Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
U par tema videh da dosta ljudi s foruma drze macke a niko ne pomenu pse.Ja ih imam 5 komada,svi su mesanci,troje su jos kao mali spasheni sa ulice u strasnom stanju a dvoje je rodjeno kod nas(dok se nismo opasuljili pa sterilisali muskarce,hehe).Jedna zenkica je potpuno slepa(rodjena je bez jednog oka a drugo je belo i bez zenice)ali se savrseno snalazi u prostoru i niko ne provaljuje njeno slepilo,posto je cupava i kosa joj pada preko ochiju.To je moja ljubimica.
Moje pitanje-Ima li ovde zaljubljenika u pse,pa da razmenjujemo iskustva???
Korisnikov avatar
By mirth
Imala sam psa, ali sam morala da ga dam.

Naime, oni isuvise paznje i vremena zahtevaju, a ja sam u to vreme bila poprilicno busy woman...

I tako, kad je u jednom nastupu besa pojeo gazdarici vaginalete, bilo je ili on, ili oboje napolje... a bilo nemoguce naci mesto gde ce da te prime sa psom, i tako....

:rida:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imam ja ?etiri komada... zlatni retriveri i engleska seterka. seterka je usvojena, a sa retriverima idem na takmi?enja. i to vrlo uspešno! :)
Korisnikov avatar
By nEne
nemam psa, ali cu ga nabavim u prolece... voleo bi da to bude neki manji terijer, bigl, mozda cak i jazavicar...

obozavam pse!
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by lukeguy
imam ja ?etiri komada... zlatni retriveri i engleska seterka. seterka je usvojena, a sa retriverima idem na takmi?enja. i to vrlo uspešno! :)
Uf..lakne mi kad cujem da ima jos ljudi sa vise pasa(osecam se manje frik)mada je drugo drzati pse zbog takmicenja i rasploda.Ja moje samo puno volim i lepi su mi,iako su dzumare.San mi je(ako dobijem na LOTO-u) da otvorim azil za napustene pse a takodje bih volela i da imam odgajivacnicu.Sticajem okolnosti ja sam i kinoloski sudija za rotvajlere,mada nikad nisam sudila,to je prica od pre desetak godina.Psi su mi najveca ljubav i strast,sve da nemam za sebe,dala bih njima.Kad vidim na autoputu pregazenog psa jurim kuci da zagrlim ovih mojih pet...Takodje hranim bulumentu lutalica u mom kraju i svi psomrsci iz kraja mrze i mene, takodje.Ali mrzim i ja njih,tako da smo egal!:dvaprsta:
By MR SEXO
Ja imam nemackog ovcara starog 6 godina. Ima rodovnik i pedigre , deda mu je bio prvak Evrope a otac eX Jugoslavije.

Mi se na to ne obaziremo i ne lozimo niti ga vodimo na izlozbe , mada dosta ljudi kazu da je steta jer ima predospozicije za te stvari..

Dzukac je lud kao struja , radi sta hoce. Spava u kuci i cim je sam uparkira se u krevet i kunta.Kada neko naidje na vrata on sidje sa kreveta i pravi s elud, ali ga oda trag dlaka na prekrivacima..

Velika je maza , ali zna foru ako ga se neko plasi sakrije se iza vrata i laje kad osoba udje u kucu.

Kad treba da klopa bas zajebava legne i ceka d amu stavis ciniju ispred face d abi jeo jel on nema sanse da s emakne da je privuce.

Akad jede nesto kuvano moras d aga hranis sa varjacom jer nece sam da jede. Obavezno uvek posle klope dodje obrise nos od krevetili od nekoga kao mazi se ..

