Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Isključivo stručnu literaturu. Trenutno Opštu i oralnu biohemiju. Fuj.
By filipkum
Kovac iz Velikog Vutona - Tolkin
Bliznakinje - Erih Kastner
Timpetil grad bez roditelja - Mihael Manfred

Od kad se nisam odmorio lepo decijim knjigama, bas se osecam happy
By filipkum
Burleska gospodina Peruna boga groma - Rastko Petrovic, bas mi se svideo roman, i cini mi se kao nepravedno zanemaren u nasoj knjizevnosti. Mozda je kontroverzna scena u kojoj Devica Marija u camcu sa andjelom ide u posetu paklu i djavolu, a i mnogo me je odusevila vizija starog slovenskog raja i zabavilo kako paze da na kapiji ne propuste u raj nikog tuznog ili ruznog. Knjiga je tako poeticna i prepuna lepih opisa i blago eroticna i preporuka svima. Jeste malo na momente konfuzna i teska za citanje ali vredi.
Korisnikov avatar
By Trilian
evo sad zavrsila sa Izgubljenim simbolom Dena Brauna... ok triler mada ja mislim da kad procitate jednu njegovu knjigu kao sve da ste ih procitali... samo promeni to tajno drustvo o kome pise, a sema je manje-vise identicna
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Slazem se sa tobom [za Brauna]. Citala sam par njegovih knjiga i sve je manje-vise na istom fazonu.

Ont:
Ernest Hemingvej - Sunce se ponovo radja
Korisnikov avatar
By Hys.
dzejn ostin - uzela ceo komplet pre par dina, u jednu knjigu metnuli, pa krenula sad od pocetka opet. Zajebano jer je knjizurina u tvrdom povezu a ja volim da citam u krevetu.

the cabinet od curiosities - douglas preston i lincoln child - neki trilercic, nije lose
Korisnikov avatar
By Redwood
Šuma- Harlan Koben

Preporučujem,dobar je za obožavatelje misterije i krimića :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Upustio se u serijal The Wheel of Time... još uvek na prvoj knjizi i nisam siguran da li mi se dopada. Nije nepodnošljivo dosadno, samo me neodoljivo podseća na Tolkiena i LoTR serijal... ne vidim još uvek dovoljno originalnosti. Nadam se da ću do kraja 15. knjige to otkriti :krezavi:

Radije bih čitao A Game of Thrones ili The Huger Games, ali se ne usuđujem dok ne prođu trenutna ekranizovana izdanja, plašim se da će mi pokvariti utisak o tome. Filmovi se ne mogu porediti sa knjigom, ni približno (Tolkien :love:, čak ni Harry Potter, iako su i knjige i filmovi diskutabilne vrednosti po mom mišljenju)... mada nisam još uvek čitao knjige na osnovu kojih je snimljena serija, možda to pruža više prostora za dosledno poštovanje zamisli pisaca(?).
By Summer_time
Drzim otvorene knjige -Sto jada od Kusturice, i onaj dnevnik Oscara Vajlda -Iz dubine kad je bio u zatvoru pa ih smenjujem kako koja dosadi. Kusturica hmm svideo mi se covek u intervju pa reko haj probam, i cudno mi jer retko citam pisce s ovog podrucja lakse mi da se povezem sa tipa francusko-sever-austrijskim mentalitetom.
Korisnikov avatar
By Trilian
Iscezli kontinent - putovanja po malovaroskoj Americi - Bil Brajson

po 5x... moram do biblioteke :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
No one belongs here more than you - Miranda July, dobila sam na poklon. Na veće literarno govno u životu nisam naišla.
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621242#p2621242]Dirrty napisao:[/url]Upustio se u serijal The Wheel of Time... još uvek na prvoj knjizi i nisam siguran da li mi se dopada. Nije nepodnošljivo dosadno, samo me neodoljivo podseća na Tolkiena i LoTR serijal... ne vidim još uvek dovoljno originalnosti. Nadam se da ću do kraja 15. knjige to otkriti :krezavi:
Stigao na pola prve knjige (400/800 strana, nije mala cifra), i ne uviđam još uvek nimalo originalnosti... stoga sam se uhvatio dubokoumnijeg štiva dok mi se ne slegnu utisci :krezavi:

Slika
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!