Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
@HYS.
ma, pravio sam šampinjine. onako, blaga varijanta sa začinima (bijelo vino, bijeli i crni luk itd...) sa taljatelama. no mi malo prisjelo vino nakon toga.
Korisnikov avatar
By Hys.
pecurkice nisu teske, znaci defo je vino, verovatno ti kiselina proradila :-/
Korisnikov avatar
By gossip
isto palacinke samo sa marmeladom i cimetom

danas sam oborio rekord
spremio sam ih za 25 minuta
Korisnikov avatar
By elizevin
jagode umocene u crnu cokoladu i posute mlevenim suncokretom. na svu srecu za moju liniju, ne za sebe, vec za drustvo XD
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zapecene makarone sa ljutim ajvarom i krastavcicima za muža, MDNA i mene :colorado:
Korisnikov avatar
By Madonna
I bas je bilo, sto bi rekla Robyn, mmmmmm mmmmm :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
Emo izgleda lepo, ali ako moze jedna sugestijica - deluje suvo dosta, ne znam da li je do slike, ali sobodno mozes da stavis malo vise od bukvalno par kapi maslinovog ulja, ili drugog koje koristis a koje je sigurna sam isto tako zdravo, posmatrajuci sta jedes. Neces dodati ne znam sta u kalorijama, a bice neuporedivo ukusnije; mislim pre svega na ovo stapicasto i okruglo, deluje bas isposceno u rerni, ne znam da li su tikvice, pecurke, pastrnjak? Ili bar folija preko, da sadrzi socnost.

Kazem, mozda samo tako izgleda.

Ovaj koh što stavio Hića baš njami izgleda, a ja mislim da u zivotu nisam to jela u kuci.
Korisnikov avatar
By mOwbid
prvi kolač u životu. :wundy: uspela sam da ga izvadim iz tepsije. napredujem :wundy:
Korisnikov avatar
By gossip
danas sam pohala piletinu u susamu
i pekla mlade krompire
Korisnikov avatar
By Hys.
sa sirom :)

Ispale su nam stvarno odlicno.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2631462#p2631462]Hys. napisao:[/url]Emo izgleda lepo, ali ako moze jedna sugestijica - deluje suvo dosta, ne znam da li je do slike, ali sobodno mozes da stavis malo vise od bukvalno par kapi maslinovog ulja, ili drugog koje koristis a koje je sigurna sam isto tako zdravo, posmatrajuci sta jedes. Neces dodati ne znam sta u kalorijama, a bice neuporedivo ukusnije; mislim pre svega na ovo stapicasto i okruglo, deluje bas isposceno u rerni, ne znam da li su tikvice, pecurke, pastrnjak? Ili bar folija preko, da sadrzi socnost.

Kazem, mozda samo tako izgleda.

Ovaj koh što stavio Hića baš njami izgleda, a ja mislim da u zivotu nisam to jela u kuci.
primedba skroz na mestu :) zalivala sam ga maslinovim u tanjiru, kao popravku, but then again ja sve zalivam maslinovim u tanjiru ^.^ ipak sam ja Vojvođanka a mi volimo kad je sočno :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2631568#p2631568]spliff napisao:[/url]Slika

damen kapric sa orasima
baš me zanima šta je to, slika poprečnog preseka bi više rekla :peace:
By Kragi
Nista ali poslednjih par sati intenzivno razmisljao o tome sta da kuvam sutra posto sam obecao da cu da kuvam rucak.

dakle, danas za sutra

supa, bez testenine, sa pecurkama gde ce vrganj da izdominira ukusom
pastrmka sa bademom i lovorom
tzatziki salata

valjda ce gostima da se svidi posto ja kuvam samo ono sto volim da jedem :D
By Kragi
@Hellas

beli luk obavezno, posto ga obozavam. Za tu salatu koristim onaj u prahu zato sto se lakse rasporedi pa je ukus ujednaceniji.
Takodje koristim kiselo mleko zato sto mi je gusce od jogurta a za pavlaku sam nacuo da moze i ona ali je nikada nisam koristio za to.
Krastavac rendam. Ne secem na kockicem kolutove, kako god ...
Moze malo i bosiljak & mirodjija ili jedno od ta dva.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!