Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620658#p2620658]scout_finch napisao:[/url]i sad samo izbacis mi vi oni bulshite i kazes meni nije lepa a ne ne treba da bude na tvu i treba da ne pije pivo i treba da trenira i ne bude couch potato i tvoj post je skroz korektan. niko ne prica o politickoj korektnosti, samo izgleda da ti ne razumes sta kontretno ja pokusavam da ti kazem. i onda vrecas vi ste ovakvi i onakvi, a za tim nema potreba stvarno.
to sto se tebi ne dopada ama bas nikom nista ne znaci osim tebi samom, devojka nije debela u meri u kojoj joj je zdravlje ugrozeno, a kapiram da joj se svidja kako izgleda, jer da joj se ne svidja kapiram promenila bi to. sto to ne razumes kako neko moze da bude zadovoljan svojim izgedom ako nema idealnu visina/tezina razliku je tvoj problem. stvarno nema potrebe da se branis jer te niiko ne napada.

nista sto ja napisem ovde ne pisem sa zeljom da budem politicki korektna, uvek pisem samo ono sto mislim. i mislim da ti treba da se staras o tome kako ti izgledas i da tezis tome da budes zadovoljan sobom, a i da razumes da neko drugi zeli da izgleda onako kako se tebi ne dopada, i to sto se tebi to ne dopada ne znaci da taj neko treba da se promeni.

to bi bilo kao kad bih ja sad napisala : "ljudi koji pisu gluposti koje ti pises ne treba da imaju pristup internetu. pa zar ne mogu da razmisle malo o tome kako zvuce neuko i u isto vreme potpuno ubedjeno u svoje misljenje koje je pritom apsolutno pogresno." jer eto ja to mislim. naravno da treba da pises sta hoces, ali probaj da ne budes tako judgemental, a i kad budes, bar se ogradi da tako ti mislis a ne da tako kako ti mislis treba da bude.
Korisnikov avatar
By scout_finch
jbt, o kojoj politickoj korektnosti pricas, ja stvarno ne razumem. recimo ja bih je jebala da mogu, razumes. meni se dopada. a ti bi je skinuo s tva zato sto nije po tvojim standardima. ili da smrsa. pa da se pojavi na tvu. i ja ti samo kazem napisi da se tebi ne dopada a ne da ne treba da bude na tvu takva kakva je.

btw, mislim da je krajnje vreme da seth rogen smrsa. mislim stvarno.

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovde niko ne govori o politickoj korektnosti vec o tome da ti je stav malouman.
Korisnikov avatar
By V25
Joj… Sve ode u tri lepe. Ne, ne bih je skinuo sa TV-a… Zašto inače gledam "Girls" svake nedelje???? Samo kažem… uh… MOJE MIŠLJENJE je da bi Lena bila JOŠ ZANIMLJIVIJA kada bi eto iz MOJE VIZURE izgubila par kg.

Inače, uopšte ne mislim da je devojka ružna. Čak sam i rekao da mi je jako slatka.

Dakle, volim sve što je vezano za njeno stvaralaštvo a lik delimično. Ok? Eto, moje površno mišljenje. Svakako ne stav većine.

Nadam se da smo se razumeli.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne govorim cak ni da mu je stav malouman vec da nije merodavan.

iz posta deluje kao da on misli da ona ne treba da bude na tvu dok ne smrsa. to nije ok. to sto on misli da ona treba da smrsa - je njegovo misljenje i to je ok.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620656#p2620656]V25 napisao:[/url]I, sada se ponavljam, ko jebe holivudske standardne, niko ne želi još jednu žgoljavu glupačicu u nizu, ali brate da izgleda zapušteno, izgleda. I ne, to nije moje mišljenje, bojim se da je to činjenica.
Slika
Ovo je, po tebi, zapusteno?
Zapusteno jer se ne vide trbusnjaci i ne ocrtava se svaki moguci misic na njenom telu?
Devojka sasvim ok izgleda (normalno, za razliku od mnogih "poznatih" i poznatih licnosti), nije anoreksicna, nije ni debela.

I radije bih bila sa takvom devojkom, nego nekom koja ima 10 kilograma manje (verujem da bi tada ona "vodila racuna o svom zivotu i ne bi bila zapustena").
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620665#p2620665]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620656#p2620656]V25 napisao:[/url]I, sada se ponavljam, ko jebe holivudske standardne, niko ne želi još jednu žgoljavu glupačicu u nizu, ali brate da izgleda zapušteno, izgleda. I ne, to nije moje mišljenje, bojim se da je to činjenica.
Slika
Zapusteno jer se ne vide trbusnjaci i ne ocrtava se svaki moguci misic na njenom telu?
Devojka sasvim ok (normalno, za razliku od mnogih "poznatih" i poznatih licnosti), nije anoreksicna, nije ni debela.

