Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
jesam ja jedini kome nije jasno drkanje na slike? ne ove nego uopšte.
ont: _
By Sixto
Nisi. Ima vas jos ovde politicki-non stokholmski-korektnih.
Bogojavljenje je najradosniji hriscanski praznik definitivno! :lol:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ova devojka nije normalna,ali stvarno treba je voditi na lecenje
pa viidi joj pogled Slika
Ona i Maja Nikolic komotno da naprave takmicenje ko ce duze da izdrzi a da ne trepne,nova emisija na pinkovitoj televiziji
Korisnikov avatar
By Mars
Meni se zgrozila ovogodišnja manifestacija zbog one zadrigle svinje žutih obrva, sa ikonom i šajkačom.

A iz drugog plana doprinos daju Ivana Žigon i Nikola Rackov.

Odvratno.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Sada gledam slike i mislim se da je ovo toliko bolesno da je mnogo dobar materijal za monty pythona in serbia

"Ivana Žigon
Osoba koja ujutru ne ustaje već se воздиже."

"Ivana Žigon
Polu žena, polu Vidovdan" :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nisam siguran u kom je kontekstu napisan taj poster :shrug:
Korisnikov avatar
By scout_finch
meni smesno jer koriste ime parada ponosa za grupu golih momaka i 'oce da kazu kako je to super strejt. a meni to super gej.

naravno da je poster napravio neki homofob, ali meni to izgleda kao autogol.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609439#p2609439]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609434#p2609434]scout_finch napisao:[/url]Slika
Ja bih pre stavio ispod "Hajl Hitler!"
to nije pozdrav pa se ne moze porediti sa nacistickim pozdravom
ruka je podignuta ka nebu, tri prsta spojena-Sveto Trojstvo, Oca, Sina i Sv. Duha, ruka je simbolika toga dana
isto se i prekrstis
a Srbi se pozdravljaju rukovanjem i dok drzis neciju ruku ljubis ga tri puta u obraze.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609449#p2609449]scout_finch napisao:[/url]meni smesno jer koriste ime parada ponosa za grupu golih momaka i 'oce da kazu kako je to super strejt. a meni to super gej.

naravno da je poster napravio neki homofob, ali meni to izgleda kao autogol.
sada cu ostaviti utisak kao da sam njihov advokat, a nisam
goli su jer je lakse plivati u kupacem nego obucen
sakupili su se zbog plivanja za krst
oni su ponosni sto plivaju za krst a ne sto su se sakupili u gacicama
to nije promocija heteroseksualnosti, za krst moze plivati i gej momak niko mu ne brani, moze plivati i str8 i lez cura.Svi mogu plivati za krst.

pa cak sve i da ne plivaju, biti na nekom skupu u kupacim gacicama ili donjem vesu ne podleze autorskim pravima gej ljudi
Hiljade festivala u svetu ima gde se ljudi setaju u kupacem ili gacicama, ili brusu ili, ili

Ti imas problem sa tim krstom u reci.
realno
Korisnikov avatar
By scout_finch
meni nisu smesni oni, smesan mi je poster i tekst ispod njega. nemam problem ni sa krstom, ni sa plivacima, ni sa stilom plivanja, ni sa kupacim gacama. slika je smesna u kontekstu u koji je stavlja tekst ispod, sama po sebi je nista posebno.
By barni
obrazlozio sam sta prikazuje ponos na toj fotografiji
parada nije rec koju su izmislili pederi

rekla si da je ovo autogol...nije
ovo je gol kroz noge

svidjalo se tebi to ili ne poruka je veoma jasna
al naravno oni koji organizuju paradu ne vole da im se niko mesa u poslove, pogotovo ne neko ko pliva za krst
Korisnikov avatar
By scout_finch
hoces da kazes da je autor upotrebio rec parada i rec ponos potpuno nezavisno od znacenja koje te dve reci zajedno obicno imaju, i da mu ni na pamet nije pao prajd? zasto je onda napisao prava parada ponosa? jer je ona druga, koja mu uopste nije bila ni na kraj pameti neprava? :lol: ocigledno je hteo da naravi razliku izmedju one bljak pederske i ove prave, ali je to uradio tako sto je stavio vrlo homoerotsku sliku. ja ne mogu bolje da ti objasnim.
By barni
hocu da kazem da je ta poruka ispod napisana bas za tebe

imas sve preduslove da je razumes, ali opet na tebi je zelis li to :)

ja te siliti na to necu, mnogo si mi simpaticna devojka :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa kako mislis da me silis da nesto razumem onako kako ti mislis da treba da razumem? ja verujem da je autor imao ideju sta to sto je napisao treba da znaci, ali to ne znaci da je uspeo u svojoj nameri.

a prvo gore napises da ja imam problem sa krstom, sto naravno veze nema sa istinom, nemam problem ni sa verom ni sa vernicima. mislim da cesto vernici nemaju pojma o onome u sta veruju, i da definitivno ne zive u skladu sa svojom religijom, ali to stvarno nije moj problem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!