Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Jesi li skinula last.fm scrobbler?

Ako nisi, prvo to skineš, instaliraš, i pri instalaciji izabreš pluginove za player(e) koje koristiš (videćeš na kraju instalacije ima da se checkira), a mislim da će ti na kraju tražiti i da se uloguješ preko njega na svoj last.fm profil. Onda poteraš Winamp ili šta već koristiš, scrobbler se uključi u isto vreme i registruje sve što ti slušaš na svom kompu (preko muzičkog playera) te stavlja u bazu vezanu za tvoj profil. Daklem, ne preko last.fm sajta, koji služi samo za pretragu baze, već preko scrobblera i svog uobičajenog audio playera.

Nadam sam dobro skontala pitanje i da ti ovo pomaže.
Korisnikov avatar
By Torry
Waldorf napisao:Jesi li skinula last.fm scrobbler?

Ako nisi, prvo to skineš, instaliraš, i pri instalaciji izabreš pluginove za player(e) koje koristiš (videćeš na kraju instalacije ima da se checkira), a mislim da će ti na kraju tražiti i da se uloguješ preko njega na svoj last.fm profil. Onda poteraš Winamp ili šta već koristiš, scrobbler se uključi u isto vreme i registruje sve što ti slušaš na svom kompu (preko muzičkog playera) te stavlja u bazu vezanu za tvoj profil. Daklem, ne preko last.fm sajta, koji služi samo za pretragu baze, već preko scrobblera i svog uobičajenog audio playera.

Nadam sam dobro skontala pitanje i da ti ovo pomaže.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa problem leži u odsustvu jednoumlja
pošto ako slušaš jedno KAKO SMEŠ DRUGO
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da ljudi prosto ocekuju neku vrstu zanrovskog kontinuiteta. Tipa, mozes ti da volis rep i metal, ali samo ako volis i sve zanrove "izmedju". A ako imas tako neke zanrove "nidje veze", onda je ljudima to cudno. Ah, ljudi...
Korisnikov avatar
By HalfJack
Dante napisao:ne vidim u čemu je tačno problem?
Nema problema. Random obzervacije. :lol: Moj ukus je užasno bipolaran i skačem od elektronike do klasike pa do countrya itd. Veselje.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da, eto, very low :sigh:

hoću da razmenim muzičku kolekciju sa acidnom i ultrom
Korisnikov avatar
By bothways
Your musical compatibility with zenskaglava is Very High

Music you have in common includes Bastille, Imagine Dragons, Avicii, Beyoncé and Everlast.

:D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
bastille ne znam ni ko su, samo sam jednu pesmu izvrtela sto puta i to neki remiks :lol:
zapravo od svih tih nabrojanih jedino što često slušam su imagine dragons
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!