Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

ja sam tako fino popustila sa živcima u poslednje vreme pa reko da vidim kako vi stojite

- koliko se često nervirate? zbog čega?
- da li imate osećaj da nekad namerno "hoćete" da se iznervirate npr. vidite neku vest na kojoj znate da će biti komentara koji će vas iznervirati a opet uzmete da ih čitate? koji nam je kurac?
- umete li da se suzdržite od iskazivanja i iskaljivanja nervoze?
- jel psujete kad ste nervozni?
- kako se rešavate nervoze?

+ mislite li da danas ljudi uopšteno imaju mnogo manje strpljenja nego ranije i zašto je tako?

-----------------------------------------------

i aj da odgovirm odmah

- svaki dan pogotovo ako sam kući po brdo puta
- uglavnom zbog drugih ljudi (zato što neko kaže nešto glupo, pročitam neku glupost, odgledam nešto glupo i ne mogu da verujem da je neko platio da se nešto tako glupo snimi, uopšteno zbog glupih činova idiota, zato što se neko drugi nervozan izdrka nabijem ga na kurac), zato što mi mačka skače po glavi dok spavam, kad se udarim slučajno u nešto + kad se ugrizem PA ODGRIZLA BIH SEBI JEZIK I OBRAZE TAD NAMERNO da se ne ponovi više, zbog igrica ZATO ŠTO LAŽE ILI ZABAGUJE BAŠ KAD TREBA DA POBEDIM, zato što razmišljam o nekim glupostima koje sam ja uradila ili rekla makar se desile i pre 10 godina i u roku od 10 godina posle toga nikad niko više nije ni pomislio na njih ili što je još verovatnije uopšte ni tad pre 10 godina nije obratio pažnju na to........... pa mogu ovako do sutra ali uglavnom to bi bilo to UKRATKO
- DA I NE ZNAM ZAŠTO!!!!! valjda radoznalost prokleta u grob će me oterati
- pa uglavnom da. trudim se da se ne izdrkavam okolo po ljudima ali kad me neko još dodatno nervira onda ispizdim jebiga, tipa kaže "pa što se nerviraš? ne vredi ti to ništa.." U JEBOTE!!!!! NE MOGU DA VERUJEM OTVORIO SI MI OČI SAD KAKAV SI CAR SVAKA ČAST SVA.KA. ČAST!!!!!!! pa šta ti misliš ja hoću da se nerviram jebem te glupog makni se samo ne skači mi i ti još po živcima. primeti se kad sam nervozna ali se suzdržim da nekom razbijem glavu
- NEGO ŠTA NEGO DA PSUJEM KAD VEĆ NE MOGU DA IM RAZBIJEM GLAVU
- počnem da se smejem od muke dok razmišljam na koji način da ubijem idiota i onda se setim da će i ovako svi pocrkati kad tad pa dok završim sa psihopatijom već se smirim
i evo razmišljam par dana već da kupim boks vreću jer ću stvarno da počnem da bijem ljude kad mi tokom 9 od 10 interakcija sa ljudima u toku dana dođe da ih gađam prvom stvari koja mi je pri ruci umesto da odgovorim išta tj. POKUŠAM DA ODGOVORIM IŠTA

- ovo sam pitala jer sam ja stekla takav utisak posmatrajući i sebe i druge
tipa pitam nekog u prepunom klubu "izvini jel možeš da se pomeriš malo da prođem?" i on kao "ne mogu" a ima mesta da porodi čopor besnih majmuna oko sebe da se uklopi u atmosferu i šta onda da uradiš sem da kažeš "aha okej ONDA ĆE HITNA POMOĆ DA TE POMERI SAD KAD TI RAZBIJEM FLAŠU O GLAVU RETARDIRANU"
mislim dobro nije da odreagujem tako ali jebote koji kurac ne možeš da se pomakneš malo? pa svakako ću proći s tim što ću da te gurnem dok prolazim i nastaće sranje i znaš da će tako da odreaguje 98% ljudi i opet to namerno radiš jer si utripovao ne znam kakvu bitnost
- ne znam što je to tako. jednostavno mislim da mnogi ili nisu naučili da se ponašaju ili su zaboravili ili ih jednostavno zabole za sve oko sebe jer su mišljenja JA BOGATA TI GOVNO. a onda sam ja prema njima mišljenja E PA SA MNOM NEĆEŠ TAKO I JA SAM BOGATA!!!!

