Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
^

Vidim te u ovom prikazanom od 1:38, sa sve tim dugim crnim umetkom i cat walkom, ali i u toj muzevnijoj kombinaciji od 2:18. Mac-mac prrr. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:krezavi:

Ne umem da hodam u štiklama, mada su me privlačile kad sam bio klinac. Sad kad razmišljam o tome, privlačile su me i obične drvene klompe, valjda zato što udaraju po podu i privlače pažnju :nerd:

U ovim godinama, jedino me privlače duboke (skoro do kolena) čizme sa štiklom.

Najfascinantnija mi je poslednja odevna kombinacija (8:45), bez skulpture na glavi. U dizajnu bilo koje vrste eleganciju najčešće povezujem sa crnom i belom bojom (eventualno sivom, krem, i donekle crvenom).

Dopada mi se konstrukcija, mada ne i odabir boja još i ovde - 1:05 i 7:45.
By alexandermagic
Vec si pisao o svom osobnom dozivljaju elegancije. Ja sve pamtim i kad se pravim nevjest.

Kuzim i ostalo, sto, kako, zbog cega. :ozbiljan:

---

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
BENJAMIN SACK DRAWS COMPLEX IMAGINARY CITYSCAPES

Slika

Benjamin Sack's incredible cityscapes are drawn with extraordinarly complex detail and filled with myriads of miniature and sometimes recognizable buildings. In his most recent solo exhibition at Ghost Print Gallery, Sack's works loosely corresponded to the four movements of Beethoven's "Eroica" symphony. "The overarching theme of this 'symphony,' Sack says, "is the hero's journey (viz the viewer’s) into drawings detailed, complex and rich in metaphor; a sort of modern, existentialist epic."

http://www.juxtapoz.com/current/benjami ... cityscapes" target="_blank
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624239#p2624239]Dirrty napisao:[/url]^
:krezavi:

Više umobolno nego lepo... neobično svakako.

Šteta što im je kapiten baš gabor... toliko primamljivijih primeraka u timu.

A šta koj' kurac uzvikuju? Koji je to jezik?!

I da li su jedan od najboljih timova u tom sportu (zbog toga?) pitam se.
Jao kako si se prosro. Da ih vidis u svlacionici na tusiranju ne bi znao za koga prvo da se uvatis.
Ne kenjaj Drtuljo, vec aplaudiraj i trazi jos!
Korisnikov avatar
By Zvonki
Poenta posta nije bila da pokazem ragbiste vec je poenta bila da pokazem koliko mi se svidja kada neko drzi do tradicije i kako us taj ples iskoristili da bi zaplasili protivnika,znate ima nesto vise od misicavih telasaca koaj gledate po teretanama
Korisnikov avatar
By Zvonki
Uuuu akene tio si tako kul kada postavis note koje ne znam da citam,i verovatno ima jos ljudi ovde koji ne znaju,ali bitno je da si ti tako kul i mistican zbog toga...grow up
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2626372#p2626372]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2625137#p2625137]Zvonki napisao:[/url]Uuuu akene tio si tako kul kada postavis note koje ne znam da citam,i verovatno ima jos ljudi ovde koji ne znaju,ali bitno je da si ti tako kul i mistican zbog toga...grow up
:radosnice:
On jos stavlja do znanja da ne zna note. Na stranu to sto mu se Zlatokosa i dopada. :radosnice:
---

Slika
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 123
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!