Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjah danas da sam otisla u Karatas i da su me tamo smestili u sobu sa jednom divnom strelkinjom i kao unosim ja neku torbu i opremu u sobu, pricam sa jednom devojkom iz kluba, cekam cimerku buducu i u trenutku kada je ona zakoracila na vrata - baba me je probudila da jedem. :(
Dammit.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Krenuli drugarica i ja sa Slavije na Novi Beograd tramvajem i tamo negde u Kneza Milosa izlazimo iz trandze i upadamo u masu. Ja sav u cudjenju, sta se desava, kad kaze meni ona da je u toku gej parada (meni u glavi zvoni "prva uspesna gej parada organizovana by aleksandar vucic" :drama: ). Ideml mi i dalje na Novi Beograd, ali sve kroz neke sokake i ulicice i malo smo na celu parade, malo u sredini, da bismo na kraju svi zavrsili na Marakani i mi debili udjemo na sporedni ulaz da kao brze prodjemo i zauzmemo dobra mesta wtf. Zauzmemo neka random mesta, kad ono dosli na Marakanu svi debili iz osnovne i srednje škole da se provesele. :sigh:
Nismo stigli na nbgd, pocela je neka pesma da svira na Marakani i SCHLUSS.
Korisnikov avatar
By Markiza
Stojim sa najstarijim bratom i gledamo moju glavu na stolu. Ja uzimam iglu i konac i ušijem sebi glavu kad ona otpadne ponovo. Uzima je moj brat u ruke, zagleda i kaže: Sestro, ti moraš ovo ćvršće da ušiješ. Uzmem ja svoju glavu, stavim na vrat, on pridržava a ja mu govorim: Pazi, molim te, da je lepo na vrat namestiš da je ne ušujem nakrivo.
Korisnikov avatar
By scout_finch
sinoc sam sanjala grupu ljudi, forumasa, kako stojimo oko betmobila koji se sastoji kao iz nekih delova koji svaki predstavljaju neko slovo a ta slova predstavljaju akronim NGO organizacije - i onda Deni kaze, da, to je (kad se spoje ta slova) to je Dart Peder (umesto Dart Vejder) :krezavi: i pokidala sam se od smeha, toliko da sam samu sebe probudila.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja moram da iskomentarisem gornji post. Lezim ja pored, citam, i scout pocinje da se smeje u snu, al ono, basbasbas smeje. I ja - ej sta je bilo, sta je smesno, sta to sanjas

-Ma *bwuahahaha"

-Ma daaaj reci

-Ma deni :giggle:

-Sta je deni radio :D ?

- Reko je: Dart Peder! Ngo Dart Peder :radosnice:

Deni zabavlja narod i u snu - smejala se bez preterivanja 10 minuta :ozbiljan:

edit

i dalje se smeje kad se seti :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Asam pedofil auu. Sanjao sam jednog klinca sto me muvao sad za vikend. Ladno pocinjem da se lozim na njega. o.Q
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjah da je bivsa dosla u Cupriju i da je sa mojim najboljim prijateljem sedela u basti kafica u centru grada. Primetila sam je kada sam prolazila pored, ali nisam reagovala na nju nego sam nastavila da zavrsavam svoje obaveze. Pri povratku sam primetila da je krenula ka taksi stajalistu (sama) pa sam o'sla do nje da prozborimo rec-dve. Kad sam dosla do nje - bila je u drustvu neke devojke koja treba da predstavlja osobu sa kojom me je prevarila i predstavlja mi je - znas vec ko je ona. I pored toga htedoh da razgovaram nesto sa njom ali je pocela tad nesto da se drka na mene i krenule smo zestoko da se svadjamo (sa sve psovkama, koje pokusavam da izbacim iz upotrebe). :cut:

