Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
kad uđete u prodavnicu u pola 8 ujutru, ko da ste ušli u klub penzionera
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne mogu da odlučim da li me više pali kad ljudi napuste igru ili kad ih pobedim sa 1 poenom razlike u poslednjim asocijacijama jer ubodem konačno :awesome:

mislim dobro najviše volim kad me muvaju dok igramo ili mi kažu da varaju to je van konkurencije
Korisnikov avatar
By 李香兰
Quick q, da li je pravilno reci "spelled" kao i "spelt" za proslo vreme glagola "to spell"? pitao sam se neko vreme isto i za "learned" - "learnt" - od gl. "to learn" (-mada znam postoji pridev "learned" prihvacen u oboma: british i american english ali ipak to nema neke velike veze sa glagolom tj. ima neko peto znacenje - "(s)he's a learned professor/whatever" nebitno)

pitam jer nam profesor nikad npr. ne ispravlja "realized" u "realised", "neighbor" u "neighbour" - takodje obrnutno (i slicne im varijacije) ali uvek podvuce to "spelled".

Da guglao sam, i sve sto uspevam da nadjem su pitanja na yahoo-u i odgovore na ista koja u 80% slucajeva kazu da je tacno i da moze oboje da se koristi ali no proof backing it up. :/

druga stvar, sad promenih tastaturu sa srpske na US English da probam da otkucam "spelled" i da vidim da li ga spell check podvlaci kao netacno.. i, ne, ne podvlaci.

da, i treca stvar, pitao sam ga ali nije bas zainteresovan da odgovara na pitanja koja su "not regarding today's lesson" :roll: *does-a-really-lame-impersonation-of-him-saying-it*

eto ako neko zna, kako/kad/gde se koristi "spelled" a gde "spelt" nek' odgovori ovde ili pusti PM hvala puno
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Americans Demand Spelled
In America, spelled dominates. The use of spelt as the past tense or past participle of to spell is considered a spelling mistake by many. It will certainly annoy a fair proportion of your readers.
Brits Prefer Spelt
Outside America, spelt is more common, but spelled is generally accepted. (This is almost certainly a result of American influence spreading.)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
u pravu je zena ..nothing wrong with having dick in mouth

-a mene neka neko ozeni ne mogu vise da ucim
Korisnikov avatar
By gossip
^
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :love: :sweet:
Korisnikov avatar
By gossip
everything you chase in life runs away
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nikada mi neće biti jasno zašto ljudi homofobima žele da im deca budu gej
pa ne bih im dala ni kamen da odgajaju
  • 1
  • 596
  • 597
  • 598
  • 599
  • 600
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!