Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Ok. Dobro. Posto ja nesto ocigledno ne razumem kada je u pitanju estetika dance elektronike, hajde neka mi neko pojasni sta je to sto bi se okarakterisalo kao dobro u pesmi Sevdah Bejbija iz mog prvog posta ili sta se tu vama dopada... estetski, muzicki, interpretacijski... (tekst me ne zanima)...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2625995#p2625995]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2625991#p2625991]BellyButton napisao:[/url]Ne na osnovu popularnosti. Kad se bira, recimo, najbolja pesma vrednuje se melodija i harmonija, aranzman, produkcija i interpretacija. Ne moze "Slow" od Kylie da dobije nagradu za najbolju kompoziciju. Melodija je banalna. Nije tacno to sto kazes da pesma ne treba da ispunjava neke uslove da bi se smatrala dobrom i da se, ako ih nema, smatra losom.

ne znam gde je to izabrano
ali ako postoji takmicenje na kom ziri koji ima autoritet u odredjenoj oblasti nesto odluci
...mozda nesto masis? mozda taj tvoj checklist nije dobar ili uopste validan
mozda si zarobljen u nekom drugom vremenu, frejmvorku, nacinu razmisljanja koji nije trnutno na snazi

mozda jednostavno nisi kompetentan
:up:
Korisnikov avatar
By Madonna
Nisam ispratio, ko je rekao da mu se dopada to govno od pesme?
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2626017#p2626017]BellyButton napisao:[/url]Ok. Dobro. Posto ja nesto ocigledno ne razumem kada je u pitanju estetika dance elektronike, hajde neka mi neko pojasni sta je to sto bi se okarakterisalo kao dobro u pesmi Sevdah Bejbija iz mog prvog posta ili sta se tu vama dopada... estetski, muzicki, interpretacijski... (tekst me ne zanima)...

Hajde ti pojasni samom sebi post koji je Katengl napisao, lepo je skupio snagu i poslušao Ninovu pesmu (svaka čast!) i objasnio ti, sve upotrebljavajući tvoju omiljenu reč "harmonija", koliko nisi u pravu. :awesome:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ok. Ja licno smatram da neekspresivna muzika sa prostom harmonijom nije zanimljiva, tj. da je losa. Vi smatrate drugacije. Kapiram da ima ljudi kojima bi se dopalo da neko pola sata u pravilnim razmacima bije sipkom u radijator i oni imaju pravo na to, ali ja to ne umem da razumem. Bar ne u kontekstu dobre muzicke figure. Isto tako percipiram i EDM, ja licno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa da. eto vidiš, sve se svodi na lično, subjektivno i ukuse. :potapsava: o tome i u tome zaista nema puno prostora za raspravljati ni polemisati.
no, čini mi se da si ti BB bio isprva pošao da donosiš neke opštedruštvene kao dekrete pa se tema razvila kako se razvila....
i, stvarno kome se sviđa ona smejurija od Sevdah baby....? :neznam: nije problem da neko ima takav ukus da mu/joj se to sviđa ali ja ne videh da je iko ovde u temi rekao/la da mu/joj se sviđa.
Korisnikov avatar
By bern
a sto bjork zna biti 'neharmonicna', eno ne znam ko bi slusao one njene gluposti. i ono neritmicko vristanje. daleko bilo.
Korisnikov avatar
By svejedno
jos jedna belly music tema :lol:
(iscitao sve, mazohista)

...

beli, jel mogu da ti postavim jedno sasvim jednostavno pitanje.... al da mi odgovoris sto iskrenije moguce.... pa mozemo nastavimo dalje diskusijicu, sve sa argumentima -
iz kog razloga je tebi uopste bitno sta se svidja drugim ljudima?

zaista me interesuje, uopste ne zajebavam.
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2627083#p2627083]svejedno napisao:[/url]jos jedna belly music tema :lol:
(iscitao sve, mazohista)

...

beli, jel mogu da ti postavim jedno sasvim jednostavno pitanje.... al da mi odgovoris sto iskrenije moguce.... pa mozemo nastavimo dalje diskusijicu, sve sa argumentima -
iz kog razloga je tebi uopste bitno sta se svidja drugim ljudima?

