Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Veteran sam u Lucid dreaming-u, tako da sanjam svako vece, ono sto god pozelim.
Korisnikov avatar
By gossip
imao sam neki nightmare
ne secam se tacno sta o.O
By filipkum
I ja sam sanjao neke nocne more, a tata mi rekao pre nego sto sam ujutru posao u prodavnicu da stavim neki zalogaj u usta (parce hleba) jer cvrkucu ptice (valja se) i bas mi bio lep dan
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
između ostalog da sam se ljubila sa sobom :lol:

ne znam šta mi je sa self tripovima u poslednje vreme ali baš je zanimljivo upoznavati se tako
Korisnikov avatar
By Markiza
SEdimo Galateja i ja u učionici za klupom zajedno, same,nema drugih ,kako da kažem, učenika, a za profesorskom katedrom sedi Vesna Vukelić Vendi i pita mene: A koje aktiviste vi to podržavate u Nju Jorku?

Ja odgovaram: Na koju to oblast mislite?

Vendi: Pa u oblasti cirkuzanata i lakrdijaša, naravno.

Probudila sam Galateju u sred noći san da joj ispričam i da je pitam što se nije oglasila nego se stisla da ne dobije jedinicu ili bude izbačena sa časa.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Blah :sigh:

Ont: sinoc sam sanjao da sam doom u doti 2 i da sam kupio kurira i wardove i popizdeo sam jer sam ja to morao da radim i onda sam otisao u sumu i krenuo da bijem kripove i odjednom sam bio u fazonu fuck this shit i otisao da se kupam kod onog vodopada levo kod radiant tier 3 kule i onda sam otisao da pijem u secret shopu i posmatrao bestmasterov hawk dok tako leti po mapi. Pa sam onda postao taj hawk. :retard:
Korisnikov avatar
By *deni*
Toliko se iznerviram svaki put kad vidim ovu temu u vrhu, da bih našamarao rado prvog koji mi dođe pod šaku. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne, radije šamare delim s nogu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Verujem da možeš da shvatiš zbog čega sam pre za šamare, s obzirom na to da sam lično otvorio ovu temu pre nekoliko godina i što sebe smatram odgovornim za to što se iznerviram svaki put kad je vidim.
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617665#p2617665]Markiza napisao:[/url]SEdimo Galateja i ja u učionici za klupom zajedno, same,nema drugih ,kako da kažem, učenika, a za profesorskom katedrom sedi Vesna Vukelić Vendi i pita mene: A koje aktiviste vi to podržavate u Nju Jorku?

Probudila sam Galateju u sred noći san da joj ispričam i da je pitam što se nije oglasila nego se stisla da ne dobije jedinicu ili bude izbačena sa časa.

Ali VENDI kao PROFESORKA...ma i pitanje :krezavi:
Pa sjajno :radosnice:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
... kako govori: imam nesto vazno da ti kazem
a ja kazem: znam. nasla si decka.
i ona klima glavom.
i postane joj muka.
i onda joj ja guram dva prsta u grlo, ne bi li povracala.
i niz moju ruku se sliva ispovracana sperma.

(uzasno me umaraju ovi snovi)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Sanjao da mi ide krv iz nosa, po sanovniku to je znak za dobre vesti :D
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617748#p2617748]Hellas napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617665#p2617665]Markiza napisao:[/url]SEdimo Galateja i ja u učionici za klupom zajedno, same,nema drugih ,kako da kažem, učenika, a za profesorskom katedrom sedi Vesna Vukelić Vendi i pita mene: A koje aktiviste vi to podržavate u Nju Jorku?

Ali VENDI kao PROFESORKA...ma i pitanje :krezavi:
Pa sjajno :radosnice:
Videla sam tog dana na TV-u kako stoji na ulici, ljudi joj prilaze i potpisuju nesto. Kao kandiduje se za premijera. Sprda se ona,sprda se narod, sprdaju se svi sa svim, svacim i svakim.
:) Verovatno sam je zato sanjala.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617858#p2617858]Hitsugaya napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617855#p2617855]alexandermagic napisao:[/url]Sanovnici su mahom netocni.
Znam to, nego ako ne pogledam, ceo dan ce da me kopka, sta bi to moglo da znaci...ovako pogledam i zadovoljim svoju radoznalost, iako bude cista glupost. :)
Denn aus der Vergangenheit stammt der Traum in jedem Sinne. Zwar entbehrt auch der alte Glaube, daß der Traum uns die Zukunft zeige, nicht völlig des Gehaltes an Wahrheit. Indem uns der Traum einen Wunsch als erfüllt vorstellt, führt er uns allerdings in die Zukunft; aber diese vom Träumer für gegenwärtig genommene Zukunft ist durch den unzerstörbaren Wunsch zum Ebenbilde jener Vergangenheit gestaltet.

Sigmund Freud, Die Traumdeutung, IX
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617877#p2617877]Jheronim van Aken napisao:[/url]

Denn aus der Vergangenheit stammt der Traum in jedem Sinne. Zwar entbehrt auch der alte Glaube, daß der Traum uns die Zukunft zeige, nicht völlig des Gehaltes an Wahrheit. Indem uns der Traum einen Wunsch als erfüllt vorstellt, führt er uns allerdings in die Zukunft; aber diese vom Träumer für gegenwärtig genommene Zukunft ist durch den unzerstörbaren Wunsch zum Ebenbilde jener Vergangenheit gestaltet.

Sigmund Freud, Die Traumdeutung, IX
Hm, zanimljivo. Znao sam i pre nesto malo o ovome, snovi niposto nemaju veze sa buducnoscu, jer su sami snovi iskkljucivo proizvod nasih secanja, tj proslosti. Al eto, gledanje u sanovnik je jedna od mojih navika, koju je moja pokojna baka usadila u meni.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!