samo smireno. :sekasablic:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
za prevenciju takvih i sličnih izliva besa najbolji metod je fizička aktivnost i/ili seks. poželjno oba napomenuta. još ako se tome doda neka vrsta produktivnosti, eto nasmejane face :) tako je barem u mom slučaju.

to je ono čemu težim, ali gde se trenutno nalazim: opsujem. nekad je to tako oslobađajuće.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mene je 1. post na temi unervozio. Na primer.

edit:

bravo emka.
-koliko često? zavisi... npr januar i početak februara su mi bili divni da bi me onda žešće sjebala tetka iz crvenke i tu napetost i nervozu još vučem...zašto? poklopi se gomila stvari...od poludelih hormona, preko činjenice da nema posla, težak osećaj stagnacije koji se tako javi i osećaja da je u ovoj zemlji i stagnacija dobra dok ne počnem da glupavim i redovno idem u crkvu, onda ljudi - večiti izvor gluposti i pokvarenjaštva itd itd
-komentare znam da pročitam mada sam tu malo postala tvrdokožac...
-suzdržavam se...to je i problem...onda se žderem iznutra i sebe sjebem...i ne psujem
- meni je pre pomagala fizička aktivnost... pa makar i brza šetnja... mislim da je vreme da ponovo krenem sa sklekovima
ako sam lepo raspolozena od ranog jutra (sto je u poslednje vreme retkost) ne moze nista da me iznervira pa taman da mi se ceo dan sve gluposti desavaju

ako sam mrgud, (a jesam :)) nervira me apsolutno sve

nekad precutim, nekad urlam ali kada vidim sa kim se prepirem, vratim se na ono prvo, dakle cutim

nervira me sve vise trenutna zivotna situacija, i sto vise trpim u sebi, jednog dana cu da eksplodiram

a kako leciti? ne znam, nek mi neko kaze-kako se ne nervirati u zemlji srbiji
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Umem na najmanje sitnice da puknem dok me krupne stvari ne nerviraju, kao ana bekuta sam skrouz. A prestao sam da trpim ista, izderem se i razbacam se kad se iznerviram i posle mi fino. Ranije sam trpeo.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617667#p2617667]EnMademoiselle napisao:[/url]

- da li imate osećaj da nekad namerno "hoćete" da se iznervirate npr. vidite neku vest na kojoj znate da će biti komentara koji će vas iznervirati a opet uzmete da ih čitate? koji nam je kurac?

+ mislite li da danas ljudi uopšteno imaju mnogo manje strpljenja nego ranije i zašto je tako?
- poslednje dve godine se baš baš malo nerviram. kako je to ranije izgledalo, ja sam sad takoreći zen irisica.
mnogima izgledam kao da se nerviram, a ja sam samo jedan impulsivac koji opljune odmah šta ima i momentalno me prodje.
u poslednje vreme me nervira samo Laza koji konstantno mjauče. i pretim mu koječime, ali na kraju ništa od pretnji ne napravim :shrug:
-ne radim to sebi. sem kad je u pitanju udovica ratnog zločinca. ona mi je neki triger.
- umem, ali se retko suzdržavam. to radim jedino u smislu da se ne istresam po ljudima oko sebe, ali to nije suzdržavanje, to sam morala da naučim da NIJE U REDU RADITI.
- psujem jer sam nevaspitana i jer mi je genetski otac preneo kočijašku poganu jezičinu. to nema nikakve veze sa nervozom :shrug:
- pa ono, tražim u sebi izvor i rešavam ga odatle. nikakve fizičke aktivnosti tu meni ne pomažu, jer tako samo odlažem neminovno, tj. ovo što sam navela. odmah ja to gledam u korenu da sasečem.

ljudi imaju sve manje strpljenja jer ne vide svetlo na kraju tunela u ovoj zemlji. to je skroz razumljivo. a ja, sve strpljivija... uvek sam bila mimo sveta :cheer:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617667#p2617667]EnMademoiselle napisao:[/url]j

-----------------------------------------------
- premalo se nerviram. obično su to reakcije smrtne rigidnosti, ili neka drugojačija vrsta sublimacije. Ono što kaže Seneka de ira, tako ja delam, tj. to mi je dovoljno.
- takvi komentari kakve si navela u meni (kada ih čitam, što je retkost) bude duboku tugu i melanholiju/želju da se preselim negde oko arktičkog kruga, a ne gnev.
- umem. umem takođe da procenim i kada to treba, a kada ne.

kapiram takođe, kako sam odrastao, da prepoznajem sve emocije koje osećam vrlo jasno, da mogu vrlo jasno da ih iskažem, ali da se ljudi previše bave svojim emocijama, kao i to da su njine emocije mnogim ljudima postale paravan iza koga se kriju da ne bi radili na sebi/iz kukavičluka najčešće. Moreover, vidim da sve više i više ljudi ne ume da artikuliše u životu gde i kada je mesto emocijama.

