Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Talija
Šta je za tebe seksi, provokativno, privlačno... na šta ti otkidaš?
Evo, ja se ložim na nežnu kožu, i još nežniji dodir istom, i kad mi izgovara ime u posebnim momentima. I super mi je da vidim govor tela zaljubljenih ljudi, i kad vidim neki štek za hopa-cupa :trampolina: (šteta da se ne obeščasti)... i kad čujem "Enigmu"...

Eto, par stvarčica koje mi zacrvene obraze, i pomislim odmah na bezobraštine, što pre... :fuck:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ona! Njene oči, njene usne... Dovoljno je da se zagledam u nju malo duže i... pomislim odmah na :fuck:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
interesanto.. zasto nesto sto je sexy povezujete sa sexom.. ja uglavnom padam na oci, pogled.. toliko toga moze da se vidi u ocima.. pogledu.. uhh..:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Talija

Eto, par stvar?ica koje mi zacrvene obraze, i pomislim odmah na bezobraštine, što pre... :fuck:
A po tebi je biti sexy isto sto i nekoga napaliti? Ili zasto kad pricas o sexy devojkama, kazes da ti se odmah :fuck: ?

Ne kontam ovo. :wtf:
Korisnikov avatar
By gea
Seksi su mi pune i lepooblikovane usne kroz koje isticu prijatan glas i pametne recenice.
Korisnikov avatar
By Atlona
Individualnost i sigurnost... kopije mi nisu interesantne
By Talija
@Val
nisi me razumela. nisam mislila na to šta mi činimo ili neko čini da nam bude seksi pa da se svi, lepo, popalimo... mislila sam na mnogo širu perspektivu... ja nisam ni pomenula seksi devojke, već jednu određenu kod koje se odmah istopim kad... (pogledati moj post gore),... a ostale stvari nisu vezane ni za jednu osobu, već su za mene okidač. postoji, za mene, mnogo više toga što je seksi, od predmeta do prirodnih pojava,.. ali nisam htela da sve nabrajam, već sam samo dala ideju za ovu temu. ako budem raspoložena, rado ću proširiti spisak.
nadam se da je sad malo jasnije. :tumble:
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni je seksi kad se dve devojke drze za ruke,kad devojka dok sedi rasiri noge,kad jedna devojka lezi preko druge(stomaci i grudi im se dodiruju,a one se ljube),glasici clanica grupe t.A.T.u.,dubok glas kod muskarca,kosmatost kod muskarca,brada stara nedelju dana,klizacice i klizaci(posebno Dzoni Vir i Jevgenij Flusenko) i jos MNOGO toga...

Kao sto moze da se primeti meni su razlicite stvari,situacije i ljudi seksi,ali sta da radim kad sam kontradiktorna.
Korisnikov avatar
By Val
@Val
nisi me razumela. nisam mislila na to šta mi ?inimo ili neko ?ini da nam bude seksi pa da se svi, lepo, popalimo... mislila sam na mnogo širu perspektivu... ja nisam ni pomenula seksi devojke, ve? jednu odreðenu kod koje se odmah istopim kad... (pogledati moj post gore),... a ostale stvari nisu vezane ni za jednu osobu, ve? su za mene okida?. postoji, za mene, mnogo više toga što je seksi, od predmeta do prirodnih pojava,.. ali nisam htela da sve nabrajam, ve? sam samo dala ideju za ovu temu. ako budem raspoložena, rado ?u proširiti spisak.
nadam se da je sad malo jasnije. :tumble:
OK :novine:
By Çâðê_DUP
Volim pune usne i plavo-zelene ochi, narochito ako ima fosforentni sjaj, milujuc al ipak brutalan, svetlucav, a izuzetno mracan, dodirujuc, a tako dalek, jebozovan, a tako hladan ....

Savet za danas: raspolozenje partnera odredjuje se po nacinu na koji drzi usne. Izreka da su oci ogledalo duse je predrasuda. :slinavko:
By Çâðê_DUP
OK :novine: [/quote]

oral sex can make your mouth real dumb ...

Devojko, ti pises grafite po ovom forumu :misici:
Korisnikov avatar
By gea
Originally posted by galateja
Meni je seksi kad se dve devojke drze za ruke,kad devojka dok sedi rasiri noge,kad jedna devojka lezi preko druge(stomaci i grudi im se dodiruju,a one se ljube),glasici clanica grupe t.A.T.u.,dubok glas kod muskarca,kosmatost kod muskarca,brada stara nedelju dana,klizacice i klizaci(posebno Dzoni Vir i Jevgenij Flusenko) i jos MNOGO toga...

Kao sto moze da se primeti meni su razlicite stvari,situacije i ljudi seksi,ali sta da radim kad sam kontradiktorna.

PLUSENKO, ne Flusenko. :jbg:

Seksi je biti kontradiktoran. Zato, uzivaj!

