Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Trebalo bi u septembru, ali nista se ne zna 100% jos uvek.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Family guy
Archer :love:
Teen wolf (guilty pleasure)
Misfits :love: :love: :love:
Shameless je strava
Neprezaljeni Legend of the seeker :drkanje:
Merlin
Where the bears are :love: mada nije tv serija al skroz mi je gotivna
Kao i The outs i Whatever this is
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
true detective....šta reći.... :lol:

Slika

finale ispod svakog nivoa, ne prosek, ne blah nego baš baš :down:

Nic Pizzolatto je novi Damon Lindelof predosječam....
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Skidam Grimm, ne znam ni sam zasto ovo nisam pre gledao...brutalna je :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Law & Order: SVU Season 15 Episode 17 Gambler's Fallacy

dobra!
Korisnikov avatar
By Hys.
e jel jeste? ja sam se bas razocarala sa SVU kako su krenuli da dave o njihovim privatnim zivotima, znaci konacno je o slucaju.
Korisnikov avatar
By bas bleu
^ nije, skroz je davljenje o privatnom :lol:

meni ni true detective ni hannibal nisu nesto. :neznam:
Korisnikov avatar
By dharmox
Hannibal ne može ni biti dobar, kao ni brojne serije snimljene po slavnim filmovima iz devedesetih (Od sumraka do svitanja, Fargo).

True Detective mi je OK, sa sve lošim završetkom sezone.
Korisnikov avatar
By Hys.
true detective mi se dopada i uopste mi se nije vanila zavrsila (napisah ovde i dug post o tome pa se smorih i obrisah) ako se serija gleda ko sto je ja gledah - kao o prica o njima dvoJci a ne da se iscekuje hororicni trip samo zbog referenci - hororicni trip gledah kao trip bolesnika koji rade to sto rade deci)

hannibal mi je ceo kriterij ispod, ako ne i dva ispod true detective, prica, rupe, dijalozi, gluma, sve - mada cu je gledam, nisam pocela 2 jos.

Skidam sad red riding kad vec toliko fale tu seriju u odnosu na true detective.
By filipkum
Love child - australijska serija smestena u sezdesete doba hipi pokreta i prisilno davanje dece na usvajanje zasnovano na istinitim dogadjajima, svidja mi se, mada ne s vremena na vreme poremeti to sto mi glavna glumica lici na Kejt Midlton
Puberty blues druga sezona, isto australijska tinejdzerska, malo mi propali glumci, ali i dalje mi gledljivo
Teen wolf - Stajls razbija sa glumom, nedostaje mi Dzekson (Colton Haynes)

http://www.youtube.com/watch?v=xlxOTFUYLzc" target="_blank
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Odgledao juce sve epizode Looking, kjut je serija.
By filipkum
Finale "Slatkih malih lazljivica" sta znam nit sam zadovoljan niti razocaran, nesto se kao razjasnilo, ali tek sada mi ne ide u glavu ko bi mogao da bude "A". Nadam se da ce bar u sledecoj sezoni Ali da bude skupa sa curama
Odgledao prvu i drugu epizodu "From dusk till dawn" i svidja mi se. Klunijev pandan mi je bas zgodan, a drugi jezivi brat sjajno glumi, jedino mi zamena za Dzenifer Lav Hjuit nekako mlaka. Plus Vilmer Valderama kao vampir, nije lose za rimejk
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621836#p2621836]filipkum napisao:[/url]Finale "Slatkih malih lazljivica" sta znam nit sam zadovoljan niti razocaran, nesto se kao razjasnilo, ali tek sada mi ne ide u glavu ko bi mogao da bude "A". Nadam se da ce bar u sledecoj sezoni Ali da bude skupa sa curama
Kada sam video da je Ali zakopala njena majka, kako bi najverovatnije zastitila osobu koja ju je udarila onim kamenom...odmah sam pomislio da je Jason u pitanju. Zbog cega bi bilo koja majka stitila nekog ko je ubio njeno dete, ukoliko to mozda nije njeno drugo dete...Takodje on nije bio na klinici da se leci, slagao je Spenser, cas je tu, cas nije... i zbog toga renutno mislim da je Jason -A. Jedino ne znam motiv, mozda ce otkriti u sledecoj sezoni.
Ovu seriju sam poceo da gledam jer je moj drug opsednut njom, u pocetku mi se svidela, sada je vec bleh...idrc ako je prekinu ili ne, gledam je cisto iz dosade.
Korisnikov avatar
By dharmox
Nije loša ni The Bletchley Circle (2012 - 2014 ) :lol:
Malo podseća na Foylov rat i Midsomer..
Korisnikov avatar
By dharmox
Pogledao pilot od Crisis i ljucki se nasmejao.

Redovno gledam Red Road, mogu reći da sam se navuko..
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!