A onda je pas poceo da me kupa i da skace od srece po meni pa sam se probudila. :sweet:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Sanjao sam da u nekom trenutku istiskam neki masovni prišt na samom vrhu čela (odvratno jako) i da je to baš bio neki aha trenutak "ovo je nešto najveće ikada, yay!" :radosnice: Pa onda kasnije neka druga radnja da imam psa možda, svugdje me slijedi. Što se danas obisitinilo irl kada sam bio kod bake i non stop me slijedi neki mali pas u nekom selu. Uglavnom u snu kasnije sam bio čak i učionici a do mene neka djevojka (acid drop možda). Kasnije iz klime (koja je smještena vani negdje tik do prozora učionice) koja u sebi ima ugrađenu neku automobilsku gumu se je uspio zapetljati predator/alien. Pa nešto baca rakete, koje već kurce. Ja imam pak neku reakciju meh/blah, ovo je malo dosadno ali barem ne moram slušati uobičajena trabunjanja profesorice kojoj oko bježi. :lol:

Kasnije sam u restoranu i imam neki čudni osjećaj da neki pas opet mi se mota oko nogu, na kraju kada proviri kod stolca to je zapravo Aubrey Plaza. :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Sanjao threesome sa jednim mljadjim i jednim starijim likom. San je bio bas vivid, kada sam se probudio, imao sam osecaj da se stvarno desilo. :lol:

P.S. inace ne sanjam perverzne stvari, ovo je i mene iznenadilo. :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
once again, jezivost snova po šablonu mogu da se popnem, ali ne mogu da siđem.
FML

edit:
replies 2233
views 44466

:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Cripi o.o

Sanjao neke livade i pasnjake, bas je bilo dosadno.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
neka šunjanja nešto spašavanja neka nindže po mraku pucali nas nešto mi ih gađali noževima
neke tablete za ne znam šta neka devojka u liftu nekom pa me vodila na neku degustaciju pića
stavljanje dinamita u neku crkvu pa kao što to stavljate pa ipak je crkva sveto mesto pa smo ubacili neko dete pa je pop hteo da ga siluje pa smo rekli zato i razneli crkvu
pa se srušio neki avion na američku ambasadu i kao eksplodiralo i podigle se muslimanske zastave i krenuli tu ljudi da igraju kao cirkus neki
pa sam bila profesionalni fudbaler na utakmici u areni iz spartaka i šutirala loptu prednjim kružnim

zauvek ću odgledati po epizodu simpsonovih i south parka pred spavanje definitivno ovo je prezabavno
Korisnikov avatar
By mOwbid
ali halfjack ima sjajan avatar.
Korisnikov avatar
By IriS
sanjala sam orgije. i uopšte mi nije bilo fino :sigh:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Netko me naganjao po nekom dvorištu (?) i u biti imao je ogroman usisavač koji je kao meni djelovao kao neka pušketina pa sam mahom bježao naokolo. Na kraju uspio negdje na krovu završiti i u svoj panici iščekivao sam strašnog razbojnika. Toliko strašno mi je to djelovalo a sada se samo smijem. Djelovao mi je u biti kao neki lik iz crtića Dragon Ball. :lol:

Prije toga svega sjećam se da sam imao neki feeling kao da sam u seriji (onaj True Detective zapravo, iako uopće to nisam niti gledao). Čak sam prolazio kraj Woody Harrelsona koji je bio sav zamišljen (a zapravo je prije spašavao nekoga, štogod je to već bilo).

---
Dan prije, glavnu ulogu sna je imala neka vještica lipstick lezbeljka biseksualka koja krade neke čokolade, bonbone nekoj ženi koja ima glas Maleficent (Sleeping Beauty crtani) a izgleda kao maćeha Cinderelle. Uglavnom ta žena nešto u kuhinji pere a ta neka vještica sva ushićena pokrada ju i uzima čak torbe. Kasnije van bježi iz te kućerine prema nekoj šumi i bori se protiv demona, vukova štogod je to već bilo. I ima moće telekineze i svašta. Oh my.
Korisnikov avatar
By Trilian
trčala sam uz i niz neke stepenice, bežala od nekoga, nečega nemam pojma... i u jednom trenu, baš kad sam htela da krenem uz neke stepenice ponovo, izleće pred mene drugarica koju nisam videla 100god, sva raščupana i u nekoj pidžami i kaže mi - nemoj da prolaziš kroz pijacu... ali vrišteći onako, kao upozorava me... a pijaca je tu odmah levo od tih stepenica... i da li me je neko/nešto ščepalo, ne znam ali skočila sam iz kreveta, sva zadihana, bubnjalo mi u ušima... morala da mislim lepe misli da bih ponovo zaspala ...
ovo mi se nije dugo desilo
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Hm... ne mogu da se setim tačne radnje, znam samo da su MDNA, tebra, anhedonie i Lady of the Flowers bili kod mene.
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2626168#p2626168]HalfJack napisao:[/url]Uglavnom u snu kasnije sam bio čak i učionici a do mene neka djevojka (acid drop možda). Kasnije iz klime (koja je smještena vani negdje tik do prozora učionice) koja u sebi ima ugrađenu neku automobilsku gumu se je uspio zapetljati predator/alien.
Ne znam da li sam ikad spomenula da obožavam da čitam tvoje postove u ovoj temi. tj. tvoje snove. Pritom predator/alien i ja u njima. :love:

