Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
The game is on....vcrs druga epizoda cetvrte sezone....jos jedno vencanje ce se desiti i nesto mi govori da ce i ovo imate fatalne posledice po nekoga :D

#the north remembers
Korisnikov avatar
By nsc
otkad ti nisi nesto pisao
welcum back

Game Of Thrones.S04E02
:leviathan:
Joffrey is dead
:party: :trampolina: :kolo: :hyper:
Korisnikov avatar
By Kiborg
I još više što je umrlo na tako živopisan način.

Mada ipak malo prebrzo, trebalo je da pati još kojih 5 minuta, verujem da mi ne bi bilo dosadno da gledam to :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Aw hvala! Ovo ide pravo na desktop.

P.S. Moja drugarica nije gledala kako ovaj umire, vec je blejala Cersei u dekolte. (Koji ja nisam ni primetio, 'nother gay test passed with flying colors) :lol:
By Sixto
Lepo su odradili umiranje.

PS. boze sto je urnebesno slusati ljude koji nisu procitali knjige do kraja pa kaskaju.. :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa vecina gledalaca nije procitala nijednu knjigu, ukljucujuci mene.
ipak sam se potrudio da saznam ko je trovac :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da mi je neko rekao da ću biti toliko srećna što je neko crko ne bih mu verovala

konačno :love: smrad mali.
Korisnikov avatar
By bothways
Lol, pa nije kao da su imali previše izbora :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja nisam mogao više od tri epizode te serije da odgledam.

Ok je sve, glumci, priča.. Ali, meni ne drži pažnju. Sve to tipa Harry Potter, Gospodari prstenova (da napomenem da nijedan deo nisam gledao), Once Upon A Time etc.
Pokušavam i dalje, i onda zateknem sebe kako u drugom prozoru gledam nešto drugo ili pauziram bezbroj puta epizodu i na kraju se ista otegne i do 4 sata gledanja.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Hmm, kako stojis sa vampirima? Probaj The Originals. Puna je uzbudljivih i zanimljivih desavanja, trebala bi da ti drzi paznju, barem tih 40min koliko traje! U seriji takodje veliku ulogu imaju i vestice i vukodlaci. (ofc)
Moram da priznam takodje, da GoT mi nije bila nesto posebno u pocetku, ali sto sam je duze gledao, vise sam je voleo. Sto se tice Once Upon a Time ni sam ne razumem zasto sam to poceo da gledam, nisam odusevljen serijom, ali ipak nastavljam da pratim. :D
Korisnikov avatar
By gossip
nekako je besmisleno da gleda originals ako pre toga nije gledao vampire diaries

mada kada su vampiri u pitanju najbolji je true blood :sudija:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Nije besmisleno bas. U Originalsima se odvija neka prica, koja nema nikakve veze whatsoever sa TVD. Samo su likovi presli, iz jedne u drugu, ne? A sto se tice True Blooda, moze i to. Bio sam veliki fan te serije, ali u poslednje vreme me je razocarala vise puta.
Takodje odlican predlog je i ona nova na CW-u, The Tomorrow People, zaljubljen sam u nju! Sci-fi prica, o ljudima koji su zakoracili u evoluciju. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
I tako sam se ja zalepio za stolicu, evo drugi dan gledajući GOT, na trećoj sam sezoni. :lol:

Sve što sam rekao, pobijam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Napokon da crkne antipatičan lik.

I hoću da se Mother of Dragons pojavljuje više! Mislim da u ovoj epizodi nije bila niti jedna scena s njom, dok je u prethodnoj bila neka glupa scena od min, dva.
Korisnikov avatar
By bothways
^ Imaju previše likova (čak i premalo u odnosu na knjigu :D), pa ne mogu svi da stanu pod spotlight u svakoj epizodi. Biće već neke konkretne akcije na istočnom kontinentu :)
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2627451#p2627451]Dirrty napisao:[/url]Napokon da crkne antipatičan lik.

I hoću da se Mother of Dragons pojavljuje više! Mislim da u ovoj epizodi nije bila niti jedna scena s njom, dok je u prethodnoj bila neka glupa scena od min, dva.
Ne znam koja je osnova za njenu tako veliku popularnost kao lika, ne glumice same. Mislim jebena kontrol frikusa psihoticna... WTF!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!