Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By nsc
jao Deni, pa sto te noge malo ne negujes

kako si ih uopste doveo u to stanje

i jos se hvalis

lepo kaze nas narod :"Cega se pametan stidi ...
Korisnikov avatar
By nsc
oh, pardon pa izvin'te

nisam procitao post nego samo ovu stranu, pa ...
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=878484#p878484]Daliborka napisao:[/url]Ujaaa !!!!
Od moje komsike sam dobila sjajnu i efikasnu domacu recepturu za zaceljenje zadebljalih peta.
Dakle , uzmete 2 pijacne kese i u svaku metnete sledece sastojke

kasiku pavlake, malo majoneza, krisku do dve paradajza, malo friskih krastavaca , limunov sok i malo svinjske masti.
Kese sa tim sadrzajem navucite na stopala i vezite oko zgloba gumicom, da pete i stopala ogreznu i prime lekovite sastojke iz kesa.
Neka sve deluje oko 45 minuta, vi lezite i gledajte TV.
Kasnije, skinite kese i sadrzaj bacite, nemojte da kao ja padnete u iskusenje da ga pojedete.
Postupak ponavljajte dok pete ne zacele i ne postanu mehke kao u bebe.
Otprilike mesec dana na svaka 3 dana ponavljajte postupak.
Ziveli !!!!
krastavce ucelo ili izrendati ili na pljoske seci? :smeh:
By alexandermagic
To svakako, posebno kod ovih koji svakodnevno tabanaju.

Kad ocEdite limun za sok, pole iskoristite za istrljavanje laktova, kolEna ako je koza na istima sklona tamnjenju i peta. Ostavi se petnaestak minuta i istusirate se. PoslE toga na tretirana podrucja nanijeti hranjivu kremu ili mlEko za telo. Moze i ekstra djevicansko maslinovo ulje. Vremenskog ogranicenja po pitanju trajanja tretmana nema. Da. :ozbiljan:
By Kragi
Moze i avokado ulje, ulje nara, divlje ruze, ulje psenicnih klica, badema. Moze i maslinovo, susamovo, laneno (mada ima grozan miris), suncokretovo ... bitno da nisu rafinisana i da su 'teska'. S'tim da bi stopala morao negovati cele godine a ne samo pred sezonu sandala i papuca.
Efekat za neki kraci vremenski period neces videti. U tom slucaju mozda krema 'Dar kozmetike' sa ureom ili neka za dijabeticare (namenjena bas za pete) sa 10% uree ako bas neces prirodnu kozmetiku.
Morska so i pedikir turpija obicno resavaju manje probleme tog tipa.
Korisnikov avatar
By ManToy
Srecom nemam tih problema. Jedino sto imam povremeno je ta suva koza (nije ispucala). Schollove kreme su ok ali su premasne ali zato Balein balsam za stopala je odlican. Jednom namazem pa tek za mesec dana opet ako zatreba opet. Bas je dobar i brzo upija.
Korisnikov avatar
By *deni*
I u ovoj temi se provlači famozna svinjska mast. Ta mast je izgleda široko zastupljena u narodnoj medEcini, kao i u ishrani - na sve se maže - od hleba do ispucalih peta. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Svinjska mast je odlična za podmazivanje kožne obuće po ovom bljuzgavom vremenu. Lepo štiti od soli i vode :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!