednoj osobi ili od vise njih bira onu koja mu je najkompatibilnija.
Doduse ja cak ni kres semu sa vise osoba odjednom nisam imao a i kad god sam imao prilika da u tako neobaveznom odnosu imam sex sa jos nekim uvek bih bio u fazonu 'njah, kres'o sam se juce' ili 'kresacu se sutra' pa se sve zavrsavalo na tome. :smeh:
Sa jedne strane sam poprilicno introvertan kada je sexualna energija u pitanju, sa druge strane imam jak ekstrovertan impuls koji odredjeni pojedinac moze da mi pokrene. Zasto i kako nemam pojma, ali znam da mi bude sasvim dovoljan.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma kakv harem, ja ni trisom nisam u stanju da sprovedem.

U haremu bi verovatno otvorila pivo i sa nekoliko lezbi tračala.
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1209830#p1209830]Modesty napisao:[/url]i ja volim komune ali mogu pripadati dušom i tijelom samo jednoj ženi..........
možda,ali MOŽDA ako bi obje poželile da nas te iz harema masiraju,eventualno gledaju(mada još nemam sličnih poriva) ali bilo bi mi lijpo biti okružen lijepim ženama koje se međusobno zabavljaju...znači čisto ženski svijet,eto to me privlači.

e ovako nesto

Jennifer Beals, Angelina, Sharapova, Zana Marjanovic, Ivana Banfic, Gwyneth Paltrow

e da, i Sanja Damnjanovic

plus neke iz real life.....jao kakav bi to harem bio.....
Korisnikov avatar
By justmsmyself
ako onda ovako, u haremu bi bile:

Angelina Jolie
Gwyneth Paltrow
Kate Moss
Bar Refaeli
Sharapova
Megan Fox

ali posto mi je pola harema u haremu od torry, nista od harema :neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
A pa ako cemo tako da se igramo:

Ivan Coyote, Jack Halberstam, kd lang

Pa da umrem.
Korisnikov avatar
By Markiza
U moj harem bi usle sve plavojke, satirane a mogu i svetlosmedje, i crvene, tako. Jbg, Galateja bi bila sultanija naravno :domina: .
Korisnikov avatar
By gossip
"oko tebeee hareem bacas pare grlis stare drugoveee" :peva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!