Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By broX
preseli se u drugi grad :goran:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by brotherxxx
preseli se u drugi grad :goran:
selidba mi ne gine (zivim kao podstanar i gazda je najavio da pre leta zeli da proda stan), ali ce moji traziti stan u istom kraju.
Korisnikov avatar
By tramp
@dimitriades mene sinoc opljackali na sred ulice pa mi i to izgleda ko vic tako da se ne brines, u vickastom sam izdanju sve mi je :doh:

mene je moja progoniteljica ostavila na miru kad sam rekla da cu da je prijavim i trazim "restraining order" od policije a sve do tad nista nije upalilo (ni ljubazno ne, ni neljubazno ne, ni "imam devojku" ... ) tako da ti pomoci nema ali mislim da stvarno nemas oko cega da se brines - jednostavno je ignorisi, ako svima prica da si peder jer je neces reci da mnogo fantazira i gotovo - sto se vise pravdas i objasnjavas to krivlji izgledas u ocima drugih (logika - ako nije nesto sta se toliko pravda) - jednom davno su mi ex-decka pitali da li je peder jer im se ucinilo da sam ja decko :smeh: i on rekao jesam i da tad sam bio sa deckom i tako ljudi se danima cesali po glavi i prestali ...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Najgore sto mozes da ucinis jeste da budes sa njom. Ako joj se dopadne, pa tek onda neces moci da je se otarasis, a ako joj se ne dopadne, olajavace te na sve strane. Predlazem ti sledeci scenario:

Sto vise ljudi treba da bude prisutno, to je u principu najbitnije. Lepo joj povisenim glasom kazes nesto tipa: Alo bre devojko, SMARAS, necu da te j...m, (el sam pomenuo da treba da bude mnogo ljudi u trenutku kad to govoris?) nisam ja socijalna pomoc za ludake i sexualno ugrozene. Ako ti je toliko do sexa, idi uzjasi metlu pa se nabijaj do mile volje (izvinjavam se na vulgarnostima, ali je jako bitno da psujes sto vise).
A bratu i slicnima koji te pitaju zasto neces da je povalis reci :'ako ti je stalo do toga povali je sam, necu da imam posla sa kretenima i sjasite mi vise sa grbace i vi i ona'...

Nadam se da sam bio od pomoci :rafal:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Zju, pa ja sam odgovorio na ovu temu :lol:

I to na današnji dan pre OSAM GODINA!!!!!! o.O
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!