Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Insipirisano temom sa drugog foruma:

Catfishing
The phenomenon of internet predators that fabricate online identities and entire social circles to trick people into emotional/romantic relationships (over a long period of time).

http://en.wikipedia.org/wiki/Catfish_(film" target="_blank)

Da li ste nekad bili u ulozi onog koji obmanjuje ili je obmanjivan onlajn - u manjoj ili vecoj meri (slike, identitet, godine, zivotne price, okolnosti, obecanja...)?

Ja citah neke price i prosto me zainteresovalo koliko su razliciti a cesto i slicni motivi ljudi koji to rade.
By Kragi
Did you hear how Dave got totally catfished last month?! The fox he thought he was talking to turned out to be a pervy guy from San Diego!

:smeh:

Ont: Ne jer moje pojave na netu ili socijalnim zajednicama (forum i fb) zapravo nisu vezane za online dateing ili bilo kakve romanse. :)
Catfisherima bih verovatno bio odbojan kao i gomili nekih drugih ljudi koji me izbrisu kad skontaju da nisam za flert, muvanje i sl stvari :smeh:
Inace to laganje za neku stvar pojedinacno (tipa godine, visina, masa i sl - sto realno dosta ljudi radi) ne svrstavam tu. U tom smislu kontam da mi se verovatno kao klincu desilo nekad da se vidim sa nekim ko je nizi 10 cm nego je rekao al' to mi je nekako vise komplex nego zelja za obmanjivanjem.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621143#p2621143]Kragi napisao:[/url]Did you hear how Dave got totally catfished last month?! The fox he thought he was talking to turned out to be a pervy guy from San Diego!

Ont: Ne jer moje pojave na netu ili socijalnim zajednicama (forum i fb) zapravo nisu vezane za online dateing ili bilo kakve romanse. :) .
Partnere si upoznavao iskljucivo uzivo?
Korisnikov avatar
By Madonna
Jesam se neke 2003./2004. na jednom chatu predstavljao lazno ali nije bilo u 1na1 odnosu vec pred masom chatera i nije bilo s ciljem da se upoznam ili smuvam ili bilo sta u tom smislu. A nakon toga, opet vrv jesam ali nikad to nije bilo u te svrhe navedene u uvodu. Ako odgovaram na muvanje, govorim kako stvari stoje, jer.. Sad bih se nadovezao na onaj moj post "oda egotripera" ali me mrzi
By alexandermagic
Sve partnere sam upoznavao uzivo, do Romea, na kom sam imao profil oko 2 godine. Tu su mi trebale osobe iskljucivo za seks kako sam i navodio, tako da manja odstupanja od navedenog u njihovim profilima nisam nalazio problematicnim, jer ih i nisam dozivljavao kao licnosti, samo tijela. Moj bjese relativno stur, ali tocan.

Po prirodi sam nepovjerljiv prema ljudima i vjerujem samo u ono u sto se osobno uvjerim. Tudja iskustva sa nekim su mi nebitna, jer mi je praksa pokazala da oni koji ne prijaju vecini, meni prijaju. I obratno.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Greska ljudi je sto sami sebe obmanjuju kada idu na takve sajtove jer uvek idemo sa predispozicijim da cemo naci nekoga ko nam odgovara i ne sememo da pomisliom ono a sta ako ne nadjem? jer sama recenica utice na nas porazno.
NIkada nisam obmanjivao ali desilo mi se da se neki tip nije ni pojavio na blind dejtu ili me je video pa pobegao
E da ovaj film ima veze sa temom http://www.imdb.com/title/tt1584016/" target="_blank
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621145#p2621145]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621143#p2621143]Kragi napisao:[/url]Did you hear how Dave got totally catfished last month?! The fox he thought he was talking to turned out to be a pervy guy from San Diego!

Ont: Ne jer moje pojave na netu ili socijalnim zajednicama (forum i fb) zapravo nisu vezane za online dateing ili bilo kakve romanse. :) .
Partnere si upoznavao iskljucivo uzivo?
Ne, ali u poslednjih 5-6 godina da.
Naravno da nemam nista protiv i da ne iskljucujem i takvu mogucnost samo mi gs forum i fb ne sluze tome pa su male sanse da me neko catfishuje :D Ne zato sto sam u tom periodu uvek bio zadovoljan svojim ljubavnim i/ili sexualnim zivotom nego zato sto jednostavno nisam imao potrebu da na taj nacin 'trazim' nekoga.
Sa druge strane, kao klinac, sam na romeu sretao ljude koji lazu za godine, visinu, masu ali rekoh da se nekako ne osetih catfishovano jer ne verujem da je obmana bila u pitanju koliko 'komplexi'.
I da, uzasno sam selektivan, narocito emotivno, sto valjda smanjuje sansu obmane. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
U sred tinejdžerskog perioda (15-16 godina uzrasta) jednom sam se sprdao sa ortakom mog druga iz srednje, tačnije zajedno smo se sprdali, putem moba/sms-a. To je trajalo možda mesec dana, smorili se od dopisivanja i izmišljanja priče.

U tom nekom uzrastu sam i samostalno prodavao priču da sam žensko u World of Warcraftu, jer sam poštovalac isključivo ženskih likova u igrama, i obožavam role-play! Par likova me je smaralo mesec, dva... dok me nisu smorili u paketu sa celokupnom igrom.

Nakon toga nisam prodavao nikakve priče na netu. Uostalom, postepeno sam postao zadovoljan sobom i svojim telom, da nisam osećao bilo kakvu potrebu da se predstavljam drugačije u bilo kom smislu.

Postoji serijal prethodnih godinu, dve na MTV-u, koji se bavi tim stvarima. Neka dva bezlična kretena izigravaju detektive - http://en.wikipedia.org/wiki/Catfish:_The_TV_Show" target="_blank

Pogledao par epizoda, ima svega... ali osnovna crta obmanjivača i obmanjenih je nesigurnost u sebe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo iz zabave. Behu to izmišljeni, sredovečni, opičeni ženski likovi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!