zaista me interesuje, uopste ne zajebavam.
Evo, najiskrenije. Uzasava me sto ljudi slusaju groznu muziku jer radim kao klavijaturista u bendu. Pet godina sam radio sa bendom insistirajuci na soul-u, funk-u, alt. rock-u. Seste godine sam nadglasan jer su ostali smatrali da repertoar treba da se pomeri ka dance elektronici. Ispao sam iz benda, iako sam, sasvim objektivno receno, bio najbolji muzicar tamo i ostali clanovi se u tome sa mnom slazu. Jednostavno, ljudima vise nije bitna harmonija, melodija, vestina, ekspresija. Kao muzicar imam tri opcije - da sviram Stoju za velike pare, da sviram Lady Gagu i Avicii-a samo da bih uvek imao za cigare ili da sviram ono sto ja (a i velika vecina muzicara) smatram dobrom muzikom i da umrem od gladi.
Mozda bih, da nisam muzicar, samo rekao za pederski contemporary electropop i dance elektroniku da ljudi jednostavno nemaju osecaja za muziku, a ovako me ogromna nezasluzena popuolarnost tih ogavnih muzickih stilova pogadja i na licnom nivou. Eto.
Korisnikov avatar
By Madonna
Kida lastise na svojim gacama svakako. Zasto sam se ponadao da nece biti nesporazuma :doh: smesno mi je to sto je belika prosuo sta mu lezi na dusi a ti koja na sve to pises taj komentar :'')
Korisnikov avatar
By acid drop
ahaa.
a pisala sam na još jednoj temi (belikinoj??) da kajli kida, pa kao da nastavim tradiciu.
a nije da ne volim kajli i sevdah bejbi. i pritom slušam i soul i funk i alt. rock i IDM, a belika nam je ograničen ko balkon. :2c:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nekad je dobro biti ogranicen. Nije svaka ogranicenost nuzno negativna.
Kad jedes valja biti ogranicen na zdravu hranu, ograniciti se od fast food-a, majoneza i masnih pljeskavica. Kad glasas dobro je biti ogranicen na, recimo, liberalne partije. Malo bi bilo cudno podjednako voleti i liberale i konzervativce. To implicira na nemanje stava. Slicno vazi i za mjuzu.
Kad slusam muziku ogranicen sam na ekspresivnu, harmonsko-melodijsku muziku, a u to spada manje-vise sve sto u muzici postoji osim hip-hopa i EDM. Bas sam ogranicen :)
Mada, u gay klubovima nikada nista osim EDM nisam ni cuo, a velika vecina to slusa i kod kuce. Mozda zato tebi to deluje kao velika ogranicenost.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ogranicenost u smislu: ti volis jabuke i ne volis kruske, i onda nalazis podatke kako su jabuke mnogo bolje od krusaka i krenes da pricas okolo kako bi svi trebalo da jedu jabuke a ne kruske i kako oni koji vole kruske nemaju pojma ni o cemu jer su jabuke mnogo kvalitetnije od krusaka a oni i dalje vole kruske. Resenje: neko voli jabuke a neko kruske, deal with it.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628233#p2628233]BellyButton napisao:[/url]Kao muzicar imam tri opcije - da sviram Stoju za velike pare, da sviram Lady Gagu i Avicii-a samo da bih uvek imao za cigare ili da sviram ono sto ja (a i velika vecina muzicara) smatram dobrom muzikom i da umrem od gladi.
Sviraj Stoju za velike pare. Kad zaradiš pare sviraj ono što ti smatraš dobrom muzikom. :sesir:
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628679#p2628679]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628233#p2628233]BellyButton napisao:[/url]Kao muzicar imam tri opcije - da sviram Stoju za velike pare, da sviram Lady Gagu i Avicii-a samo da bih uvek imao za cigare ili da sviram ono sto ja (a i velika vecina muzicara) smatram dobrom muzikom i da umrem od gladi.
Sviraj Stoju za velike pare. Kad zaradiš pare sviraj ono što ti smatraš dobrom muzikom. :sesir:
Dabome.

Svi bi da rade samo ono sto vole, a da im novac pljusti. Pazi molim te.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao i ja kao programer imam dva izbora. Da radim i imam za sve i da sam nesrecan sto moram da radim ili da ne radim i da nemam za hleb al bice mi lepo sto ne radim. ZXIVOT TAKO NIJE FEW!!!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628331#p2628331]BellyButton napisao:[/url]Nekad je dobro biti ogranicen. Nije svaka ogranicenost nuzno negativna.
Kad jedes valja biti ogranicen na zdravu hranu, ograniciti se od fast food-a, majoneza i masnih pljeskavica. Kad glasas dobro je biti ogranicen na, recimo, liberalne partije. Malo bi bilo cudno podjednako voleti i liberale i konzervativce. To implicira na nemanje stava. Slicno vazi i za mjuzu.
Kad slusam muziku ogranicen sam na ekspresivnu, harmonsko-melodijsku muziku, a u to spada manje-vise sve sto u muzici postoji osim hip-hopa i EDM. Bas sam ogranicen :)
Mada, u gay klubovima nikada nista osim EDM nisam ni cuo, a velika vecina to slusa i kod kuce. Mozda zato tebi to deluje kao velika ogranicenost.
dobro,
ali, u lošoj hrani ima štete po zdravlje, u antigejnim konzervativnim politikama i partijama ima štete po živote, zdravlje, prava i interese gej populacije i svakoga ko nije antigejan.

gde je tačno šteta i po koga u "lošoj tj. EDM i hip-hop" muzici (koje takođe ne volim naročito, ali uglavnom držim taj stav, tu prosudbu, za sebe)? samo pitam.
ja ne kažem ni da nema ni da ima štete, ja recimo :neznam: precizan odgovor na pitanje, možda ti imaš odgovor pa izvoli odgovoriti ako želiš .....
ovim postom sam samo hteo da kažem da mi nisu sasvim jasne paralele koje si povukao između te "loše" muzike, na jednoj strani, i stvarno loših stvari- jer su štetne- , na drugoj strani.

p.s. Avicii i Lady Gaga imaju i jako dobrih stvari. puno boljih od baš lošeg materijala kao što je ono od Sevdah baby iz uvodnog posta....
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!