Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
^ wow ja bih ovo u svojoj sobi ^^ I Kalcifera unutra ako moze :D

hvala ljudi :kiss:
evo napravio sam video tutorial kome se slaze

Korisnikov avatar
By Zvonki
hVala za tutorial,mislim da mozes da pravis isto ovako samo ti tgreba dosta zice i gline i papira boje ....uuuuhh
Korisnikov avatar
By ganjarolla
ova fotka je još nedovršen, je moj je
pozirali su mi momci po kafanama, upozno sam samo za ovu seriju 100tinjak ljudi u zadnjih 2 mjeseca

ovaj je ovdje isto 'nedovršen' dobio je zlatni kaput u međuvremenu ^^

Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ok a zasto ih ne dovrsisi,jel to kao sketching jel da?
A primetio sam da crtas i simbole po radovima,zanima te mitologija?
Korisnikov avatar
By Zvonki
Da ok,zao mi je za slike i sto su opljackali,i da vidim da se bavis paganstvom sto je isto ok,mada ja to ne pratim,ja pratim strip :) pitao sma te jer me interesovalo,inace se vidi originalnost :)
Korisnikov avatar
By ganjarolla
e sorry editirao sam post jer sam si zadao no politikz općenito, za ovaj prošli krivim što nisam još skino follow na neke 'prijatelje' koji izbacuju bilo kakve političke vijesti
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pa moj odnos prema umetnicima je drugaciji nego prema obicnim ljidma aza alhemicare ne znam,nikada nisam nekoga takvog sreo,nema potrebe da se stidis sta god da napises.
"I osim tog koliko crta ima nešto toliko frekfencija moje oči hvataju u dimenzijama" zanimljivo,znam da mi umetnioci svet oko sebe drugacije posmatramo ali takav opis jos nisam naisao,moze se reci da su oko mene frekvencije
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Pokret jednako vrijeme, sjena jednako vrijeme jednako crta. Ljudima obično kažem i ne moraš mirovat, onda hvatam crte u pokretu. Al nije to nešto orginalno i Francis Bacon je to radio i pričao... :)

Ne stidim se nego sam postao svjestan da živimo u staljinističkom društvu hladnih zombi psihopatnika.

Po tvojim slikama mislim da možeš zamislit o čem pričam.

Meni je najdraže kad nekom iščupam dušu i vratim joj pozitivan kursor. Ili drugi dok strepe da kažem učini to učini sve za Dioniza, oslobodi svoju dušu i ne boj se.

Al ok mislim da ne moraš znat sve šta sanyasi rade il šta prođu.

evo još par slika

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki
Veoma intersantni radovi i svidja mi se odabir boja,linije nemirne ali boje umirujuce :)
Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki
MNe znam reci mi ti,meni je ovo samo dokaz da mozak ima sposobnost da od simbola vidi slova i obrnuto,npr ja sma u jednom wc dpok sma pisao podigao glavu jel te ka palsfonu i na njemu je bila mrlja ali moj mozak je od te mrlje vido veliki svemirski brod
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Super . ^^

Meni ti drveće govori nekad šta treba, zovne me neko drvo i kaže neke stvari šta trebam i ja krenem da ih ispunim i usput upoznam još pagana. :)

Evo ovdje sam ko doma kad vidim vaše radove i plus ti si stavio onaj castle i sad mi još treba da odem u svoj castle gdje god bilo, volio bi neki wicca koleđ upisat. Želim lekcije od iskusnijih vještica/štaca jer ja ne znam upravljat još uvijek.

Ovo što si rekao za svemirski brod, evo kako sam prije npr radio portrete, ovo je autoportret od pre nekih 5 g.

Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki
Autoportret? wow iskreno ja vidim glavu musice na slici,nemoj da se ljutis ali verovatno se radi o tvojoj vizuri tvoga lica sto je ok :)
A da nekada sam i aj tripovao da ucim vika magiju i da budem vestac ali sam to prerastao ipak ja idem neki drugim putevima
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Imaš više lica tu na slici. Recimo da ti nisi osoba zainteresirana za vračanje, neko ko je na tom putu dobit će leksikon. Takvu vrstu ljudi ja prizivam i slikam za njih. Prije 15tak dana sam prizivao Francisa Bacona da mi kaže šta da radim i došao mi je jučer jer je frendicaa trebala njegovu monografiju, i ponovo sam pogledao sve i Francis mi reče da sam bolji od njega i da trebam još samo izvest magiju kako se izvuč iz vukojebine.
Da sam pravi vještac već bi znao prizvat sve da se sklopi kao i ostalo što prizovem.

p.s. video je divan i pomogao si mi šta trebam još činiti da odem, KV mi je dala rok i imam još 40 dana da sklopim sve
Korisnikov avatar
By bern
ganjarolla, jesi ti haotik? ovo mnogo vuče na spera, čak i neki look&feel na tvojim (magnetskim) slikama.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Daj mi link na tog like/ove?

Pozdravio sam te po Mjesecu znači hvala za razgovor u kom sam shvatio da trebam vizualizirat mjesto gdje trebam otić trebam poslat poruku tim ljudima među kojima ću završit. Treba mi stado kao što ovi klerofašisti staljinisti imaju svoje partije i sekte.
I ovdje sam se molio i trenutno me posvojio jedan čopor al trebam dalje, dalje jer je inkvizicija još prejaka i ne stižem se regenerirat nit skladištit energiju. :)
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Ej znam za kaotike al bilo bi cool da mi pošalješ link da komuniciramo dalje.

Iskreno, ovako kad pričamo, prije me bilo stid realno radit. I s bojama. Ovi novi portreti su kompromis koliko mi psiha dopušta realno da radim.

Inače ovako radim, ruke su mi postale retardirane od reale
obožavam realizam al ja osobno sam ga prisiljen radit

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
All right, da. Dobro si me smjestio.
Mislim da smo o ovom već pričali, ne?

Prije ih nisam želio ali od pripadnosti ne možeš pobjeć. Vrijeme mi kuca i moram se odlučit.

> ovo je predzadnji oltar koji sam radio, nakon njega sam baš panteon napravio

http://i.imgur.com/t1scHWx.jpg" target="_blank

Imao sam neki dojam da ću ovdje dobit više odgovora šta trebam radit i gdje pripadam. Hvala svima.
Sad još trebam vidjeti puštaju li me moji osobni bogovi.

Baš mi je drago da možeš razumjet ove crteže, ima malo ljudi

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Najveća kočnica mi je pak anarhizam i velika doza aseksualnosti te bijela magija, i ne želim u neki coven koji žrtvuje ljude.

Ovo je isto jedan od autoportreta al ima mu godina, moram probat ponovo da vidim na čemu sam sad, jel isto ili....

Slika
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!