Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Gleda neko ovu seriju?

Druga sezona je već pri kraju, s tim što svako malo 'prikoče' s novom epizodom, pa je i dve nedelje čekam. Prva sezona je bila fenomenalna, glumačka postava je odlična.. Madeleine Stowe mi je predivna. Podseća na Dallas i Dinastiju.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
divna, divna, DIVNA!!!! obozavam, svaku epizodu gutam, ne pamtim kada me je zadnji put neka serija tako odusevila
Korisnikov avatar
By IriS
prva sezona mi je bila super...druga je nja.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Za seriju sam slucajno saznao pre nego sto je pocela, Emily VanCamp napustila seriju Brothers & Sisters koju sam tada gledao, jer je dobila glavnu ulogu u Revenge. Posto sam zavoleo glumicu u B&S, dao sam seriji sansu i zaljubio se <3 Treca sezona je bila odlicnaa so far, jedva cekam nastavak za oko nedelju dana! ^^
Korisnikov avatar
By Tungi
Počeli su da smaraju malo više, ali je i dalje gledam.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Slazem se...Imo to se desava jer je serija postala popularna, pa pokusavaju da razvuku sva desavanja razim sitnim zapletima kako bi imali materijala za vise sezona...ali po mom misljenju, ova serija nije tog tipa da ima 7-8 sezona, mislim mogla bi naravno, ali bi postala ekstremno dosadna ili otisla bi daleko od glavne, pocetne teme. Nervira me kada se to desi serijama, kada neka televizija ima par uspesnih sezona, svidi im se kako zaradjuju pa hoce sto vise da iscede iz te serije, ali to ih samo upropasti. Savrsen primer su One Tree Hill i Desperate Housewives...a i Buffy.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!