- 15 Mar 2014, 19:51
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620658#p2620658]scout_finch napisao:[/url]i sad samo izbacis mi vi oni bulshite i kazes meni nije lepa a ne ne treba da bude na tvu i treba da ne pije pivo i treba da trenira i ne bude couch potato i tvoj post je skroz korektan. niko ne prica o politickoj korektnosti, samo izgleda da ti ne razumes sta kontretno ja pokusavam da ti kazem. i onda vrecas vi ste ovakvi i onakvi, a za tim nema potreba stvarno.✓
to sto se tebi ne dopada ama bas nikom nista ne znaci osim tebi samom, devojka nije debela u meri u kojoj joj je zdravlje ugrozeno, a kapiram da joj se svidja kako izgleda, jer da joj se ne svidja kapiram promenila bi to. sto to ne razumes kako neko moze da bude zadovoljan svojim izgedom ako nema idealnu visina/tezina razliku je tvoj problem. stvarno nema potrebe da se branis jer te niiko ne napada.
nista sto ja napisem ovde ne pisem sa zeljom da budem politicki korektna, uvek pisem samo ono sto mislim. i mislim da ti treba da se staras o tome kako ti izgledas i da tezis tome da budes zadovoljan sobom, a i da razumes da neko drugi zeli da izgleda onako kako se tebi ne dopada, i to sto se tebi to ne dopada ne znaci da taj neko treba da se promeni.
to bi bilo kao kad bih ja sad napisala : "ljudi koji pisu gluposti koje ti pises ne treba da imaju pristup internetu. pa zar ne mogu da razmisle malo o tome kako zvuce neuko i u isto vreme potpuno ubedjeno u svoje misljenje koje je pritom apsolutno pogresno." jer eto ja to mislim. naravno da treba da pises sta hoces, ali probaj da ne budes tako judgemental, a i kad budes, bar se ogradi da tako ti mislis a ne da tako kako ti mislis treba da bude.