Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Nema na čemu brate mili :sesir:

edit:

Pogledaj video. Strava.
By barni
Isti Hindu trans ritual je u pitanju ali drugi hram.
Ona na slikama je Tanah Lot hram a taj deo iz filma Baraka mislim da je sniman u kompleksu hramova tj u Tampak Siring hramu u gradu Ubudu na Baliju, tako mi izgleda.To je najlepsi Hindu hram na Baliju.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Zasto svaka cast? Pa ocekuje se da ako je neko gledao film Baraka da ce i povezati to,ali dobro drago mi je da sam te iznenadio :)
Korisnikov avatar
By Zvonki

"Deep throat singing from mongolia or tuvan throat singing. Various cultures do it but I wasn't able to find the artist who did this track. And yes they are only using their throats. Some Tibetans do this as well"
Korisnikov avatar
By Zvonki
Slika
ok ovde je slika iz 19 veka i kada ovo poredim sa cgi vodom iz nekog cgi filma ili poredim sa nekom cgi slikom,opet je ovo mnogo bolje,voda ovde mnogo relaisticno izgleda,ziva je i po meni ima karakter zvuci glupo ali na svakoj slici (ima ih jos) je u pitanju uzburkno more.Danas, ti CGI umetnici samo zele da prikazu kako su uznapredovali u tim efektima,samo da izgleda sto realisticnije,uopste ne ulazu trud u prikaz da je to more "zivo",Nemam nista protiv tih efekata ali ranije si mogao vise da postignes uz pomoc "stapa i kanapa" jer si ranije ulagao vise svoju "dusu" u izradu slike.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 123
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!