Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Kupujete li i koliko cesto online?
Sta najcesce kupujete?
Ima li 'robe' koju zaobilazite online, odnosno preferirate u online kupovini?
Neka specificna iskustva, utisci?
Srbija i/ili inostranstvo?
Zivotna olaksica ili kapitalisticka zavera? :smeh:

Sta god na ovu temu. :D
Korisnikov avatar
By bothways
Do sada sam online kupio samo dve stvari:
1. 6 "one ring" prstenova preko amazona (jedan drugarici za poklon, ostatak za mene i ostale koji su želeli kupiti od mene)
2. neki fan veil preko ebay-a (za drugaricu, kojoj to treba za orijentalni ples; posle smo to pretočili u njen rođendanski poklon)

Svakako zgodno za neke stvari koje su ovde ili skupe ili se ne mogu nabaviti.
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
U Srbiji (retko), samo neke majice (personalizovana štampa).
U inostranstvu (nemački ebay, amazon) sve i svašta, bukvalno. Od baterije za laptop, preko knjiga i CD-ova do barbika. Olakšica za mene.
Korisnikov avatar
By nsc
Od sajtova sa popustima kupujem svakodnevno vaucere, najvise za hranu i masaze (bas sam se navukao, godinama nisam bio u kafani, nemam love, sad idem bar jednom nedeljno), ali i za neke druge aktivnosti (koje u zivotu nisam probao - ronjenje, jahanje, strelicarstvo) i predmete koji su u slobodnoj prodaji skuplji ili ih nema (poslednji put crevo za zalivanje baste od 15m koje se skupi da stane u obicnu najlon kesu) i imam vrlo pozitivna iskustva
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628358#p2628358]Kragi napisao:[/url]Kupujete li i koliko cesto online?
Sta najcesce kupujete?
Ima li 'robe' koju zaobilazite online, odnosno preferirate u online kupovini?
Neka specificna iskustva, utisci?
Srbija i/ili inostranstvo?
Zivotna olaksica ili kapitalisticka zavera? :smeh:

Sta god na ovu temu. :D

Omakne mi se. Ne tice te se. Da, ne tice te se. Posjecujte zvanicne stranice. Izbjegavati robu/artikle na bilo kakvom popustu. Inozemstvo. Kapitalizam hara, to svakako.

---

Inace, u BiH npr. postoji toliko stvari dostupnih online da to prelazi u komediju. Ljudi koji nasumicno porucuju, mahom se zeznu. Poruce jedno-dobiju drugo/poruce jedno-dobiju govno koje je samo naznaka onog sto su zeLeli.

Jesam li ja procitao u nekim vasim novinama da je covjek porucio mobilni telefon, a na kucnu adresu mu je isporucena fino upakovana cjepanica? :novine:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nemacki ebay je bezbedniji i pouzdaniji nego kad bi kupovao svoju robu od sebe. Taj perfekcionizam i 0 laganja u kulturi se meni :wow:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Online kupujem knjige (thebookdepository.com), muziku ( Amazon, grooves-inc.com) i filmove (Zavvi.com).

Od domacih sajtova, koristio sam limundo za kupovinu neke stare ram memorije i baterije za mob, i visio shop za stampanje majica.
By Sixto
Knjige, delove za fotoaparat, garderobu osim patika... amazon i jos nekoliko specijalizovanih sajtova.
U Srbiji ne kupujem ni u radnji u ulici vec odem do megamarketa najblizeg.
Korisnikov avatar
By Delete
Dve godine sam bukvalno bila navucena na eBay.
Preko domacih sajtova sam kupovala neke polovne stvarcice, ili vaucere za koriscenje u pozoristima, restoranima, za putovanja.

Ono sto ne preferiram da kupujem iz inostranstva je roba velikih gabarita, jer takve pakete obavezno otvaraju na carini i tehniku (iz istog razloga).

2-3 puta sam bila prevarena od strane domacih sarlatana, ali to se da zanemariti, tako da mi je celokupni utisak o online kupovinu veoma pozitivan.
By Sixto
Nekada probam istu velicinu od istog proizvodjaca i jednostavno mi ne pase. Zulja, kalup drugaciji.
Te probleme imam najcesce s Adidasom tako da se jos ne usudjujem naruciti, a da ne probam.
Sa Nike u princpu imam manje tih problema jer su im kalupi nesto siri.
A i razni proizvodjaci imaju razlicite skale za numerisanje velicina, sto je nekome 42 nekom drugom je 43 i sl.

Hocu Under Armour patike da kupim, al to tek kad probam negde u radnji pa da osacujem kakvi su im kalupi i kako ih rade jer ih nikad nisam imao.
By Sixto
Za kupovinu predlazem http://www.wiggle.com/" target="_blank i http://www.eastbay.com/" target="_blank
Jako dobar izbor imaju i profesionalni su, ali placanje mora biti ne-srpskom karticom tj izdatom u inostranstvu na inostranu adresu ili na srpsku adresu ali placeno western unionom.

Boze koje pare im ostavih.
By Kragi
Ja pak nikad ne probam.
Kazem, svi oni imaju uk, us, eu i cm (sto je ustvari duzina gazista) size i sve sto mi treba je ta duzina u cm.
By Sixto
Adidas ima nekad ok kalup, a imam jedne ne znam sto ih kupih. Dok sam ih razgazio mislio sam oci ce mi ispasti.
Korisnikov avatar
By blenta
uglavnom amazon, i po amerikama i u eu do skora.
tako sam vazda radio za sve mimo namirnica do danas.

a od danas pa pa amazonu
jer su ukinuli super saver delivery za sve zemlje van UK, i digli cene posiljki
malo mi je psihiki tesko da kliknem kad mi je slanj trecina ili vise vrednosti posiljke
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!