Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By toba
Emotivno i seksualno uzbudjuju me oba pola bez razlike i to mi nekada zna praviti problem jer nikada do kraja ne mogu ostvariti bliskost sa onim sa kim sam a zelim to.
Malo koja devojka ce to razumeti pa moras kriti.Opet momci ne zele da rizikuju da ces ih u jednom momentu ostaviti zbog mozda stvaranja porodice pa krenu da te vezuju silom za sebe a to zna izmoriti.
Mnogo zajebana situacija.
Dodacu jos da nikada nisam prevario devojku sa momkom i obrnuto.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Da i uz to nisi shvatio sta sam ja hteo da kazem.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Oke, izvini, nepotrebna nadrkanost s moje strane. nego htedoh da kazem, i ako se desi preljuba, zar je bitno kog je pola osoba s kojom si izvrsio istu? ne znam zasto bi tvom partneru bilo vazno da li si ga prevario sa deckom ili devojkom, (ako se podrazumeva da zna za tvoju (biseksualnu) orijentaciju) - zar nije poenta cele preljube gubitak poverenja? i may have gotten a bit off track here, though. i'll shut up for now
Korisnikov avatar
By toba
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615575#p2615575]overload napisao:[/url]Oke, izvini, nepotrebna nadrkanost s moje strane. nego htedoh da kazem, i ako se desi preljuba, zar je bitno kog je pola osoba s kojom si izvrsio istu? ne znam zasto bi tvom partneru bilo vazno da li si ga prevario sa deckom ili devojkom, (ako se podrazumeva da zna za tvoju (biseksualnu) orijentaciju) - zar nije poenta cele preljube gubitak poverenja? i may have gotten a bit off track here, though. i'll shut up for now
Jedan momak sa kojim sam bio u nekoj kratkoj vezi ali veoma kvalitetnoj mi je nekoliko puta otvoreno rekao da se on pribojava da cu ga ja ostaviti zbog devojke.
Kasnije sam razmisljao.
Ja ne znam u kom momentu ce se u meni javiti potreba da budem otac i sebe ispunim i na tom polju a za to ce mi sigurno trebati zena.
Razmisljao sam kako ce se ponasati taj moj tadasnji momak u situaciji kada bih ja imao dete (ako bi se uopste to desilo) ono bi bilo na prvom mestu u mom zivotu a decko bi se morao spustio na drugo mesto.
Taj momak ne bi mogao to pregurati.Ostavio sam ga.

Sto se tice devojaka, ni sa jednom sa kojom sam bio u vezi nisam razgovarao o svojoj seksualnosti iz vise razloga.Ne bih sada o tome, to su neka moja nagadjanja kako bi reagovale.
Ne znam jesam li te zadovoljio odgovorom ako nisam ---> :jumpfuck:
By space_oddity
Nisam primetila neke naročite prednosti biseksualnosti. :(
Korisnikov avatar
By Anhedonie
osim sto kad izadjete negde imate brdo izbora :sigh:
Korisnikov avatar
By blenta
prednost je sto ne postojim
sto mi nekad bas treba :blenta:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
uglavnom jer mogu da napravim duplo više pogrešnih izbora :yay:
a pored toga jer kad mi se ljubi sa nekim mogu da se ljubim sa bilo kim jer me nije briga kog je pola nego koliko je lep/a. hihihi

a ne znam. valjda jer uopšteno volim kad nisam ograničena u bilo čemu
By Disturbed
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1124411#p1124411]Zoe napisao:[/url]Boli me kurac, da ti kazem pravo, ovako ti stoji stvar sa mnom: ja trazim ZENU, za ceo zivot, ako je moguce, ali najbolje je ne ogranicavati se :) a ako se pojavi muskarac koji ce isto to da probudi, ili nesto bolje,........welcome aboard :eu: i a u picku materinu.....

Jbt,post je od pre 1000 godina,ali sam se toliko pronasla u njemu da sam morala da citiram :D
Ovo sam otprilike ja htela da napisem kad sam videla temu :)
Go girl !
:D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599095#p2599095]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598961#p2598961]barni napisao:[/url]biseksualci ne postoje, to znaju i mala deca :lizalica:

Naravno da ne postoje kad je percepcija roda kao binarnog krajnje ograničavajuća.

To je Barni mislio da kaže, ja da vam kažem.
Tru dat.

*cekamo barnijevo uskrsnuce*
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599095#p2599095]Hys. napisao:[/url]Naravno da ne postoje kad je percepcija roda kao binarnog krajnje ograničavajuća.

To je Barni mislio da kaže, ja da vam kažem.
A otkad (svi) biseksualci percepciraju rod kao binaran?

izmedju ostalog,
is there something wrong with being attracted to a gender expression that happens to be very traditional/binary?
Korisnikov avatar
By Hys.
I was being facetious :) Fazon, BIseksualnost podrazumeva verovanje u dva roda.

I ne, nema, zasto bi bilo?

Meni su privlacni izrazito muzevni muskarci, na primer.

I izrazito muzevne zene, though :D
By zemun1998
mislim da je od velike vaznosti da biseksualne osobe izlaze iz ormana,pogotovo biseksualni muskarci, primetio sam poslednjih godina sve vise youtubera - biseksualnih muskaraca izlazi iz ormana, samim tim duvaju vetar u ledja ostalim biseksualnim muskarcima da ne kriju ono sto jesu i da zive, vole, vencavaju koga zele :)
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818185#p2818185]zemun1998 napisao:[/url]mislim da je od velike vaznosti da biseksualne osobe izlaze iz ormana,pogotovo biseksualni muskarci, primetio sam poslednjih godina sve vise youtubera - biseksualnih muskaraca izlazi iz ormana, samim tim duvaju vetar u ledja ostalim biseksualnim muskarcima da ne kriju ono sto jesu i da zive, vole, vencavaju koga zele :)
Oh ...statistika je takva da će prije da se neki alfa peder ili femkica lezba puta kao bi nego da strejt žena ili straight tip. Ako me razumijete. Stoga, strašno. Veća konkurencija za mene :nunchake: . Sad ne samo da se boriš protiv lijepih žena da te žena primjeti nego i protiv likova koji joj mogu dati ono što ja ne, a to je potomstvo. Stroga, stravično. :nunchake:
:dina: gold star lezbe i pederi :dina: :discofever: :discofever: :discofever: :discofever: :discofever:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!