Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By filipkum
Ovo je emisija a ne serija, a bas bih da vidim kako su ga napravili. Cini mi se da su izabrali strucne ljude za sudije. A jedva cekam da vidim Sapica, vec mi zabavno cim pomislim. Takodje se nadam da Jelena zna da plese bar onako kako ume da peva. Ovi ostali takmicari mi i nisu zanimljivi. mozda dekica Milojko Pantic

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.14 ... a-zvezdama" target="_blank
Korisnikov avatar
By emo_haos_
family gay je sve gori i gori. postali su otalno "bljuc".
Korisnikov avatar
By bas bleu
australijska krimi serija secrets and lies. nemam pojma. jako mi je tesko da poverujem u opresivnu atmosferu kada svo vreme sija sunce a ubica nosi japanke :neznam:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623210#p2623210]bas bleu napisao:[/url]australijska krimi serija secrets and lies. nemam pojma. jako mi je tesko da poverujem u opresivnu atmosferu kada svo vreme sija sunce a ubica nosi japanke :neznam:
čekaj da dođu božićne epizode...

ne znam, meni to nije problem, verovatno posledica gutanja silvi žerar i nika slotera o tropikal hit ovih i onih i čeril lad ono na havajima kako se zvaše... sve neke bermude i japanke
Korisnikov avatar
By Mars
To!

Ono kao... odem na poso, beli mantil, gledam nesto po mikroskopu... a kroz prozor plav okean, plavo nebo... razboljevala me serija od lepote.
Korisnikov avatar
By Oziris
^... I svi smo lepi, zgodni, preplanuli, jurimo bad guys u japankama i havajskim bermudama... :lol:

Divno!!! :love: Volim!!!
Korisnikov avatar
By scout_finch
the americans, pocela da gledam drugu sezonu. ok je, zabavno, nis spektakularno. kao i the blacklist.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Malopre odgledao drugu epizodu druge sezone serije Da Vinci's Demons. Jos uvek sabiram utiske, serija je predobra...imo je ladno u rangu sa GoT.
Da Vinci i Lorenzo su hawt as fuck *-*
Slika
Korisnikov avatar
By dharmox
Bates Motel, Americans, Da Vinci's Demons - započele druge sezone, ko će to sve izgledati (a želim).
Korisnikov avatar
By bas bleu
nova nordijska krimi - mammon. prva epizoda je bila maaaalo razvucena i onda se svasta desilo u poslednjih 10 min tako da cu odgledam i drugu pa cemo da vidimo.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ thanks

Nemam pojma sta da gledam :-/
Korisnikov avatar
By bothways
Krenuo da gledam Community u jedva postojeće slobodno vreme.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Archer Vice :krezavi:

Game of Thrones - prvih 15 min prve epizode nove sezone, i već se vidi razmena gay nežnosti :awesome:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ima, cim se serija zavrsi u americi, bude uploadovana par minuta kasnije na internetu. Tako da ponedeljkom ujutru mozes skinuti lako...inace, odlican pocetak sezone! Jako mi se svidela prva epizoda.
Poslednja izmena od Waldorf u 09 Apr 2014, 19:16, izmenjeno 1 put ukupno. Rezlog: Torrent i download linkovi su zabranjeni na forumu. Takve stvari šaljite preko u2u-a.
By filipkum
Game of thrones nova sezona zmajevi su bas porasli, i kul je onaj novi gej princ mada ga se nesto ne secam iz knjiga pozaboravljao sam dosta
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne moraš da skidaš, gledaš online - http://www.delishows.com" target="_blank npr.

Najčešće dan nakon premijernog prikazivanja bude dostupno online, ako je popularna serija u pitanju.

Navodno je bisexual, ne gay... a do gay sexualnih scena nije još došlo, samo su se pipkali. Iznenada izbilo sranje (gle čuda), pa se nisu pojebali.

Epizoda generalno nije loša, odmah je počelo dinamično.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!