Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By J...
Da i audio kasete, narocito one na koje sam snimala muziku s radia, tv-a itd. :lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ja sam imao odlicnu kolekciju stripova ali papir je propao, stripovi izasli digitalno pa je pre par meseci baceno i to....
Kolekcije knjiga ,,Plava ptica'', ..Decije sveznanje'', svakakve bajke, neke ploce, neku igracku sa kolcima kojoj nikad nisam znao ime jer je na ruskom, a zovem je DR-DR, crteze iz vrtica koje su mi deca poklonila za rodjendan(mada sam veoma brzo napustio isti kad sam se potukao sa vaspitacicom) i neku odecu koju kao dete baksuz nisam hteo da poklanjam rodbini.
Kamenčiće, klikere, dečje slikovnice i bojanke, ukoričen Kekec od prvog broja pa dok je valjao (kupljen na buvljaku), moja prva knjiga Tri mačkice sirotice i jedna audio kaseta s nekom poljskom pesmom koju ne uspevam da pronađem na netu (a to mi je životni zadatak u ovoj inkarnaciji).
Zove se Zakohani, a od prepoznatljivih reči čuje se i bezmjerno pijani... :nerd: :vampir: ^^
Korisnikov avatar
By Madonna
ali sam crtao lifesize ariel kao mali : peder:
Korisnikov avatar
By Madonna
imao sam i ja peglane šiške :imamdokaz:
Korisnikov avatar
By scout_finch
skupljala sam,zapravo cuvala sam primerke casopisa Huper :lol: imala sam izdanja od 1996. pa do recimo 2002. i to sam bacila pre meseca dana kad sam bila kod roditelja, samo dzabe zauzima prostor. pa sam tu priliku iskoristila i pobacala apsolutno sve moje sto je bilo u toj, ranije mojoj, sobi. a bilo je stvarno svacega. :kesa:
Korisnikov avatar
By Mars
Novine, časopise, kataloge, razni štampani materijal koji mi je iz neke ideje da će NEKAD da mi znači to da pogledam - skeniram. Pa bacim da to što kažeš ne zauzima mesto.

A ostalo praktikujem da, kad nešto rešim da bacim a što mi je nekad u nekom periodu bilo drago pa više nije do mere da ga čuvam - ja ga slikam. To sam otkrio, da mi znači da arhiviram.

Ujedno mi to olakšava proces odvajanja od tih stvari jer mi je u principu bitno da ih se sećam, ne da ih posedujem (naravno ima i takvih).

Stare majice, šorceve, razno (pošto je period poluraspada moje garderobe par hiljada godina, pa kad REŠIM da prestanem da nosim nešto a DRAGO mi je) secnem parče pa lepim u scrap book (u dva dela: pojedinačno i kao pačvork)

I tako...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moja logika je sledeća - ako se ne sećam bez podsetnika, nije dovoljno bitno da ostane u mom životnom prostoru (makar dok me sećanje služi pristojno, a kad me ne bude služilo, jebeš podsetnike). Stoga ne čuvam ništa materijalno.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621811#p2621811]Dirrty napisao:[/url]Moja logika je sledeća - ako se ne sećam bez podsetnika, nije dovoljno bitno da ostane u mom životnom prostoru (makar dok me sećanje služi pristojno, a kad me ne bude služilo, jebeš podsetnike). Stoga ne čuvam ništa materijalno.
Slično. S tim što ja nisam baš u doslovnom smislu skupljao, nego nisam ništa bacao. Bilo mi žao.
Pa sam onda , pre godinu - dve, uzeo i sve što je višak iz prošlosti bacio u kontejner - Od patetičnih ljubavnih pisama do prastarih ljubavnih vikend romana i raznih, plastičnih poklončića zaprimljenih za rođendane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!