I radije bih bila sa takvom devojkom, nego nekom koja ima 10 kilograma manje (verujem da bi tada ona "vodila racuna o svom zivotu i ne bi bila zapustena").
meni njeno telo izgleda vrlo zdravo i lepo, ne vidim šta je ovde issue.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620661#p2620661]scout_finch napisao:[/url]jbt, o kojoj politickoj korektnosti pricas, ja stvarno ne razumem. recimo ja bih je jebala da mogu, razumes. meni se dopada. a ti bi je skinuo s tva zato sto nije po tvojim standardima. ili da smrsa. pa da se pojavi na tvu. i ja ti samo kazem napisi da se tebi ne dopada a ne da ne treba da bude na tvu takva kakva je.
slažem se!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620612#p2620612]scout_finch napisao:[/url] samo deluje kao da nemas kapacitete da razumes da to sto ti mislis nesto ne znaci da je to nesto ispravno. ili cak misljenje vecine. ili bilo sta drugo osim samo tvoje misljenje.
Ma kakvi deluje, to je provereno tako. :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620661#p2620661]scout_finch napisao:[/url]btw, mislim da je krajnje vreme da seth rogen smrsa. mislim stvarno.

Slika
:shamar: Nemoj se ni šaliti sa takvim stvarima. :lol:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620665#p2620665]Over the rainbow napisao:[/url]I radije bih bila sa takvom devojkom, nego nekom koja ima 10 kilograma manje (verujem da bi tada ona "vodila racuna o svom zivotu i ne bi bila zapustena").
Ju grl dont bi hejtin on d mrše! *z snap*
Pa issue je žensko tijelo. Uobičajeno u toj industriji se vrti oko jako malih brojeva (famozni size 0) pa onda praktički Lena ispada morbidley obese naspram takvih djevojaka. Da se radi o muškarcu, tu ne bi bilo nikakve galame.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620669#p2620669]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620665#p2620665]Over the rainbow napisao:[/url]I radije bih bila sa takvom devojkom, nego nekom koja ima 10 kilograma manje (verujem da bi tada ona "vodila racuna o svom zivotu i ne bi bila zapustena").
Ju grl dont bi hejtin on d mrše! *z snap*
Ne hejtujem ja, cini ti se :sweet:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jheronim van Aken napisao: meni njeno telo izgleda vrlo zdravo i lepo, ne vidim šta je ovde issue.
+1
politicka korektnost ne znaci da ne smes da imas sopstveno misljenje (ja sada ne bih ulazila u to koliko je sopstveno misljenje jedna jalova i izvikana kategorija, posebno kada se uzme u obzir da oni koji najvise insistraju na nekakvom bogom-datom pravu koje im sopstveno misljenje pruza u zivotu nisu imali originalnu misao.)

politicka korektnost znaci da si svestan drustvenog konteksta u kome izrices to sopstveno misljenje i perpetuaciji kojih stereotipa i diskriminacije doprinosis izricanjem tog misljenja.

konkretan kontekst je kakve sve uslove koje odredjuju muskarci jedna zena mora da ispuni da bi se bavila odredjenom vrstom posla.

zena koja nema savrseno telo nema pravo da to telo pokaze obnazeno.
apsolutno nije bitno koliko ona moze biti talentovana, posvecena, sta god - ako odnos obima grudi-struka-kukova ne zadovoljava mainstream standard - koji je sam po sebi uzasno arbitraran - onda joj ne vredi ni talentat, ni posvecenost, ni nista.
i onda je ona lak plen kritici, podsmevanju, neumesnim salama.

ti v25, kao nekakav filmski kriticar, bi prvi trebalo da vidis smisao i ulogu tog i takvog tela u toj seriji. ne skida se ona samo da bi se skidala. ako ti je to promaklo onda bi mozda mogao da ponovo razmislis o profesiji koju si izabrao.

i kako si uzvratio na kritke - Zato što konstatujem nešto što većina vas neće jer se pronalazite u opisu? ne mogu da verujem da ne vidis koliko je to neumesno i ruzno?
ja ne mogu da ovo protumacim drugacije nego tvoju projekciju. mozda bi mogao da sednes i razmislis na miru sta te toliko plasi u ne-do-bola-teretanom-oblikovanom telu? bice ti mnogo bolje kada to resis sam sa sobom.

i jos jedna stvar, tebi konkretno non-stop govore da si lep kada se nakacis u "moja fotka" ali ja bas nesto nisam primetila da ti govore da si pametan u ostalom delu foruma. sta bi bilo da ti se kaze: "znas sta viktore, lep si i zgodan, simpatican si i nemas lose namere. ali nisi bas inteligentan. ajde nemoj da pises po ostalim temama dok ne postanes pametniji. procitaj jos neku knjigu. obrazuj se, bilduj malo taj iq pa dodji da se igramo"?

jel bi te boleo kurac?
ne bi.

jel bi uvazio to sopstveno misljenje?
ne bi.

jel bi pricao o politickoj korektnosti i o tome sta je ok da se kaze a sta ne?
jos kako.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620684#p2620684]bas bleu napisao:[/url]politicka korektnost ne znaci da ne smes da imas sopstveno misljenje (ja sada ne bih ulazila u to koliko je sopstveno misljenje jedna jalova i izvikana kategorija, posebno kada se uzme u obzir da oni koji najvise insistraju na nekakvom bogom-datom pravu koje im sopstveno misljenje pruza u zivotu nisu imali originalnu misao.)