OT
Da predvodim neku jedinicu specijaliziranu za invazije izvanzemaljaca. :lol: I kako se provlačimo kroz neku pećinu i skrivamo se od njih, a oni se pojavljuju i nestaju ko sablasti po hodnicima. Izgledali su slično onim iz star treka sa velikim mozgovima. (http://images.sodahead.com/polls/002863 ... large.jpeg" target="_blank)
Posle sam provalila da se ukenjaju kad im spomeneš Mars, pa su otperjali sa Zemlje.
Slava Marsu!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Neku saobraćajnu nesreću na pančevcu. Olupine na sve strane, raskomadana tela, krvavo do bola...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
svašta no onda sam promenila stranu kreveta pa sam sve to zaboravila

onda sam sanjala opet svašta. da je drugarica imala svadbu ali kao nije se udavala ni za koga nego tako su pravili svadbu i njen ćale je iscenirao kao rekonstrukciju nekog vojnog napada pa smo to gledali wat

pa nju. i opet mi je izmakla za čaćsžkdalčjsdćfcklsjb,mcvb MILIMETAR PAS MATER.

pa njih 20 :lol: da sam čekala ispred nekog kluba i odjednom krenule da se pojavljuju neke osobe sa kojima sam tako ugovarala viđanja i na kraju bilo desetak devojaka okolo a sve lepe i ja se sklonila iz te gomile jer mi je bila prevelika dilema da biram a svaka mi se nabacivala :shrug:
zapravo sve sam ih otkačila i sklonila se iz gomile da gledam da li će ona da se pojavi. KAKO SAM TAKO GLUPA AJDE JOŠ SAM ZNALA DA JE SAN I GOVORIM SEBI KAO DA LI I U SNU ČEKAŠ I JOŠ ODGOVARAM da. I PROBUDIM SE i paf odoše sve lepe cure ;((((((((((
no dobro ljubila sam se sa jednom ipak posle što se isto malo odvojila. mislim da je bila helena :drama:
pa mnogo se dobro ljubi nisam ni sumnjala.

joj neću više da šmekerišem po chatu iz dosade u kasne sate svašta sanjam posle neprijatno mi je
By filipkum
Jednog prijatelja kom sam obecao da cu kupiti njegovu knjigu kad bude izasla, i ona bas danas i izasla u prodaju, a ja svorc...
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Sanjao tatu koga stvarno rijetko sanjam. Kao podigao se nivo mora i sada se vidi iz našeg dvorišta...I ja kao njemu:Pogledaj kako je ustalasano, mora da će neka oluja... :nerd:
I kao stari me odveo na neko brdo odakle se vidi Beograd i pokazuje mi kuću u kojoj je kao živio...Totalno čudan neki filing, ne mogu da objasnim, inače snovi mi uvijek obiluju razno-raznim emocijama (ni java nije drugačija)... :spava:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Preživeo apokalipsu i sa nekim drugaricama noću upadali po hipermarketima i krali hranu i sl čemu nije istekao rok trajanja. Iz nekog razloga i Andrea Petković je bila sa nama :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
Da se raspravljam sa nekim da li se sat pomera unapred tj na letnje racunanje jer je danas 23. april.
vrlo kreativno :wow: :roll:
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!