da vidim da li mogu ovo da popunim, ili sam porastao
godine: 22
pol: мъжки, ali imam sve ozbiljnije aspiracije prema dregu
visina/težina: 177, težinu neznam
(( i nesmem da znam
((( #IDidntKnowIWasFat ; (((( NISAM ZNALA DA SAM DEBELA novi rijaliti u kome sam ja voditelj i glavna zvezda
kosa: plava, kratka je, ali je opet pyštam
oci: amber
region: gde me nanesu obaveze
status: udata sam devojka, ali trenutno pevam u Rumi, kod uglednog ugostitelja, Paje Kiflice
trenutno stanje: ok sam
političko opredeljenje: pucajte, ovo su komunističke grudi
versko opredeljenje: ateista/Platon
muzika: rana muzika, pa sve posle, do savremene klasične muzike, ive bittove, meredith monk, filipa glasa to name a few, jazz, blues, grčka rebetika, demotika, rana laika, klasična otomanska muzika, pojanje svih vrsta, perioda i regiona...
u slobodno vreme na različito visokom, tj. niskom nivou takođe volim da sviram u razne instrumente
knjige: najdragocenija su mi stvar na svetu, ništa me toliko ne usrećuje i ne teši. pokriva zaista široko polje, od najranijih dokumenata pismenosti. Mada, najviše mi odgovara filozofija, politička teorija, Antika, medijevistika itd.
film: nikada nisam imao mnogo živaca da sedim i gledam filmove, al aj da kažem Bergman, nemački ekspresionizam, zlatno doba Holivuda. Ja sam opera tip, to mogu od nemila do nedraga.
smejem se: različitim stvarima, uglavnom samog sebe najbolje zabavljam, ili to uradi AM kada ga uhvati bećarsko raspoloženje. Volim kempi stvari/kada nepismeni ljudi iznose svoje stavove
placem: ne toliko često koliko bih voleo, jer bi mi nekada zaista pomoglo, ali nešto ne mogu
pijem/pušim: nikada nisam pušio, pijem samo vino kada mi prija
droga: travu volim, ali ne znam da li (DALI) se računa u droge, nisam dobar sa tim podelama
volim: DAĆETE MI SWE XWALLA
ne volim: u nekim trenucima sve može da mi smeta, i ništa i nikoga ne podnosim, a tu su i faze kada je obrnuto, u zavisnosti od toga da li me hvata talas iracionalnog zavise oba.
mrzim: trudim se da ne mrzim ništa i nikoga, umesto toga racionališem i sublimiram.
pretvorim se u potpunog amoralnog demona samo kada se neko ponaša siledžijski prema nekome, bilo slabijem, ili ne. Ne daj bože da se tada tu stvorim, ni za mene, ni za njega.
bojim se: koječega. nemam neki neobičan strah koji se razlikuje od bilo koga drugog na ovom svetu.
boje: sve boje volim, boja je radost.
horoskop: gurl...take it easy.
I'm Jheronim van Aken. 75 kilos of fun, of twisted steel and sex appeal.