Ma dzukac je cudo.
Korisnikov avatar
By bambola
Shmi neko te pogresno informisao shar pei ne smrde.Jedino sto su uzasno skupi i nisu bas za neku ekstra dresuru ali mogu nauciti sve osnovne stvari.Ima jedan moj drug i mnogo je poslusniji nego ovi moji,banda jedna:cupakosu:A i manje se oseca :shtap: Skoro nimalo.
Inace i moj se jedan muzjak(otac ovih dvoje manjih)zove Archibald-Archi(hihihihi psi nam se isto zovu... :pivce: )
A sto se tice tvog Mede,sto ga ne dovedes sa Malim,tako ce im biti lepo dok cekaju da ti ne dodjes kuci?!Kad su psi u paru ili grupi onda se oni uvek zanimaju medjusobno,maltene ne primete kad izadjem iz kuce...Ustvari,neznam kakve su okolnosti,mozda se tvojoj tetki ne bi dopalo da ima bulumentu u kuci,mozda ni tebi...?!Ja sve posmatram iz svog ugla
Korisnikov avatar
By jukie
Hmmm... vodite ra?una o zakonu. Ne znam koliko je pasa gde dozvoljeno držati... Jeste da niko ne poštuje zakone ali to ne pomaže ako doðe šinteraj na vrata i vidi dokazni materijal...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by bambola
Uf..lakne mi kad cujem da ima jos ljudi sa vise pasa(osecam se manje frik)mada je drugo drzati pse zbog takmicenja i rasploda.Ja moje samo puno volim i lepi su mi,iako su dzumare.San mi je(ako dobijem na LOTO-u) da otvorim azil za napustene pse a takodje bih volela i da imam odgajivacnicu.Sticajem okolnosti ja sam i kinoloski sudija za rotvajlere,mada nikad nisam sudila,to je prica od pre desetak godina.Psi su mi najveca ljubav i strast,sve da nemam za sebe,dala bih njima.Kad vidim na autoputu pregazenog psa jurim kuci da zagrlim ovih mojih pet...Takodje hranim bulumentu lutalica u mom kraju i svi psomrsci iz kraja mrze i mene, takodje.Ali mrzim i ja njih,tako da smo egal! :dvaprsta:
ma volim ih i ja jako, jako, ali mislim da bi bilo nehumano da usvajam još pasa. u poslednje vreme nemam baš vremena ni da se posvetim ovim mojima. nadam se iskreno da ?e se to promeniti što pre, nedostaju mi džukci, a i ja njima.

mi smo našu retriverku kupili pre šest godina (duga pri?a kako smo se odlu?ili za rasnog i skupog psa). pošto su to društveni psi pala je odluka da joj naðemo društvo. tad smo usvojili tu seterku (koja je ina?e nemogu?a što se ti?e ponašanja!). :mad: ova dva druga retrivera su u stvari "deca" naše prve kuje, jer smo ta dva šteneta zadržali.

