Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By spark
vlada t je dao na jednom mestu prilicno dobru analizu svega sto se desava u poslednje vreme sa ova dva mesta, koja mi se cini potpuno zanimljiva i u skladu sa realnoscu... drugim recima, beograd je spreman za gay saunu, odnosno neko hard mesto... e sad, sto veliki broj ljudi masta o nekom takvom mestu, a ne bi imalo muda eventualno tamo i da dolazi, drugo je pitanje... ali nije resenje ni od klasicnog kluba praviti stajgu... mada je zanimljivo... lol... :redaljka: :lizalica:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Potrebno je da imamo što više mogu?nosti, kako bi svi bili zadovoljni i kako bi imali što više raznih aktivnosti i da svima bude super... to znaci da imamo saune, dark roomove, klubove kao sto su X, nekakva drukcija muzika kao sto je Can, Arara, ... da imamo leather, S/M, videoteke za drkanje i sl. ... mislim da ce vremenom sve to postojati, kako se gay ljudi budu oslobaðali straha da budu out i u gay sceni ... investitori i pojedinci ce uvedeti da tu moze da se zarazi nesto ... mislim da ce svake godine gay scena Bgd i NSa biti sve bogatija i kvalitetnija i raznovrsnija :party:

:zastava:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ni ja ne kapiram.....em dzabe, em prazno.... :wtf:
Kazem ja, zurke na neki splav i sine da vidis raje....:lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Naravno da je tu vise elemenata presudno.

Pre svega muzika, i naravno da mi je jasno zasto su splavovi ili X puni. :kralj:

A Zemunac, pa jbg i 4.03. je bilo malo ljudi, ali je ekipa tamo bila neka sa druge planete, a ti ovaj put bio u pravoj ekipi pa ti je bilo OK. :prst2:
Korisnikov avatar
By andjeo
ISPUNILO SE PROROCANSTVO:KAN-KAN JE PAO U ZABORAV!X JE PREUZEO PRIMAT I PORAZIUO KONKURENCIJU-KAN-KAN,LOTOS I OSTALE KLUBOVE.....NAZALOST
:farewell:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ma kakvi!

U kan kanu je poslednjeg petka bilo isto(ili vishe) ljudi nego u mrachnom x-u, ali utisak vadi to sto je x dosta manje povrshine.
Korisnikov avatar
By EYA
kakvo sad prorocanstvo ? :puzzle:
By Çâðê_DUP
Proro?anstvo Ostojino :lol:
By Pretty Brenda
Prorocanstvo?Can can i lotus su pokusali da urade ono sto je u narodu poznato kao (pravljenje pite od govana) ,izivnjavam se na recima!Ali posto pacovi i ostala gamad najbolje plivaju po kanalizaciji koja je ispod zemlje,te su se prozdiraci JK,cece i ostalog sljama vratili u svoju rupu.Mada su hipnozom pokusavali da zaborave sipku,nije se moglo...Mrak,dim,podrum daleko od ociju ljudi u podzemlju oseca se sigurno populaicja cije su "ikone" trash dame BGD asfalta.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
pa nek padne gde hoce, al nek pre toga napravi bar
JEDNU r'n'b - hiphop - rap zurku...

(i propadne definitivno jer ionako mali procenat gayova to slusa, al i ovako slabo ljudi dolaze, pa ne mo's krivit r'n'b...)
:namig2:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ondak, di ja da svratim kad dojdem u Begeš? :serlok:
Korisnikov avatar
By djo
ima jedno super mesto koje drže dve preslatke starije lezbe, vodim te na pivo u zidarskim flašama :right:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Al' jel to nesto kao "The X-Empire Stikes Back"?
Svakako, jer ne treba potcenjivati moc mracne strane podruma, tj. X-a.

Ali, ako se vec bavimo prorostvom, mitovima i eshatologijom (prc!), meni se javlja da je vreme X-zabave zapravo proslo.

Prepunjeni, prevreli, otrovno-atmosfericni X, anno domini 2005 - to je zombi koji ipak hoda, zagnjuren u proslim vremenima, ispunjen duhovima onih koji su vec odavno mrtvi (brrrrr..), ukleti brod u beogradskoj noci, c'est la X.
Korisnikov avatar
By djo
ali moramo priznati da je zanimljiva ova surova tržišna borba, ne? :kokice:
pitam se šta ?e slede?e da smisli i jedna i druga strana da privu?e/zadrži konzumente
:crveni:
Korisnikov avatar
By EYA
mogli bi da nam daju pice za Dz :lukavi:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by bojandjo
ima jedno super mesto koje drže dve preslatke starije lezbe, vodim te na pivo u zidarskim flašama :right:
Što, ima Ghetto i u BG? :radosnice:
Korisnikov avatar
By djo
dada,.... malo je raspršen ali :serlok:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by EYA
mogli bi da nam daju pice za Dz :lukavi:
Samo se ti nadaj.....
Korisnikov avatar
By andjeo
daj nek bre vise da se prikacimo za tu :putujevropo:
By Fester
Ubedjen sam da ce Kan-Kan stati na noge. Ako se gospoda vratila u svoju Prapostojbinu, to znaci da nece vise organizovati Seljacke Bune i plasiti decu po Kanu.
Naprotiv, ne mislim da je Kan pao u zaborav.
Ljubitelji X-a, vi ste najslabija karika!
Dovidjenja.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Fester
Ubedjen sam da ce Kan-Kan stati na noge. Ako se gospoda vratila u svoju Prapostojbinu, to znaci da nece vise organizovati Seljacke Bune i plasiti decu po Kanu.
Dovidjenja.
:klap: :klap:

:zastava:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Fester
Dovidjenja.
tako je.
citira?u po hiljaditi put omiljenog mi maoa 'neka sveta stotine cvetova' beograd zaslužuje 2 gay mesta, samo da se ekipe konsoliduju

by the way božanstven avatar:leviathan:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
U petak prazno.... Svrnuo sam sa drugom oko 00:30 da vidimo kako je tamo i nisam mogao da dodjem sebi kada sam ugledao samo 3 osobe!
Korisnikov avatar
By m..
15. Se islo na Millsa, alo bre.
Korisnikov avatar
By andjeo
za zaloscu vas obavestavam da je definitivno CAN-CAN POTONUO!
22.04.05 je bio sablasno prazan!!!bbrrrrr
:radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!