politicka korektnost znaci da si svestan drustvenog konteksta u kome izrices to sopstveno misljenje i perpetuaciji kojih stereotipa i diskriminacije doprinosis izricanjem tog misljenja.

konkretan kontekst je kakve sve uslove koje odredjuju muskarci jedna zena mora da ispuni da bi se bavila odredjenom vrstom posla.

apsolutno nije bitno koliko ona moze biti talentovana, posvecena, sta god - ako odnos obima grudi-struka-kukova ne zadovoljava mainstream standard - koji je sam po sebi uzasno arbitraran - onda joj ne vredi ni talentat, ni posvecenost, ni nista.

ti v25, kao nekakav filmski kriticar, bi prvi trebalo da vidis smisao i ulogu tog i takvog tela u toj seriji. ne skida se ona samo da bi se skidala. ako ti je to promaklo onda bi mozda mogao da ponovo razmislis o profesiji koju si izabrao.

i kako si uzvratio na kritke - Zato što konstatujem nešto što većina vas neće jer se pronalazite u opisu? ne mogu da verujem da ne vidis koliko je to neumesno i ruzno?
ja ne mogu da ovo protumacim drugacije nego tvoju projekciju. mozda bi mogao da sednes i razmislis na miru sta te toliko plasi u ne-do-bola-teretanom-oblikovanom telu? bice ti mnogo bolje kada to resis sam sa sobom.

i jos jedna stvar, tebi konkretno non-stop govore da si lep kada se nakacis u "moja fotka" ali ja bas nesto nisam primetila da ti govore da si pametan u ostalom delu foruma. sta bi bilo da ti se kaze: "znas sta viktore, lep si i zgodan, simpatican si i nemas lose namere. ali nisi bas inteligentan. ajde nemoj da pises po ostalim temama dok ne postanes pametniji. procitaj jos neku knjigu. obrazuj se, bilduj malo taj iq pa dodji da se igramo"?

jel bi te boleo kurac?
ne bi.

jel bi uvazio to sopstveno misljenje?
ne bi.

jel bi pricao o politickoj korektnosti i o tome sta je ok da se kaze a sta ne?
jos kako.
uuuuuuuuuuuuuuu shots fired

anytopic you read basbleu on, that's fire
:wundy:
Korisnikov avatar
By V25
Da, mora da je projekcija sopstvenih frustracija u pitanju. Jbg, nemam mentalni kapacitet da to sve upakujem malo perfidnije.

Jesus koja diskusija ni oko čega.

Da zaključimo, kako ne bi bilo problema - ja sam glup, mizogin i površan, te sam promašio temu i nalupetao se gluposti.

I'm off.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620684#p2620684]bas bleu napisao:[/url]

Ali ovaj momenat… Jbt, kao da pred savet mudraca stajem svakog dana na ovom forumu pa da se vaga jesam li dovoljno pametan/načitan/obrazovan ili nisam. Pošto, jelte, forum vrvi od toga.
Korisnikov avatar
By V25
Drugačije bih zvučao da sam se uvredio, veruj mi. Samo sam fasciniran priloženim argumentom. Kao da je forum strašni sud na kome treba da se dokaže IQ, stepen obrazovanja itd.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620665#p2620665]Over the rainbow napisao:[/url] http://i61.tinypic.com/svp4s8.jpg" target="_blank

Preferiram mršavije djevojke, al' Lena, posebno na ovoj slici, izgleda kao najprirodnije žensko čeljade koje nije opterećeno brojanjem svakog zalogaja i trčanjem u teretanu. Što bi rekli neki moji frendovi - izgleda kao Venera. I evo, kao što vidimo, rekreira se - igra stolni tenis. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ljudima puca kurac za tebe viktore, kao i vecinu za vecinu odavde. neki ljudi jednostavno ne zele da zmure na jedno oko za lose stvari. zameni tvoj stav sa "pederi su bolesni" i mozda skontas.
Korisnikov avatar
By V25
Dobro de, sad kad smo apsolvirali da sam wrong in so many ways, da li je iko gledao "Tiny Furniture"?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620684#p2620684]bas bleu napisao:[/url]
:up: :up:

Ja sam recimo uvek poštovao žene koje ignorišu stereotipe. Znam mnogo pametnih i talentovanih žena koje su prošle kroz svakakve gluposti jer ne izgledaju savršeno.
Poznajem i jednu četrdesetogodišnjakinju, koja je obrazovana, pametna i uspešna, dosta je radila na sebi, ali su joj jednom rekli da nije smela da se "zapusti". A žena stvarno vodi računa i o svom izgledu. Tačnije, rekli su joj da mora da izgleda kao da ima 25 godina ako želi da bude "idealna".
Jako je glupo očekivati od žena da u svakom momentu izgledaju savršeno. Mnoge žene pored svih svojih kvaliteta moraju da trpe ispade ljudi koji će se uhvatiti baš za izgled. To je odraz površnosti i prostakluka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!