[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349276#p2349276]Galadriel napisao:[/url]uopšte nije zlonameran samo je oštar na rečima, a ti si preosetljiva (koji vrdavi eufemizam).
kad ti budu splasle strasti i hladne glave razmisliš, možda ti dođe zašto on to radi.
zlonamerno je svako mesanje u tudji zivot
a moja glava je hladna i prezren je svako ko drugome zeli zlo
i ne moze "da mi dodje" nesto sto pripada BEZumu kakvog se gnusam
ovo njegovo - neautovan i svako ko drugacije misli = autohomofob i ormanusa
jednako je izjavi bolesnika koji napravise ovakvu jednacinu homoseksualac = pedofil
njegova mrznja = mrznja homofoba
ja nemam vremena da mlatim dublje po ovome niti da trazim po forumu ali eto ako ti imas vremena pregledaj popajeve postove pa vidi koliko puta je nekoga nazvao autohomofobom a da je razlog tome bio drugaciji stav te osobe a ne nikakva autohomofobija
sta da kazem koliko je puta mene tako nazvao u nedostatku argumenata ili od besa sto ne mislim kao on vajni aktivista
sta da kazem kada odvali takvo nesto, jel da mu natrljam nos sa koliko sam se godina autovala, jel da stavljamo na tas koliko ljudi zna da zivim sa zenom a koliko ljudi zna da on zivi ako zivi sa muskarcem ili je barem nekada ziveo a ne se samo krisom kresao
jel da stavljamo svi redom na tas takve stvari pa biramo ko je najveci gej medju nama
sta ustvari cini nekoga vecim homoseksualcem od onog drugog
i sta tome koji sudi daje za pravo da sudi
mnogo je pitanja dragi moj a ni za jedno popajevo sranje nema razumnog opravdanja
i jos je veci fenomen sto on krivi ormanuse za sva prava za koja smo uskraceni a ne razmislja da je mozda tome "krivac" odnosno doprineo u velikoj meri los aktivizam i aktiviste koje su galamdzije gde god se nadju, od foruma do organizacionog odbora prajda
i dok te galamdzije zagovaraju negativne stavove, netoleranciju, neravnopravnost, nasilje, ponizavanje i diskriminaciju dok nasi prepametni aktivisti tako oni ludjaci sa druge strane tapsu i kazu - sto da ja postujem pedera kada se oni diskriminisu medjusobno!
i tako galamdzije na obe strane seru svoje govnjive stavove i smrdljive reci a oni koji bi da upoznaju nasu populaciju oni ne mogu doci do izrazaja i jos ih nase aktiviste cekaju sa usranom motkom jer su jelte drugaciji bez obzira sto nisu homofobi time sto su strejt
ovako bi se moglo do besvesti ali vreme je zakon
vreme sve pokaze pa ce tako neki pljuvati govna koja su jeli a oni koji su sebe i druge mazali govnima i bili vodje govnjive skupine ti ce tada kao i svaka gnjida okrenuti "obraz" i prikloniti se ili barem pokusati nekim drugim normalnim ljudima koji ce zaista biti aktiviste i koji ce pocistiti smece i smrad za njima pa onda sejati cvece i uciniti ono sto su mnoge aktiviste ranije - uciniti dugotrajno dobro za svoju populaciju ili grupaciju