Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Na primer, vecina epizoda The Vampire Diaries moze da se skrati u proseku za 30 min.
By Kragi
Pre par meseci mi je umrla sestra od strica od raka pluca koji je poceo 'benignim' tumorom dojke a kasnije metastazirao. Generalno poslednjih godinu dana njenog zivota je bilo izvesno da ce umreti, jer operacije i terapije nisu davale rezultata, i cela drama pracena nervozom prvenstveno u njenoj porodici koja se sirila na ostatak familije vise je bila zbog tolikog iscekivanja tog momenta i brige kako ce sve proci nego zbog same smrti kao takve. Da se ne lazemo.
U jednom momentu, neposredno posle sahrane, njena majka a moja strina koju smo svi morali da slusamo i tesimo maltene godinu dana jer kontam da zaista nije lako gledati sopstveno dete kako umire, kaze ono cuveni 'Sad kad je vise nema nista mi drugo ne preostaje nego da se ubijem'. Na opste zaprepascenje sire familije kazem zeni 'Aj ne seri. Imala si godinu dana fore da to uradis. Ne vidim nikakvu logiku da se ubijas sad kada ti je dete vec mrtvo. Da si htela ubila bi se dok je jos umirala bas zato da je ne bi videla mrtvu.'
Ok, mozda je i moja reakcija bila neempaticna ali mi je takva situacija neiskrenog preuvelicavanja (makar i patnje) bila krajnje pateticna. Ono, najgora moguca.
Ne znam koliko je bitno ali ne da mi nije zamerila nego mi je posle nekog vremena, kad su se strasti oko sahrane smirile, rekla kako me voli bas zato sto sam najiskreniji.

Elem, meni je dakle granica neiskrenost. Neiskrenost iz potrebe da se nesto pokaze/dokaze/iznese kroz emocije a koja za cilj ima neko 'preuvelicavanje'.
I obratno, sve sto je iskreno nije mi patetika.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to se oseti, kad vidiš da patetika više ne pali, tj. da ne donosi željene reakcije u vidu uspešnih emotivnih manipulacija, na primer, tu i crtu podvuci i kaži - ' Menjamo taktiku '. O, siii
Korisnikov avatar
By Hys.
Koliko se meni to gadi ...
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa i meni, ali šta ćeš, ako nisi patetičan, odmah te optuže da si bezdušan, obrni - okreni, narodu se ne može i ne treba ugoditi, uvek tako ispada.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ova Kragijeva priča me seti Savke na sahrani njenog unuka... Počeli da spuštaju sanduk, ona rida, krenula brzinom kornjače ka raki da se baci na sanduk u fazonu "ide baba sa tobom", i kad je konačno stigla do rake i videla da je niko ne sprečava i ne jebe ni 5 %, samo je ućutala i odaljila se.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
povuci crtu uzduz a ne popreko :gotika:

ili sa stola

hocu da kazem, ne volim patetiku iako ja umem da budem patetican. mislim da sam zapravo to vec napisao, nekad, negde, nekome . . .

Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614016#p2614016]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Ova Kragijeva priča me seti Savke na sahrani njenog unuka... Počeli da spuštaju sanduk, ona rida, krenula brzinom kornjače ka raki da se baci na sanduk u fazonu "ide baba sa tobom", i kad je konačno stigla do rake i videla da je niko ne sprečava i ne jebe ni 5 %, samo je ućutala i odaljila se.
Jao uzas,smesno mi ai tuzno eto zbog tog deteta,sto se tice te glume "jadan ja meni je anjgore,sacu da se ubijem" meni se od toga povraca,a i uvek primetim da kada neko kuka samo da bi privukao paznju na sebe i kada neko ima problem i opravdan ne zna da ga resi ili ne moze.Opet razumem i tu vrstu ljudi koji kukaju da bi bili u centru oni su samo usamljeni i verovatno ne umeju da to rese tj da se na neki danas prihvatljiv nacin socijalizuju sa ljudima,svi mi imamao neke probleme i ok je da ih podelimo medjusobno,i sada se pitam kada sam poslednji put upustio se u razgovor sa nepoznatom osobom na ulici ili na stanici dok sam cekao autobus
By space_oddity
Možda i jeste ona neiskrenost najbolji kriterijum, ali nekad taj kriterijum nekako i nije primenjiv.
Uvek sam ovo gledala kao neku fleksibilnu kategoriju, ono što je meni patetično, drugom nije, i obrnuto, pa mislim da nema univerzalne crte...

Npr. meni je ovo predivno:

I am exhausted;
will you hold my hand now and
let me fall asleep?
— Daily Haiku on Love by Tyler Knott Gregson

a nekima je patetično.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613796#p2613796]Kragi napisao:[/url]Pre par meseci mi je umrla sestra od strica od raka pluca koji je poceo 'benignim' tumorom dojke a kasnije metastazirao. Generalno poslednjih godinu dana njenog zivota je bilo izvesno da ce umreti, jer operacije i terapije nisu davale rezultata, i cela drama pracena nervozom prvenstveno u njenoj porodici koja se sirila na ostatak familije vise je bila zbog tolikog iscekivanja tog momenta i brige kako ce sve proci nego zbog same smrti kao takve. Da se ne lazemo.
U jednom momentu, neposredno posle sahrane, njena majka a moja strina koju smo svi morali da slusamo i tesimo maltene godinu dana jer kontam da zaista nije lako gledati sopstveno dete kako umire, kaze ono cuveni 'Sad kad je vise nema nista mi drugo ne preostaje nego da se ubijem'. Na opste zaprepascenje sire familije kazem zeni 'Aj ne seri. Imala si godinu dana fore da to uradis. Ne vidim nikakvu logiku da se ubijas sad kada ti je dete vec mrtvo. Da si htela ubila bi se dok je jos umirala bas zato da je ne bi videla mrtvu.'
Ok, mozda je i moja reakcija bila neempaticna ali mi je takva situacija neiskrenog preuvelicavanja (makar i patnje) bila krajnje pateticna. Ono, najgora moguca.
Ne znam koliko je bitno ali ne da mi nije zamerila nego mi je posle nekog vremena, kad su se strasti oko sahrane smirile, rekla kako me voli bas zato sto sam najiskreniji.
Po mom misljenju, tvoja reakcija je bila preterana. Nije rekla da ce se ubiti jer je izgubila 500 din na promasenom Lotou. I to je bila situacija gde se ne reaguje racionalno, a ti to nazivas neiskrenost. Nije neiskreno kada se u takvim situacijama pricaju takve stvari.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!