Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao znam kako se to pravi :radosnice:

prelepo je inace
Korisnikov avatar
By 2kune
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!! buba!!!!!
Korisnikov avatar
By Pauceti
Hvala, jesam, poceo juce zavrsio danas ujutru ^^
Ima jos 2 dela koja cu uraditi u sledecih par dana :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614090#p2614090]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611854#p2611854]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611271#p2611271]2kune napisao:[/url]IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!! buba!!!!!
e zenica si majke mi :P
fuj, zene :pljuje: :pljuje: :pljuje:
Izvinite sta vi imate protiv zena maldi gospodine?
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zlatna ptica ima mnogo dobar skill za photoshop :cvetduga:
Ovo gore je savrseno, pritom mi se jako svidja kako ga je muzika inspirisala za rad ^^

Ljuta violinistkinja

Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki
Zlatnatico svidja mi se rad,doduse ja se na palim na taj photoshop stil fotografija i efekti ali svidja mi se,lepo ti to radis,samo da si joj dodao noge ali ok umetnicka sloboda
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zvonki, tek sad vidim ovaj komentar. :)
Načelno, i ne radi se o fotografiji, nego o fotomontaži, a kontao sam da joj se noge ne vide od haljine, svakako, da, umetnička sloboda. :D

Ovih dana mi bilo dosadno pa sam malo crtao. Ne valja ništa jer crtam direkt hemijskom na papir bez skice i sve pojebem, a i jer me mrzi duže od 15 miunta da crtam, a i jer i nisam neki crtač. Ali simpa su mi.
Inače, sve je 'iz glave'.

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639216#p2639216]ZlatnaPtica napisao:[/url]Zvonki, tek sad vidim ovaj komentar. :)
Načelno, i ne radi se o fotografiji, nego o fotomontaži, a kontao sam da joj se noge ne vide od haljine, svakako, da, umetnička sloboda. :D

Ovih dana mi bilo dosadno pa sam malo crtao. Ne valja ništa jer crtam direkt hemijskom na papir bez skice i sve pojebem, a i jer me mrzi duže od 15 miunta da crtam, a i jer i nisam neki crtač. Ali simpa su mi.
Inače, sve je 'iz glave'.

Slika

Slika

Slika

Slika
E na to sam i mislio fotomontaza,nisam se mogao tada setiti tacnog izraza
A ovi crtezi bez postave nisu losi,meni se svidja :) nadaren si :)
By barni
nekada sam slikao pejzaze, gradova i sela iz Srbije i nekih Azijskih zemalja.....sada je nesto drugacije, instalacija boja na platno kroz materijale, drvo uglavnom i poneki metal
kad dodjem do aparata uslikacu nesto...

uglavnom sam radio i ramove sam, ta prva je sa jedne izlozbe(Novi Sad)
i tu sam imao mali problem zbog detalja od gvozdja koji sam pravio,
ne vidi se ceo u pitanju je nacisticki simbol, no niko nije uocio da su mu krila povijena pa sam morao svima objasnjavati simboliku

edit :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Danke Zvonki. :)

Morbid, baš kreativno!
Hitsugaya, baš imaš potencijala za crtanje i za senčenje, možeš se i bolje ispraksati, ne sumnjam. Kul radovi.
Barni, jako mala je slika, izgleda kul. Imaš u većem formatu?
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!