Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Meni su knjige pregenijalne (prve tri više nego ove dve poslednje, ali dobro). I ova je franšiza jedna od retkih gde nemam mnogo strpljenja za ekranizaciju. Gledala isključivo zbog keve jer sam njoj skidala da fangirliše.

Nisam najsigrnija što su svi skočili na Šerloka ove sezone. Mislim, da je prva bila bolja - jeste, ali da sad baš zaslužuje epitete koje dobija - pa nisam baš sigurna. I pored mushy trenutaka i dalje je natprosečno napisana i odglumljena.
Korisnikov avatar
By Yugen
^ What she said.
Ovu sezonu Sherlocka su kao htjeli da posvete hardkor fanovima (najviše prvu epizodu sa raznim teorijama koje su fanovi kačili na net, a ovi preuzeli ideju itd) zato što su baš oni zaslužni što se riječ o seriji brzo raširila i što je stekla toliku popularnost. A Gatiss i Moffat su poznati po priličnoj interakciji sa fanovima. E sada koliko je to uticalo na utisak običnog gledaoca na seriju...očigledno više nego očekivano.
Negooo....Andrew Scott :love:
Korisnikov avatar
By Torry
Nova serija, True detective, odgledala prvu epizodu

nije lose, malo razvodnjavaju sa njihovim upoznavanjem i odnosom (dvojica detektiva/partnera), no, to be continued

Slika
By Aven
Dexter, S08 mi je bila dobra do pred sam kraj. Prilično različita od prethodnih, al' bio mi je zabavan takav razvoj priče. Uostalom, teško da su mogla napraviti kraj koji bi bio svima zadovoljavajući.

Sons of Anarchy, S06 - jako dobra sezona. Dotukli su me na kraju. :drama:

Homeland, S03 - ostala mi je još jedna epizoda. Sviđa mi se ova sezona. Sjećam se da me druga baš i nije zadovoljila.
Korisnikov avatar
By scout_finch
gledam er, zavrsavam 7. sezonu. call the midwife sam na polovini 2. sezone.odgledala sherlocka, i razocarana sam. the blacklist, 'nako. pogledala prvu epizodu true detective. za sad 'nako.
By filipkum
Looking premijeru serije o gej muskarcima u San Francisku, radnja mi nije bila nesto zanimljiva, ali likovi koji glume su mi simpa pa videcemo, takodje mi se veoma svidja kako su snimljene scene, nekako je lepo vizuelno, ne znam kako drugacije da objasnim

Pocela druga sezona "The Following" favorit su mi creepy blizanci
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pocela sam da pratim Sleepy hollow na foksu, simpaticna serija. :kopanos:
Grey's anatomy sam krajem prosle godine u jednom dahu pogledala sve i nemrem vise nijednu epizodu da pogledam. :lol:
(Manje-vise mi je tako i sa Bones)

Je l' gledao neko Cold feet?
Neko mi ju je preporucio, ali ne znam da li da je gledam. :shrug:
Korisnikov avatar
By Timothy
Počeo Twin Peaks i malo reći da sam oduševljen(well logično, ipak je to David Lynch). Doduše pogledao sam samo pilot(koji traje sat i po) ali već mogu reći da mi se sviđa, a uzme li se u obzir da boleštine tek slede može samo da mi se svidi još više....
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Pa mislim da cu ipak da je pogledam.. :)

Zavrsila prvu (i za sada jedinu) sezonu serije Sleepy hollow, svidja mi se :up:
Trenutno gledam prvu epizodu serije Dracula, pa cu videti da li da je nastavim..
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2612275#p2612275]Timothy napisao:[/url]Počeo Twin Peaks i malo reći da sam oduševljen(well logično, ipak je to David Lynch). Doduše pogledao sam samo pilot(koji traje sat i po) ali već mogu reći da mi se sviđa, a uzme li se u obzir da boleštine tek slede može samo da mi se svidi još više....
prva sezona je odlična.
druga sezona pocinje ok a onda se sunovrati u tri pm, pa se opet malo oporavi sa zadnje dvije epizode.
Korisnikov avatar
By Timothy
Čuo sam priče da u drugoj sezoni malo popusti....ali znaš kako, još nisam došao dotle pa neću da sudim a opet...neću ni da čitam spojlere.
Korisnikov avatar
By scout_finch
zavrsila gledanje 5. sezone friday night lights. 'ocu jos. :rida:
Korisnikov avatar
By .:Q:.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613251#p2613251]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2612275#p2612275]Timothy napisao:[/url]Počeo Twin Peaks i malo reći da sam oduševljen(well logično, ipak je to David Lynch). Doduše pogledao sam samo pilot(koji traje sat i po) ali već mogu reći da mi se sviđa, a uzme li se u obzir da boleštine tek slede može samo da mi se svidi još više....
prva sezona je odlična.
druga sezona pocinje ok a onda se sunovrati u tri pm, pa se opet malo oporavi sa zadnje dvije epizode.
:up:

s tim sto ja nisam docekao taj oporavak, prekinuo sam

inace odavno ne pratim serije; poslednje koje sam gledao su bile britanski the office i how i met your mother (poslednji put 2009. mozda i to na preskok, za chill posle posla) - obe su mi bile kul

planiram da uskoro probam dansku seriju Borgen
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!