Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
joj časna sestra koja peva no one u italijanskom The Voice ... pa divno :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
13 miliona evra za politički marketing tokom predizborne kampanje... oću da znam odakle vam, jebo vas bog
Korisnikov avatar
By IriS
i ja stvari retko gubim, ali mi se desi...i to najčešće u vrlo nezgodnim momentima :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
legla sam u 1 ujutru i ustala pre pola sata i to samo je košmar gde me neki demon napada u krevetu i budi me uspeo da me probudi stvarno jer nisam imala glasa da ga oteram u pičku materinu :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao pijan sam kako dugo nisam bio pijan jao pa bas mi je leeeeeepo ^^ ko bi reko da porodicno okupljanje moze da prodje tako sto te niko ne dira a ti slistio flasu vodke za svaki slucaj ^^ bas mi je fino I TO ŠE VIDI
Korisnikov avatar
By Trilian
subota vece... temperatura, kašalj i kijavica... luuudiloooo
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Razmisljam celo vece o tome sta bi jedna osoba rekla, kako bi se ponasala. Nije mi bilo lepo, a trebalo je. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Trilian
^ ^
jbt, ja sam zaboravila kako se to radi... markicu nisam liznula ima jedno 10godina minimum :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Trilian napisao:markicu nisam liznula ima jedno 10godina minimum :lol:
Joj odmah se sjetim one epizode Seinfelda kada Georgeova djevojka Susan liže marke pa onda umre jer su bile otrovne. <3 Eto ti motivacije.

---
Deep Racism: The Forgotten History Of Human Zoos

Slika

Throughout the late 19th century, and well into the 1950′s, Africans and in some cases Native Americans, were kept as exhibits in zoos. Far from a relic from an unenlightened past, remnants of such exhibits have continued in Europe as late as the 2000′s. Above photograph is from Brussels, Belgium in 1958.

http://www.popularresistance.org/deep-r ... uman-zoos/" target="_blank
  • 1
  • 564
  • 565
  • 566
  • 567
  • 568
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!