- dijalogom o izvoru nervoze, ako je izazvala neka bliska osoba, potpunim puštanjem niz vodu, ak je neko drugi.

da, mislim da ljudi imaju manjak strpljenja danas iz mnoštva razloga, a to zahteva odgovor u epistularnoj formi, ili eseju.
nerviram se cesto i to najcesce zbog faksa ili zbog mojih kuci. nekad u mislima iskonstruisem celu svadju sa njima pa se jos vise iznerviram. debil sta reci.
najbolje se resavam nervoze fizickom aktivnoscu (trcanje ili neki kucni poslovi) a znam ljude i koji sviraju pa ih to opusta valjda. ako nista ne upali probaj kukicanje :hekla:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Svaka čast onima kojima fizička aktivnost pomaže u oslobađanju nervoze, mene još više unervozi.

Inače sam uvek nervozan, retko kad se desi da nisam. A nerviram se zbog svega, što starog što novog. Mnogo sam tanak sa živcima.
Yup, znam da idem na mesta koja znam da će me iznervirati, znam da čitam komentare za koje znam da će me izbaciti iz takta, znam da radim stvari koje će mi se obiti o glavu. Valjda sam mazohista.
Pošto sam uglavnom sam, još uvek ne pričam sam sa sobom pa i psovke izostaju. A i kada sam nervozan izbegavam društvo zato što u takvim situacijama uvek nevini nagrabuse.
Oslobađam se nervoze tako što se izolujem od svih na neko vreme.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica

1. Zbog sitnica. Retko, mada imam periode kada me sve nervira. Ćale me uvek nervira, na primer.
2. Da, ne znam koji mi je kurac.
3. Da.
4. Ne.
5. Muzika + cigara. Eventualno ispričam prijatelju/ici šta me iznerviralo. Provalio sam da me sam čin izgovaranja/pisanja o tome šta me iznerviralo oslobodi nervoze.
Situacije u zemlji me konstantno nervira
Jedino članovi porodice i možda još dve osobe mogu baš da me iznerviraju, ali me mahom prođe za vrh 30 minuta.
Ostali smrtnici ne mogu, imam strpljenja... do jednog trenutka... a kad pređu granicu oteram ih u tri lepe i tako se završi naš kontakt.

1. Cesce manje nego vise. Ljudi su mi generalno iritantni, posebno oni sa mentalitetom stada.
2. Ne.
3. Da, kad zelim. I kad znam da ce to nekog iziritirati.
4. Psujem samo kad se razbjesnim.
5. Imam te neke svoje metode koje mi uopceno pomazu da ne popucam po savovima, iz raznoraznih razloga.

+ Vrijeme je ubrzano, u skladu s tim i sve negativne reakcije.
1.Vise puta na dan,i to zbog raznih gluposti
2.Nemam
3.Da umem
4.Da,cesto
5.Smirujem sebe tj sebi govorim da se opsutim
6.Da mislim,zbog situacije u zemlji danas sam standard(ako se to moze nazvati standardom) zivota u ovoj zemlji mnogo utice na nase zivce i nas zivot.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617667#p2617667]EnMademoiselle napisao:[/url]

1. Moj drug je to ovako definisao - nerviram se samo kad moram. :lol:
2. Ne nerviram se zbog glupih komentara, oni su mi smešni. Mogu samo da se iznerviram kad neka meni bliska osoba lupi glupost, ali to se retko dešava jer se družim sa pametnim ljudima. :lol:
3. Naravno, radio sam na tome.
4. Ponekad. Psujem kad hoću da se našalim na svoj račun u takvim situacijama.
5. Rešim problem koji me nervira.

+ Da. Nisu dovoljno disciplinovani.
Dok sam bila mlađa bila sam baš impulsivna i reagovala sam na prvu, nervirao me svijet, odnosi u njemu, ljudi, nepravde, glupost i svaki dan sam imala par ispada vezanih za to. Vremenom sam naučila to kanalisati, brojati do 10 i sada neko baš mora biti jako uporan i sistemski duži period pokušavati kod mene da izazove reakciju kako bih nešto poduzela. Ne da mi se više. Okrenula sam se više sebi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!