Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
Takodje ujutru, za izbacivanje onoga sto jos nije izaslo a treba (da ne kazem toksina) i energiju, izmiksaj dve banane i oko 100-200g spanaca. Be aware! :D ukoliko ti stomak nije navikao na takvu ishranu, u pocetku ce burno reagovati (prvih 3-5 dana, sve zavisi od tebe).
Tokom dana, kad god, ako ti se gricka nesto uzmi npr. lanene plocice, badem, susam sa medom...
Ne mogu se sad bas svega setiti :)
Korisnikov avatar
By Hellas
E da, i umesto kapucina koji je jelte sa mlekom (koje se duze/teze vari), preporucujem crni caj (sa limunom, tj ako mozes bez mleka). Ima isto kofeina a lakse je za svariti i, mene barem, brze razbudi. Nisu Englezi blesavi :D
Korisnikov avatar
By Torry
hvala :)

jedem pahuljice za dorucak, ovo sad mleko uz kapucino i dorucak mi je od skoro, do pre godinu dana zeludac mi uopste nije "podnosio" mleko i jogurt recimo...poprilicno se hranim zdravo ali ubi me slabo kretanje, manjak vezbi i napad gladi posle 22h
Korisnikov avatar
By Hellas
Nema na cemu :)

A za taj napad gladi Pamela Anderson je rekla da koristi zvaku, jer to kao zvace a zapravo nista ne jede i onda joj to umiri mozak tj potrebu za zvakanjem (stagod) :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ananas :yay:

bila sam se već pozdravila sa njim jer mi stoji u frižideru NEDELJU dana. nisam imala vremena da ga oljuštim i naseckam, i mislila sam gotov je. kad ono - lepo sazreo u frižideru :) još sam ga bila povremeno okretala da se njegova slatkoća razlije po celoj zapremini :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
preumorna sam da bih pravila večeru,ne ne ne, preumorna sam da bi se pomakla s kreveta, tako da jedem sve što mi se nađe u blizini, trenutno indijski (sirovi :/ ) i sušene smokve. jedino mi je još crna čokolada na dohvat ruke...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ nisam. prošlog leta sam postepeno krenula da jedem sirovu hranu, znači bez mesa, ali ispostavilo se da me je to fizički oslabilo pa sam prekinula.

:)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Tunjevinu s lukom, da nekom dunem u facu, na mestu bi ostao mrtav.
By space_oddity
Sad sam tako slatko pojela pirinač sa šargarepom, grilovane pečurke i grilovano povrće, kupila u maxiju onu gotovu kuvanu hranu. A sad ću navaliti na mandarine.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
krastavac, izgnječeni beli luk, so biber maslinovo, i jogurt.

ali sada razmišljam o palačinkama...
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 87
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!