Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

kritike su dosta pozitivne i dobre....njeni nastupi i sada su bolji od 95% zenskih pevaljki, turneje su joj među najboljim ( zahvaljuci i produkciji, igracima...) las vegas vredi videti jer je pravi show, od kise, letenja, akrobacija, plesa, vatre....da nije kao u periodu 1998-2005, nije ali je tada bila definitivno najbolja sto se tice koreografija i nastupa, kao profesionalni igrac...a sada je pop zvezda koja se uklapa u show, mozda joj je tako lakse...nastupi su zanimljivi i dobri..opet je tu napredak, me against the music i break the ice su joj najbolji nastupi na turneji, show je dobar, produkcijski je vrhunski, a i izvodi 23-24 pesme. njeno ime je brend, i sumnjam da ce u penziju, i dalje zarađuje kao u prime time, zasto work hard onda :P, a i u dokumentarcu je izjavila da je sama kriva sto je postavila visoko ocekivanja i njene granice na najvise, a nervni slom i razvod i droga su sigurno ostavile posledice..dopustila je da je unisti jedan obicni idiot i uzme decu i na kraju jos da ga godinama izdrzava. sta se sve tu desilo samo bog zna.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Pop ikona Britney Spears i njene nekadašnje kolege Justin i Xtina će 08.01 biti na People Choice Awards. Najskuplja novogodisnja karta za nastup neke zvezde je bio upravo njen show u Las Vegasu.

Do sada u Las Vegas su došli zbog Britney: Katy Perry, Sia, Miley, Selena, Paris, Nicky, Bruno Mars, Lance Bass, Mario Lopez, Adam Lambert, Kellan Lutz ....

Zašto ne promoviše singlove i album ?!
“I love what I do, and at this point in my career, I don’t feel like I have anything to prove,” she says. “I didn’t do much promotion for the new album for that reason. I don’t feel like I have to do every TV show. I just want to perform and inspire people. When I’m tired and I see one of my dancers pick up my part, they inspire me. I think that’s why we’re here, to inspire each other.”
Ah, taj početak... :rida:

Ovo je njen poslednji televizijski nastup gde izgleda kao 'prava' Britni (posle dva porodjaja). Ne umem da objasnim to 'prava'. Njena faca od Femme Fatale do danas prosto vrišti Pustite me da spavam i žderem i da se igram sa decom. :maji:
U svakom slučaju, da imam para, sad bih se švrćkao po Las Vegasu.
By abrakaduda
Guilty pleasure godine po mišljenju slušalaca radija B92!

Set list
"Work Bitch"
"Womanizer"
"3"
"Everytime"
"...Baby One More Time"
"Oops!... I Did It Again"
"Me Against the Music"
"Gimme More"
"Break the Ice"
"Piece of Me"
"Scream & Shout"
"Boys"
"Perfume"
"Get Naked (I Got a Plan)"
"I'm a Slave 4 U"
"Freakshow"
"Do Somethin'"
"Circus"
"I Wanna Go"
"Lucky"
"Toxic"
"Stronger"
"(You Drive Me) Crazy"
"Till the World Ends"

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
work bitch rulz kad krenem da slusam ne mogu da stanem
Piece of me" grosses $2,4million with a 17K audience!

Britney Spears
The Axis at Planet Hollywood
Las Vegas, Nev.
Dec. 27-28, 30-31, 2013
$2,470,021
17,803 / 17,803
4 / 4
$495, $174, $94, $54
Caesars Entertainment

već u top10 na billboardu, kada je reč o turneji, prodaji i zaradi...

Slika

Izgleda da je novi plesački entuzijazam drži samo u uvodnom delu... čudi me da i dalje uspeva toliko koreografija da popamti, na stranu što ih izvede tragično.

Iz daljine sve deluje cool, izbliza smešno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Poput Madonne, mora da overi i Britney i Xtinu na sceni... :krezavi:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!