Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
počela sam wot opet ali umro mi je stari nalog i sad me tako mrzi sve ispočetka

i hill climb racing kad mi je jako dosadno :awesome:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Dota 2
dosadna zima pa se navukao ponovo :sigh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao sad cu i ja da krenem dotu2, raskidam sa dotom 1 :sigh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
ajde pa da igramo zajedno :D
jos blenta da nam se pridruzi ako igra
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ajde. Kad ga skinem i napravim acc javljam.
Korisnikov avatar
By badu
po ko zna koji put vampire the masquerade: bloodlines
skyrim

što se tiće mmorpg, opet sma čačkala pwi ali me smorilo, đabe. doooduušeee, skinula sma neverwinter (dnd fora), rade na istoj platformi, ljepa grafika, da ne kažem da su mooderni, više rasa, klase su jebi ga standard. bazirana priča na neverwinter nights, nema pikovanja kao u pwi. dopada mi se, baš.
Korisnikov avatar
By elizevin
skyrim dlc-ove, nisu bili izasli kad sam prvi put obrnula igru ^^
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ether Saga, cute anime-style mmo. Na zero ps-u. :3
Korisnikov avatar
By Teika
World of Warcraft, trenutno igram na trial-u, jer mi je isteklo vreme. Skupicu ja tih 3000 dinara, da kupim game card, kad tad, pa da ponovo sendem ko covek da igram WoW posteno.
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616600#p2616600]Maleficent napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616468#p2616468]elizevin napisao:[/url]skyrim dlc-ove, nisu bili izasli kad sam prvi put obrnula igru ^^
mene interesuje heartfire ali ne nađem neku valjanu pirateriju KME
Meni je crk'o hdd sa dobrom kopijom toga, a sada igram sa Steam-a. Ali ke prekopam kad se vratim ujutru sa šljake gde šta ima, pa javim na pm.

A ja igram Deus Ex: Human Revolution Director's Cut. :love: Od Skyrima me još nije ni jedna igra toliko zakucala da samo to radim sve slobodno vreme koje sam u kući i ne spavam. Pre-do-bra!

Sledeća je Arkham trilogija. Ono, nakanih se da skinem.
Korisnikov avatar
By Waldorf
A dok sam ovo gore pisala ^ dobih i ivite za Elder Scrolls Online Beta account i Beta Even ovog vikenda. Pa, živa nisam. :hyper:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Trenutno igram family survival jako je tezak i imam samo jedan zivot :gotika:

Inace sam se navuko na dotu 2, mnogo mi se vise svidja nego kec, iako sam keca igrao 7-8 godina, sad kad ga pogledam odvratan mi je.
Korisnikov avatar
By 李香兰
u poslednje vreme, ponovo ovo.
Slika

nasao sam stari gb advance i disketu emeralda
Slika

e da i dosle su mi neko koneko, ali to igramo zajedno ja i necaka
Slika

bas odavno nisam igrao nesto na racunaru
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617211#p2617211]Teika napisao:[/url]World of Warcraft, trenutno igram na trial-u, jer mi je isteklo vreme. Skupicu ja tih 3000 dinara, da kupim game card, kad tad, pa da ponovo sendem ko covek da igram WoW posteno.
ja vec neko vreme razmisljam o tom wow-u. nikad nisam igrao, doduse ja generalno ne igram mnogo toga za racunarom. vise sam na konzolama. je l' se placa? koliko se placa? kontam da je to igrica koja se cesto apdejtuje (u smislu da staff izbacuje nove stvari stalno). je l' mi kasno sada da pocnem? koliko ce mi trebati da se uhodam? 'oce me izrugivati kao n00b-a? hvala
Korisnikov avatar
By Teika
@Overload
Placa se kada imas full account, a ne trial; tada se placaju ekspanzije koje su do sad izasle(mada ti ne moras sve da ih kupis, za pocetak mozes da kupis starter edition, mislim da sada postoje neki popusti u Game-s i da starter pack kosta oko 1500 dinara) i treba ti game card(to ti je tipa greb greb kartica sa koje posle stuganja one folijice dobijes kod; taj kode posle treba da online iskucas na officijalnom sajtu, pa da onda dobijes vreme igranja; ta kartica ti traje 2 meseca, tj. sa njom mozes da igras dva mesec, a posle istekne vreme pa treba da se kupi duga itd.; ta kartica kosta 3000 dinara). Nikad nije kasno da pocnes, barem ja tako smatram, doduse ja sam WoW igrala od svoje 7 godine bas kad je igra izasla u promet(u pocetku sam igrala drugaricom iz osnovne, mada se to kod mene razvlaci, jer nemam svaki put para da uplatim game card, pa su mi 2 puta hakovali nalog jer tada nisam znala kako da ga zastitim, pa sam jedno vreme na kratko stala pa sam se vratila i od jula 2012 sam na novom account-u), ja jos igram jer mi je zanimljivo neki ljudi se smore pa ostave,pa se ponovo vrate itd. Sve zavisi od coveka do coveka, meni je u pocetku trebalo nekih godinu dana, a kad sam na kratko stala, dosta novog sadrzaja je bilo izbaceno i od jula 2012 mi je trebalo neka tri meseca da se vratim na noge. Slusaj, svuda ce u pocetku da te nazivaju noobom, ali na to ne treba da se obazires, ljudi su isfrustrirani i/ili nemaju vremena pa istresaju svoju agresiju na pocetnike. prosla sam kroz to, ali nije nista strasno ako se ne uplices u bezpotrebne diskusije i svadje. Posle mog povratka 2012, dosta je bilo takvih hejtera, ali sam ih samo ignorisala. Ako imas jos koje pitanje slobodno mi posalji poruku, pa da ti objasnim i izvini ako sam oduzila ovaj odgovor.
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617505#p2617505]Waldorf napisao:[/url]

A ja igram Deus Ex: Human Revolution Director's Cut. :love: Od Skyrima me još nije ni jedna igra toliko zakucala da samo to radim sve slobodno vreme koje sam u kući i ne spavam. Pre-do-bra!
Stvarno tako dobar Deus Ex? :) Gledala sam relativno davno trailer i bas me odusevio, pogotovu muzika i cinjenica da ju je radio Hanz Zimer. Ali po nekim prikazima gameplay-a nije mi izgledalo tako dobro...

Uglavnom domine i tetris.
Korisnikov avatar
By Waldorf
@Hellas
Jeste odličan. Ko voli takve šunjalice i rpg, svakako je superiorna. Mene jako podseća na Mass Effect u cyberpunk fazonu. I muzika je zaista pregenijalna.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mass effect u cyberpunk fazonu? To zvuci kao svrš
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!