Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Arijel B
hahahaha ovo ce sad zvucati vrlo banalno:
Zabava moze da pocne - Nikolo Amaniti.
Korisnikov avatar
By Galadriel
dobila sam na poklon naomi klein no logo. ne znam da li da pocinjem?
By Ulix
Završio Book of Memories (Peter Nadas) i sad bih je ponovo počeo. Kakva knjiga! :hail:

Sada počinjem neki trash krimić: Sharp Objects, Gillian Flynn
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628872#p2628872]filipkum napisao:[/url]Crvene magle - Dragisa Vasic, roman jednog od nasih zaboravljenih pisaca streljanih tokom Drugog svetskog rata, sjajan je, radnja romana je Prvi svetski rat
To je lepa knjiga, šteta što je on bio politički kreten, pa je završio tako kako je završio.
By filipkum
Draga Masin - Ljubisa Jocic, i pogledao sam wiki stranicu o kraljici, i sad me zanima da li se te pripovetke koje je ona pisala i objavljivala po casopisima mogu naci negde ili su unistene, kao sto je verovatno unisten rukopis njene autobiografije koju su zaverenici izneli iz njene sobe nakon ubistva. Svidja mi se roman, preporuka onima koji vole istorijske romane
Korisnikov avatar
By Tungi
Alice Munro - Previše sreće
Korisnikov avatar
By nsc
gluposti na ovom forumu
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ništa. plače mi se koliko mi dobrih knjiga i filmova stoje na čekanju :sigh:
Korisnikov avatar
By Srklet
one summer / bill bryson

informativno i zabavno, popularna historiografija.
http://www.amazon.com/One-Summer-Americ ... 0767919408" target="_blank

kao što veli NYT:
No one is immune to Bryson’s irreverence. Ty Cobb was “only a degree or two removed from clinical psychopathy.” When the wife of the Chicago Tribune publisher Robert McCormick died, “he had her buried with full military honors, a distinction to which she was not remotely entitled (or very probably desirous).” And “there was almost nothing Henry Ford did that didn’t have some bad in it somewhere.” Warren Harding “fell considerably short of mediocre” and, when it came to women, “truly was a bit of a dog.” Coolidge’s sense of humor “was that of a slightly backward schoolboy,” while Herbert Hoover proved “there was no matter too small to escape his numbing pomposity.”

:lol:
Na krevetu pokraj čiča-Đorđa sedelo je žensko stvorenje, i ono je gledalo, i gledalo u mene. Ali taj pogled bio je nešto sasvim drukčiji od Đorđeva. I taj je pogled dolazio, istina, ozgo, ali se spuštao kroza me i silazio još za čitav hvat u zemlju. Ja sam bar osećao gore ne temenu rupu u dole za patos zakovane noge. I onda sam se znojio, kuvao, topio i naposletku bio hladan kao ledenica.

Molim vas, malo da se izduvam!

Dakle ta devojka imala je crne oči, velike, tako da je od njih duvao neki vetar, i neka promaja me odmah uhvati i ukoči celu levu stranu. Kosa i obrve bile su joj plave, te je zar tim više odskakalo ono crnilo, kao što kroz zemljane opkope jasnije i značajnije viri grlo topovsko. Stasa je bila srednjeg i snažnog. Nešto zanošljivo, mramorasto belo, čvrsto i elastično se svijalo u gipke, oble linije, pune živosti, snage i jedrine. Sve miriše na proleće, izdašnost, plastičnost; ali to što ona sedi kraj Đorđa, i njegov pogled i njen pogled, to ju je opet dizalo visoko gore u zrak ideala. Moje ranjeno srce poče klecati i najzad pokušavati da se poštapa na jezik, ali on se već uzeo i obamro.

* * *

I tu noć sam sanjao. Sanjao sam: a ja kao idem nekom livadom. Sve se zeleni kao jed, i u vazduhu nešto miriše, i negde kuka kukavica, a, opet, ispod nje - ja ne znam otkud - ali ispod nje izbija sat! Odnekud puše vetar, i to tih, topao, mirišljav vetar, i šušti lipa, i onda jedan jak vihor. I oko mene je sad gora, pusta, mračna gora, i preda mnom je staja, i opet kuka kukavica, i čujem šetalicu sata, i ona kao govori:
Korisnikov avatar
By Trilian
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633958#p2633958]Srklet napisao:[/url]one summer / bill bryson

informativno i zabavno, popularna historiografija.
http://www.amazon.com/One-Summer-Americ ... 0767919408" target="_blank

kao što veli NYT:
No one is immune to Bryson’s irreverence. Ty Cobb was “only a degree or two removed from clinical psychopathy.” When the wife of the Chicago Tribune publisher Robert McCormick died, “he had her buried with full military honors, a distinction to which she was not remotely entitled (or very probably desirous).” And “there was almost nothing Henry Ford did that didn’t have some bad in it somewhere.” Warren Harding “fell considerably short of mediocre” and, when it came to women, “truly was a bit of a dog.” Coolidge’s sense of humor “was that of a slightly backward schoolboy,” while Herbert Hoover proved “there was no matter too small to escape his numbing pomposity.”

:lol:
on je tako zanimljiv za čitanje, i zaista naučiš...valjda jer on to tako fino upakuje, uz jednostavan rečnik i dobar humor, gomilu informacija upiješ
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Trenutno citam Fairy Tail mangu, nisam mesecima, pa mi se sad taman nagomilalo. ^^
Korisnikov avatar
By Tungi
William Butler Yeats - Vizija
Korisnikov avatar
By Jakov017
Počeo sam knjigu "Pola duše", Vesne Dedić Milojević, pročitao tridesetak strana, užasno dosadna knjiga, tako da je neću pročitati do kraja. Nešto baš i nisam oduševljen novim knjigama domaćih pisaca koji objavljuju u Laguni.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Suzan Kolins- Lov na vatru (drugi deo "Igre gladi") ^^
Posle sledi i treci :D
Korisnikov avatar
By Zvonki
procitao Prirucnik za Ratnika svetlosti odlican prirucnik!
A sledece je Besnilo od Pekica,zivbo me zanima koliko je knjiga slicna scenariu za 28 dana kasnije
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!