Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Pratite?

Ne gledam
12
39%
Ne gledam Pink uopste
7
23%
Na Pinku gledam samo 'Magazin IN'
Nema glasova
0%
Gledam
11
35%
'Ne mogu sad Filipe!'
1
3%
Korisnikov avatar
By Mars
@iris @kragi

evo sad je gledam kako stoji...savršena
Korisnikov avatar
By IriS
pa nije ispala...
još ćemo balaviti :lol:
By Kragi
Realno je bilo i da ove dve ispadnu (:
Edit: Kristina je carica :D
Edit2: Ilma je stvarno mega talenat ali je jos jako mlada. I nije klise, prosto ni osnovnu skolu nije zavrsila i mislim da je jos rano za neku ozbiljnu karijeru, singlove, album. (:
By alexandermagic
I već sad je upadljivo da je iznimno labilna, a roditelji se prave da to ne zamjećuju i oduzimaju joj djetinjstvo. Pardon, sad i normalan pubertet.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
odgledao sam jednu epizodu, onu kad je dosla ona nova voditeljka.

sve u svemu, moj utisak je: tresh. jako losi tresh. od zirija jedino je kristina ok, voditeljka je bila na meti jeftinih hejtova, od seljka proliv dobijes, produkcija je... pink... a takmicari se od tog silnog trehsa ni ne vide.

ne secam se da sam ikada imao ovako lose misljenje o nekoj emisiji, cak i grand ima svoj neki stil. ovo je samo lose nabacano sve i svasta.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
btw kristina ima 40 godina :shok: malo manje nego duplo starija od mene a izgleda mladje nego ja :hypno:
Korisnikov avatar
By castor
Kristina mi se bas dopada. Deluje korektno prema takicarima i sve primecuje, za ralziku od Zeljka, koji na mene ostavlja utisak: 'u jbt, ovi momci su mi konkurencija'.. Emina je fina, ali hmm zalutala?
Korisnikov avatar
By IriS
pa isti ste tip. ćuti kad te hvalim :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Danijel Makedonac.

I ja bih voleo da pobedi. Najbolji je tamo.

Što se tiče tog Lukijana, on mi je kao neka beba odvratna, s onim zubima.
I uopšte mi se nije svidela ta njegova izvedba. Po mom mišljenju, bez emocija. Više se drao i svaka završnica 'zoreee' mu je bila ravna.
Korisnikov avatar
By Timothy
Jel moguće da im matrice zvuče toliko jadno? Ko neke polifone melodije....automatski i sam izvođač zvuči ko da peva na vašaru :/
Favorit mi je i dalje Tamara zbog onog prvog nastupa, istina svaki sledeći je bio gori al jbg....živi od stare slave :D
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610177#p2610177]Tungi napisao:[/url]Danijel Makedonac.

I ja bih voleo da pobedi. Najbolji je tamo.

Što se tiče tog Lukijana, on mi je kao neka beba odvratna, s onim zubima.
I uopšte mi se nije svidela ta njegova izvedba. Po mom mišljenju, bez emocija. Više se drao i svaka završnica 'zoreee' mu je bila ravna.
Da, i premda su ukusi razliciti i ako bih zanemario one slatke decake, meni je Makedonac 16 puta bolji frajer od njega. Cak i ako je 10 god stariji.
E sad, ja mislim da on lepo peva samo ne znam sto je pevao onakvu pesmu za koju iskreno nisam ni znao da postoji. Ne moram ni da je znam doduse ali je bas los izbor po mom misljenju.
Korisnikov avatar
By maww
Meni najbolji nastupi u LIVE emisijama do sad

Tamarina audicja je bila savrsena, sve ovo sto je u live emisijama pokazala mi je onako...
By Sixto
Da li je moguce da se ovo nekom dopalo!?!

Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
Iris: :lol: Aleksandrine oci govore vise od reci, a mozda je devojci samo neprijatno sto su joj uvalili da drzi onaj grozni jastuk sa oznakom sponzora emisije.

Ot. Meni je taj Maid Hecimovic skroz antipatican.
Korisnikov avatar
By gossip
Ilma :love:
but she's too young to win :sigh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da li je moguce da Kristinu 90% ljudi ne shvata.. ovo je stvarno da se obesi covek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!