Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
yes, I am so predictable when I'm in love :love:
Korisnikov avatar
By IriS
still, nešto ste hteli možda? :bisou:

Eto, still me ne podnosi. Moj život više nema smisla :gotika:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pitanja iza kojih se krije "mislim da si debil pa aj da te pitam" ili ih bar ja tako tumačim tipa
- zar nisi gladna?
- zar ti nije hladno?

a ja fazon sedim tipa u svojoj sobi ili bilo gde gde mi je na dohvat ruke i da se obučem ili pojačam peć ako mi je hladno i da uzmem da jedem ako sam gladna

i onda ja kažem
- ne (+ nisam debil uzela bih da jedem da sam gladna)
- ne (+ nisam debil obukla bih se da mi je hladno)

i aj to još okej nego što oni ipak urade nešto ko da sam rekla da jesam tipa donesu mi da jedem nešto ili pojačaju peć. KOJI KURAC JEBOTE?!?!?! i onda opet kažem PA NISAM GLADNA ILI NIJE MI HLADNO i smanjim peć ili ne uzmem da jedem JER NISAM JEBENO GLADNA

i onda se oni skenjaju još kao što su se potrudili da mi UČINE a ja ih otresla :lol:
pa šta koji kuuuuraaaAAAAAAAAAC aAaaaaaaaaaAAAAAAAAA JE.BO.TE.
By alexandermagic
Mene svake zime, svuda, pitaju je li mi hladno, te kako je moguce da mi nije hladno, jer se ne utrontam u 100 kg odjece, uz njima obavezne salove, kapetine i rukavice. Dosade odvratne.
Korisnikov avatar
By Madonna
OVA TEMA SE ZVALA MRZIM. JEBO VAS KONJ. ŠTA NE PODNOSIM. SVE PODNOSIM!!!!!!!!!!

A mrzim svašta, a najviše raznorazne kreature u swetu oko nas i nonstop maštam kako snimamo filmove. (snuff)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kad ne spavam uveče, a prespavam dan, kao što će danas biti slučaj.
Kad zaboravim da kupim nešto, a taman sam se popeo na jebeni četvrti sprat (lifta, naravno, nema).
Kad se prejedem kao stoka bukvalno zato što sam se zamislio ili zagledao u TV dok jedem.
Kad bukvalno zaboravim da jedem ceo dan, dobijem odjednom napad gladi, a ono 2 ujutru a zaliha nemam.
I svašta nešto.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
šalteruše, jebo ih grom,
bila danas na faksu posle sto godina, diplomu da uzmem, i... i to su mi ogadile. pu :pljuje:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Izvini orlando ali ti si kriva i ostalih 99 odsto ljudi iz ovoga grada sto ona mora da radi na salteru,iako je mogla da pomeri guzicu da zavrsi nestop vise eto da ne bi radila na salteru...smrdljiva mukica!!!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao zwonki sestro swatka TOTALNO SI UPRAWU !!! Swe si skontao i swe se slazxem
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Inace, seen moze da se upotrebi na jako fine nacine. Npr

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
Mene boli dok citam kad se ovako nesporazumete.ali i to vrlo dobro podnosim. Tj nemam sta za podnjet. Al ne mrzim. Trenutno ne mrzim nista :love:
Korisnikov avatar
By Trilian
ne podnosim ljude koji se kreću brzinom puža i rašire se po polovini trotoara (drugu polovinu obično zauzima parkirani automobil) i ne mogu da ih normalno obiđem
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ jao da, jos kad se gegaju levo-desno pa i ti ko retard iza njih ides levo-desno pa se tako zajedno gegate :radosnice:

ont:

ljude, generalno
By lonely boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619147#p2619147]Trilian napisao:[/url]ne podnosim ljude koji se kreću brzinom puža i rašire se po polovini trotoara (drugu polovinu obično zauzima parkirani automobil) i ne mogu da ih normalno obiđem
Ja inače tako brzo hodam da niko ne može da me stigne, uvek me pitaju zašto toliko žurim, a ja im kažem da idem sasvim normalno i da sam još maksimalno usporio da uhvatim njihov tempo i da oni treba da požure.
Kaže zašto žuriš kad imamo vremena, a ja kažem da cu radije obici pet krugova okolo nego se vuci, ili čak ici normalno (po njihovom), inače na krosu budem uvek poslednji, oni kad trče ostave me pozadi, kad hodaju hodaju, a ja uvek treniram brzo hodanje, nema trčanja i hodanja, kod mene nema sredine
Korisnikov avatar
By gossip
kada sam u toaletu i kada me neko pita "sta radis?" (kao koleginica danas)

-.-'

SEREM eto sta radim
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad neko zaspi dok gledamo film KOJI SAM JA VEĆ GLEDALA AL AJDE NEMA VEZE GLEDAĆU SA TOBOM I PUSTIM TI DA GLEDAŠ KAKO JE FILM CAR I TI MI ZASPIŠ TU I ŠTA SAD JA DA RADIM

kravo.

+što cigare u prodavnicama stoje kod kase :lol: a zašto brate tako? koliko smo vremena života potrošile i kasirke i ja dok ja kažem "marlboro crveni kratki tvrdi" i ti dok si ih našla nego da jednostavno stoje kao sve ostale stvari pa da uzmeš šta ti treba
+kad mi ulete reklame na plejlisti na yt :((((((((
+kad me neko pita zašto nešto radim a nije bitno da objašnjavam nije ni od kakvog značaja ikome nikakav faktor ništa tipa što slušaš tu muziku U SVOJOJ SOBI TIHO ajde jebote skloni se gađaću te
+što se debili hajpuju pa dođu na naslovne strane i uopšte zauzmu medije pa se posle svi depresiraju jer mediji objavljuju samo gluposti i jer se ljudu zaglupljuju pod njihovim utiskom
PA BAŠ ČUDNO I NELOGIČNO ZAISTA TO NIKAKO NIJE ZA OČEKIVATI da jao........ ne mogu

skoro sve me nervira u poslednje vreme ljudi su jako glupi i TEŠKO MI JE DA PODNOSIM LJUDE
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!