Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By RetributioN
Nervira me što suknja i pantalone automatski označavaju ulogu.
Korisnikov avatar
By Madonna
ont: volim da gledam muškarce u 'ženskoj' odeći
Korisnikov avatar
By Sunce
Ono sto se primecuje jeste da su zene vise svucene, vise pokazuju noge. To je posledica seksualne selekcije,
Sa druge strane, nekako mi zene u muskoj obuci uopste nisu neobicne, kao da je to vise prihvaceno. Muskarci strce vecinom. Sve je stvar drustva. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Mars
Kanadska umetnica Hana Pesut

tačno sam ZNAO da je kanadska umetnica i najvećim delom kanadski modeli jer takvi skotovi, takav neukus, takvo odsustvo bilo kakvog stila i ukusa može samo tamo da se vidi (onu žutu daščaru (sa kravom u braon čizmama, crnim mrežastim čarapama i kariranom crvenom jaknom) sam prepoznao, moj stari kraj)
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni su se dopadale sve devojke u Americi koje su furale taj stil letnjih haljinica i kaubojki ili običnih čizmica.
Korisnikov avatar
By Mars
A meni dođe da zabijem sebi makaze u oči kao Cordelia u poslednjoj epizodi AHS.

Ume to da bude stil, kao što kažeš, ali onda kada recimo cura iz klimatizovanih kola izađe u klimatizovanu prostoriju na neki događaj, i kada joj je to jedno od nekoliko presvlačenja u toku dana i kad (pre svega) to i nije čizma za pravu zimu i lapavicu nego više salonka ili ta kaubojka.

A ono što ovde kod mene vidiš u toku letnjih dana je posledica toga da su cene zimske obuće mnogo niže u toku leta, a onda ta budala koja takvu čizmu kramponku kupi-ne pada joj na pamet da sačeka jesen nego je nosi odma (nekad sa tim letnjim haljinicama koje si viđao, a nekad i sa zimskim, zavisi). I to ceo dan, od ujutru do uveče, na 30-35 stepeni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!