Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
Tündika je počela da gleda Breaking Bad i kaže da je sjajna serija. To mora da znači nešto. Ako Tony i Tündika tako kažu. :yes:
By ~ Le Saint X ~
Poceo da gledam Drakulu sa Dzonatan-om
<3
Nije losa
steta sto taj gej par ubijen posle 2 epizode
:(
Korisnikov avatar
By bas bleu
lilyhammer je super.
druga sezona bron/broen je ok sasvim.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam pocela lilyhammer da gledam cim su izasle prve epizode ali iz nekog razloga nisam nastavila - moguće je da je tada krenula averzija od antiheroja od koje patim oko godinu dana, smučila mi se više ta fora. Nažalos, to znači da propuštam mnoge serije, al ne mogu, sere mi se više od toga.

Zato sada gledam(o) ER - sa velikim zadovoljstvom. Bron sam skinula čeka me da odgledam, ali ER mi deffo najviše prija.

Posebno u trenutku kad je moja sapunjara Grejz Anatomi postala toliko loša da imam transfer neprijatnosti kad je gledam :sigh:
Korisnikov avatar
By Trilian
^
Grey‘s anatomy bi mogli da privedu kraju... od 5sezone sve ih je teže i teže gledati... još i najbolji lik odlazi nakon ove sezone...
Korisnikov avatar
By Srklet
jako mi se svidjela 'getting on'. laurie metcalfe je pregenijalna kao histerična i zla doktorica. ^^
Korisnikov avatar
By Oziris
Trenutno Bron/Broen...

I kako stvari stoje, svega mi, pocecu da se kunem u skandinavce kad su serije u pitanju! Prvo Forbrydelsen, pa Akta Manniskor, a sad i ovo. Ljudi su :love:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Slika

:radosnice:

TLC. :love: Probao sam par puta pogledati išta što se vrti tamo, i imam osjećaj da mi poumire milijardu neurona.
Korisnikov avatar
By scout_finch
gledam call the midwife, svidja mi se. i sherlock treca sezona, jbg, razocaravajuce.
Korisnikov avatar
By belch
2013 sam odgledala nekoliko odličnih serija koje bih preporučila svima:

oz
masters of sex
house of cards
newsroom
breaking bad
the fall
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607512#p2607512]scout_finch napisao:[/url]i sherlock treca sezona, jbg, razocaravajuce.
Meni je Sherlock ove sezone totalna katastrofa, a gomila ljudi je iz nekog razloga odusevljena poslednjom epizodom. Uopste mi nije jasno zasto, jer mi se cini da scenaristi ne znaju kako dalje pa smisljaju sve besmislenije obrte. Imam utisak da gledam neku sapunicu, samo sa boljom produkcijom.

Veceras krece Archer. :yay:
Korisnikov avatar
By Katengl
Meh, nije vise zabavno, to je poenta...

Zaboravio sam Nighty Night. Julia Davis :love:

Korisnikov avatar
By dr_kuper
Cekam aprilm i ,,Igru prestola''! Jer kreten nikada nece zavrsiti knjige.
Korisnikov avatar
By bothways
^ take that back!

Vratio se Banshee \o/
Korisnikov avatar
By belch
uspela sam da stignem do polovine druge, pa batalila.
tv serija je sasvim zadovoljavajuci format za ovo, knjige su previse razvucene
Korisnikov avatar
By bothways
pa dobro, to each his own, ali meni knjige daju veću dubinu i više smisla celoj, široj priči. No dobro, možda sam samo fan, koji želi što više da izvuče iz cele stvari :)
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!