btw, pri?a o izložbama je mnogo složenija od "rasploda i prodaje", ja znam da posle ovih 5 godina takmi?enja ne bih nikada želeo da prestanem. najviše zbog toga što znam koliko ta takmi?enja voli moja kuja i koliko je svaki put happy kad šeta pred sudijama. :roll:
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
imam vuchjaka kog obozhavam a i on mene obozhava, tako da mu ne smeta da pored njega u stanu bucu i dve crne mace :)
Korisnikov avatar
By Moa
Imam patuljastog pekinezera crne boje vec 9 godina i obozavam ga
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by MorbidAngel
imam vuchjaka kog obozhavam a i on mene obozhava, tako da mu ne smeta da pored njega u stanu bucu i dve crne mace :)
I moji sasvim lepo zive sa dve macke a trenutno su tu i dva maceta koje cekamo da usvojimo?!Citava gungula u kuci.Sreca pa je keva sa psima u vikendici od proleca do zime,tu su samo kad je ovako hladno.
Znam i ja za zakon,nije bila nasa ideja da ih sve zadrzimo,ali niko nije hteo da usvoji stence (pogotovo ovu slepu)a nas je bilo zao da ih se otarasimo ili ne daj Boze ubijemo te ostadose kod nas.Mnogo ih volim,svaki ima svoju licnost,karakter i svakog poznajem u dusu.Oni su moja decica:love: :love: :love: A lepi su kao da su najrasniji,verovatno su im neki preci i bili rasni psi a posto su negovani deluju predivno...
Korisnikov avatar
By bambola
Jesam,oni su najlepsi psi koji postoje...Jedini je problem sto kad kupis stene nemas nikakvu garanciju da ce imati toliko extra koze(mozda ako su mu roditelji CACIB i sl) a u BG-u ima dosta shar pei-a koji imaju tek malkice viska koze i to nesto ne chelu a telo im skroz zategnuto pa podsecaju na Bordoske doge.Mada,da imam para i jos malo malo mesta u kuci,kupila bih ga pa sta bude...Inace,oni su nekad davno bili borbeni psi pa im je to u genima,cesto se desava da i ako ih gazde naviknu da se lepo ponasaju(da ne napadaju druge pse) iz njih izbije zelja za borbom pa hoce da se potuku:no:
Korisnikov avatar
By bigirl
Iako imam ma?ke, obožavam i pse. Na ulici ?ete me uvek videti kako ljubim sve žive ku?i?e, prevodim ih preko bulevara (na Slaviji) i sl. A ina?e, obožavam velike pse!
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by shmizllica
Znam sve te detalje... I kad bi se odlucila za kupovinu kupila bih naravno vrhunskog psa... :D Ali eto nemam uslova bar ne jos.... jebi ga volim da zive kao i ja ... a ne kao dzukele! :)
Moji svi spavaju sa nama u krevetima,sa mnom su Masha i Leo(mesanka dobermana i mali zuti,bradati keric).Kad bolje razmislim oni su kao neka elita u psecem svetu-jedu isto sto i mi za rucak(snicle,ribe,cufte...),po ceo dan se izlezavaju po krevetima a nocu opet spavaju u cistoj posteljini,cak imaju i svoje jastuke za pod glavu,spavamo po sistemu dupe-glava,njihov jastuk je dole kod mojih nogu,ali pravi pravcati jastuk sa jastucnicom.Leti idu na selo i imaju 7 ari ogradjenog prostora za igru(dok nocu opet ulaze da spavaju u kucu) a zimi su stanu sa centralnim grejanjem.
A kad samo pomislim u kakvom sam ih stravicnom stanju pronasla(troje njih) izmucene,izgladnele,u ranama...zivot im se preokrenuo za 180% !
Korisnikov avatar
By KiWi
Imao .. mešanca ... mala lepotica je živela 13 godina i do zadnjeg trenutka je bila vitalna. Bila je dama, i nikad nije kakila po ku?i (iako nikad nije dresirana ili dobijala batine za ono što ujebe) .. ma neki ku?i?i se rode pametni ...

Ina?e, raznežila me je totalno sli?ica ovog malog sa ''viškom'' kože .. dajte mu odelo broj manje!
Korisnikov avatar
By Mars
Imacu ga, imacu ga... Cim odem od mojih. USkoro...

:snesko: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Devilish_Diva
Imala sam dobermanku, Tajru.
Kad je uginula nije dolazilo u obzir da joj nadjemo zamenu.
Nikada to ne bi bilo to.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Devilish_Diva
Nikada to ne bi bilo to.
Uz svo poštovanje tebe i tvoje pokojne kuje, mislim da nije ''fora'' u novom psu da zameni starog. To je kao kada bi pokušala da bliskog prijatelja koji se odselio u Australiju, zameniš nekim novim prijateljem.

Ja sam imao 4 psa kroz detinjstvo i ni jedan se nije mogao porediti sa ostalima. Bili su unikati u svakom smislu. Svi mešanci .. Dve ženke dva mužjaka.. sa veoma ?udnim imenima....
Korisnikov avatar
By ghost
Imam dobermana starog 5g.
Divan je..odan i inteligentan,obozavam ga:love:
By Бреее!!!
imam, imam ... terijera ... zar ova tema vec nije bila ? :)

sve jedno, to je najsladje kuce na svetu ... volimo se vec 10 godina !!! :lol: :kiss: :love:

ako jos ne verujete u izreku da je pas najboklji prijatelkj, i zasto ljudi kazu: sto si ljubomoran k'o pas .... znacete kada budete imali slatku kucu ! :yes: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Kiwi
Originally posted by Devilish_Diva
Nikada to ne bi bilo to.
Uz svo poštovanje tebe i tvoje pokojne kuje, mislim da nije ''fora'' u novom psu da zameni starog. To je kao kada bi pokušala da bliskog prijatelja koji se odselio u Australiju, zameniš nekim novim prijateljem.