P.S. A stvarno je tacno ovo za devojku u sa muskim stavom dok sedi. Mnogi momci su rekli da im se to dopada.
By Çâðê_DUP
Originally posted by galateja

:lol:
By Talija
Cice u muškom stavu, kao npr. Angelina na avataru Angelina777 su :mljac: takođe, kad nose samo belu potkošulju (a imaju lepo oblikovane grudi, veličina nije bitna)...
By Gost
Cice u muškom stavu, kao npr. Angelina na avataru Angelina777 su :mljac:

Darlin' .......................................Kako si to mislila? Sta smatras "muskim stavom"?:molise:
By Talija
@ Angelina777
sedanje na stolicu unatraške nije baš za suknju,... ali, dobro, nije ni oličenje muškosti. a ono što smatram muškim stavom,... pa, u nekom sledećem postu ću da opišem. (žena u muškom stavu - linda hamilton u terminatoru 2)
By Gost
@ Angelina777
sedanje na stolicu unatraške nije baš za suknju,... ali, dobro, nije ni oli?enje muškosti. a ono što smatram muškim stavom,... pa, u nekom slede?em postu ?u da opišem. (žena u muškom stavu - linda hamilton u terminatoru 2)
Slazem se sa drugim delom recenice, ali ne vidim kakve veze ima to sa suknjom. Zelis li reci da je suknja determinanta zenstvenosti?
:fige:
By Çâðê_DUP
A sta kazes na njen "rad ramenima"? Meni je to bas seksi.
Korisnikov avatar
By Moa
Volim devojke.End of discusion
By ^Divlja^
Generalno-nemam pojma :D ... Ali kod Nje nachin na koji uzima cigaru i prinosi je ustima.... :drool:
By Talija
ma, Angelina je bez greške!!! :bic: polizala bih je celu...
Korisnikov avatar
By Galateja
Da dodam sta mi je jos vrlo seksi:kad odredjena osoba izgovara moje ime u deminutivu.:up:
Korisnikov avatar
By Galateja
ma, Angelina je bez greške!!! :bic: polizala bih je celu...
Koja,tj. koju?777 ili Dzoli?Ili obe?
:alikako:
By Talija
galateja provokator! :tushe: :lol:
Džoli bih :sladoled:
mada, videh slike i od 777 na ponuđenom linku, i... sličnost je vrlo uočljiva :right:
By SUNNY B
uuff, meni sexy sve sto se drugima ne svidja i od cega svi beze ko od mrtve ribe.....recimo oziljci po telu (ne mislim na opekotine 68-og stepena i operaciju presadjivanja jetre i ostalih iznutrica) a posebno po licu i rukama - jos ako imaju neku pricu...... uuuuuuufffffffff, dalje, sexy mi je i kad je debeljuskasta devojka, neki blesavi smisao za humor, kad pati od nekog poroka i to ne krije, kad je avanturista i kad je boli dupe za ceo svet....naravno, podrazumeva se da mi se ucini sexy i kad voli pisce koje ja volim i kad kapira da je ska cool muzika, kad ima ludacke tripove sa samom sobom ali ne radi privlacenja paznje nego npr. kad voli da joj kelner ne prazni pixlu u kaficu i kad me gleda i sere neke gluposti a u stvari iza svega toga se krije neko dvosmisleno muvanje.....ma da ne gnjavim vise...mogla bih do sutra.....

ali definitivno na prvom mestu su oziljci i tamna kratka kosa....
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
-Ugriz za donju usnu.
-Pogled ispod obrve
-nacin na koji izgovara moje ime
-Nacin na koji pusi cigaretu.
-kada poceska vrat svojim dugim noktima razmisljajuci o tome sta bih joj radila.
-Kada se ironicno nasmesi,i spusti pogled.
-kada ujutru ustane rascupana i smiruje kosu tresuci je rukama

I jos mnooogooo tooogaaaa
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:mljac:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mystica_lady
-Ugriz za donju usnu.
joj da. :blush: zazhare mi se obrazi (sve dok ne pochne da se oblizuje, odnekud se osetim kao polutka mesa), dakle, diskretno.
-Pogled ispod obrve
ja vise volim "pogled kroz trepavice" (sredjene obrve, duze trepavice :D
-nacin na koji izgovara moje ime
ovo kapiram, ali se ne lozim na isto. ali, s druge strane, izesh devojku koja hoce vezu sa mnom, a zove me Endzi. To mu dodje kao neka distanca. Ostali, neka me zovu kako hoce.
-Nacin na koji pusi cigaretu.
qq, nema tog nacina koji bi sa nje odagnao nikotinski smrad. orbit zvake, po mogucstvu nepushac.
-kada poceska vrat svojim dugim noktima razmisljajuci o tome sta bih joj radila.
nesto kraci nokti :D osim ako ne voli da grebe, sto i ne dodje tako loshe. :P
-Kada se ironicno nasmesi,i spusti pogled.
da, ume da bude simpatichno. kao, stidljiva je. volim, ah volim! :drama:
ma to su kokete, samo takve ;)
-kada ujutru ustane rascupana i smiruje kosu tresuci je rukama
odraz divlje, buntovnichke prirode. uz malo shlifa i stila, idealna kombinacija
sto je dokaz da mi sa kratkom kosom jesmo kuvane noge, posto nemamo sta da protresemo.

:roflmao:

mene uzbudi kad se devojka koja mi se mnogo svidja (kao)postidi. jer sto rece glen close u opasnim vezama, stid je kao i bol. oseti se samo jednom. :drama: :viljuska:
Korisnikov avatar
By tramp
seksi mi je obozavanje ... uvek padnem na zene koje me obozavaju :wink:
Korisnikov avatar
By coka
ma ona mi je sexy, njena ledja, oci, usne, noge, nacina nakoji hoda, kako se smeje, kako me gleda... Idem da je pozovem :love:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nacin na koji me gleda.........
Na zalost takve osobe nema u mom zivotu trenutacno :radosnice: ali pogled je bitan, posebno na pocetku.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!