Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Dajte ljudima bar šansu da odgledaju epizodu pre nego krenete sa spoilovima. Kontam da je posebno očigledno da nisu gledali, ako pitaju odakle ima da se skine.

Da ne pominjem da je ovo opšta tv tema i da je ona za detealjnije fan-girlisanje o seriji odavno već napravljena.
Hajde, please, od sada tamo ovakve postove o GoTu.

Hvala.
http://www.gay-serbia.com/forum/game-of ... 9s270.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Da se izvinim adminu sto sam stavio link za skidanje serije, was just trying to help out, nisam znao da je zabranjeno, sry!

Ae, kad sam vec ovde da kazem nesto i OT... dok cekam da se zavrsi ova pauza sto je CW stavio na sve serije, poceo da gledam Happy Endings i Last Man Standing. Dve odlicne komedije, ako hocete da se dobro nasmejete, preporucujem ih obe!

P.S. Uskoro ce biti finale prvih sezona Originals-a & Tomorrow People. Jedva cekam da vidim sta su zakuvali za kraj ovih novih serija, koje su me bas prijatno iznenadile. <3
Korisnikov avatar
By constantine
zavrsio se Being Human US i mnooogo sam tuzan :'( bas sam se vezao za likove. Ne znam sto su je ukinuli
By filipkum
Pod prikriite prva sezona, bugarska krimi serija, dobra je

La fuga spanska, bekstvo iz zatvora u nekoj buducnosti, sjajna je, koliko se promenio Beni iz serije "Korak napred" glumi strazara Revertea
Korisnikov avatar
By dharmox
Nisam mislio gledati Fargo da mi ne pokvari utisak o filmu.
No pogledao prvu epizodu i dobro je.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Pocela da gledam Revolution (2012-) si-fi ali nije losa :) preporucujem :D
Slika
Korisnikov avatar
By Timothy
Slika
Krenuo danas sa Rick and Morty...i komotno mogu reći da mi je omiljena animirana serija....baš po mojoj meri rađena :D
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam ni sam sta vise sve pratim :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Jao, pricaj mi o tome...Ja ne smem ni da pominjem sve serije koje pratim. :x
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Wau :shok: Vidim dosta naslova koje pratim/odgledao.
Gde si napravio tu listu, hocu i ja svoju. :dance:
By filipkum
Odgledao "La luna misteria Calenda", popravili se Spanci u pravljenju serija fantastike, gotovo bez specijalnih efekata napravili bas lepu serijicu o vukodlacima
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Zbog cega Arrow ima onoliku gledanost, ja i dalje ne razumem. Serija je ok, nista spektakularno, imo je bas overrated.

Slika
Korisnikov avatar
By nsc
:hail2: Da.Vinci's Demons.S02E06 :hail:
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628267#p2628267]Hitsugaya napisao:[/url]El je gledao neko pilot Salema? Kakva je?
Ja ću nastaviti s gledanjem iako me nije oduševio pilot.

Sve je pravocrtno, jednoznačno, odmah u startu ti suptilno (ko slon) stave k znanju ko je dobar, a ko ne i za koga treba da navijaš...
Ali to je tek pilot, zanima me kako će dalje voditi radnju, moglo bi biti iznenađenja..
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Odgledao je, i slazem se u potpunosti.
Ja obozavam te serije/filmove/knjige o vesticarstvu. Veliki sam fan The Secret Circle knjiga, kada je izasla i serija, taman sam pomislio, e super konacno izlazi odlicna prica o vesticama...kad ono, serija je bas ispala bedna, te je prekinuli posle prve sezone. Nastavicu da pratim Salem, ali bez nekog prevelikog ocekivanja, pa sta ga znas, mozda me i iznenadi u buducnosti. Kao sto si rekao, tek je pilot izasao..
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pocela da gledam Hannibal.
Odgledala prve tri epizode prve sezone, utisak - meeh, nije mi nesto najsjajnija, al' moze da prodje za ubijanje vremena (dok ne izadju epizode serija koje pratim - GoT & Da Vinci's demons)
By filipkum
Penny dreadful prva epizoda dobro je, svidja mi se vise od pilot epizode Salema

El principe - spanska kriminalisticka serija o policajcu koji se zaljubi u Marokanku ciji je jedan brat mafijas, a drugi nestao. Podseca me na "Sin tetas no hay paraiso" samo sa radikalnim islamom, dzihadistima, terorizmom i tako to. Zanimljiva je prilicno a i policajac i brat od glavne junakinje su bas dobri frajeri

http://www.youtube.com/watch?v=K_BHRKwrUVI" target="_blank
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!