Ja sam imao 4 psa kroz detinjstvo i ni jedan se nije mogao porediti sa ostalima. Bili su unikati u svakom smislu. Svi mešanci .. Dve ženke dva mužjaka.. sa veoma ?udnim imenima....

BRAVI KIWI-odsad si moj idol na forumu...To je recenica koju ja ponavljam ljudima over & over again,ne mogu da shvatim takvo razmisljanje-volim pse i imao sam psa al posto je umro nema sanse da uzmem drugog-to ne bi bilo to ili isuvise bi me bolelo?! Pa stvarno... Kako znate da to ne bi bilo to??? Cim novo stene stigne u kucu-to je prica za sebe,zasto ga pa ne bi voleli??????Zato sto ste vec imali psa koji nije on?????Sta,kao-podsecao bi vas na mrtvog psa pa bi umirali od tuge??? Ma daj,koja zvaka,ne mogu da verujen da ljudi jos koriste tu pricu???Jel to znaci kad ti umre prijatelj-nema sanse da upoznajes nikog drugog-jer to ne bi bilo to???

I dan danas,u ovim godinama,ne razumem to razmisljanje...prosvetlite me,please,izgleda da sam GLUPA!!! :posrani: :posrani: :posrani:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Imam.Crnu englesku kokerku...Stalno je tu negde uz mene,gura me iz fotelje,nocu rita u krevetu.I mnogo je prozdrljiva,juce je za samo 2 minuta mog nebivanja u sobi uspela da zgrabi sa stola tri kolacica-naisla sam kada se "borila"sa onim papiricem u koji stavljaju minjone...Ali,koliko god me iznervira kad me pogleda onim polu tuznim kucecim okicama odmah se raznezim...
Greta-my love :love:

Slika
Korisnikov avatar
By djo
imam od pre neki dan jazavi?arku bubicu veli?ine prose?ne visibabe :roll: :klap: :love: po ceo dan baulja po dvorištu u potrazi za suncem pa sedi u šimširu ili po žbuni?ima a no?u ne spava u ku?ici nego u polici sa cipelama:love:
Korisnikov avatar
By djo
evo bubice
Slika

Slika

Slika
a ovako se valja :roll: i teško joj je da se prevrne natrag na noge kad jednom legne na leða :smeh: :love:
Korisnikov avatar
By Crave
Originally posted by bojandjo
evo bubice
Slika

Slika

Slika
a ovako se valja :roll: i teško joj je da se prevrne natrag na noge kad jednom legne na leða :smeh: :love:
Zaljubio sam se u ovo ku?e ... ili si ti profi fotograf koji je iz serije od 200 izabrao tri dobre, ili je ovo najlepše ku?e koje sam ikad video.. o'š ga prodaš? .. pošto je odgovor verovatno ne, podpitanje: jel ima brata ili sestru?
Korisnikov avatar
By nEne
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa', bas je sladak ovaj jazavicar! :) :) :) :love:
By Бреее!!!
kako je sladaaakkk ... ma nece on da se vrati na noge, jer ocekuje da se mazi !!! :P
pravi je secerko, a tek okice !?! :kiss: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By djo
khm khm, u pitanju je ona bubica :hvala:
raspita?u se da li ima bra?u ili sestre
hvala svima na lepim re?ima:roll:
Korisnikov avatar
By avalon
Pa Bubica je prelepa....milica jedna mala.
Slusaj Boki....ajde daj mi je malo :pickme:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!