Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Ja ucestvovo na jednom gej vencanju, Pakijevom. Ko se seca zurke u DKC-u?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ako je u Nemackoj, mislim da je tvoja uloga da predas prstenje (kuma bi trebala da od mlade uzme bidermajer, no to ce verovatno izostati :lol: ), organizujes momacko vece, odrzis zdravicu.. na nekim svadbama kum bude potrcko i mora da transportuje poklone, organizuje ko ce gde da sedi i sl., al valjda te nece sa tim malteretirati.. i mislim da je u sustini ipak najbitnije da ne zasenis mladozenje
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih njih dvojicu 'posadila' i zahtevala da mi detaljno objasne sta oce od mene.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ili frizider.

Ja sam tako smotan za biranje poklona, ko god imao neki brak a cita sada ovo NEMOJTE MENE ZA KUMA LEBAVAM inace svi dobijaju kupus za poklon
Sustinsk nikakve ako je rec o gradjanskom braku bez jebavanja po crkvi, sto je moje iskustvo doduse u str8 varijanti.
Bukvalno imas ulogu svedoka koji ce tamo da potpise da je prisustvovao nedvosmislenom i nenasilnom 'Da' sa obe strane.
Kod uloge devera si vec markantniji zbog lente i mlade od koje se ne odvajas. Imas obavezu da joj kupis prsten (i jos nesto zavisi od obicaja) a najgora varijanta za pedera je da ima snaju koja nema ni malo ukusa pa se zalepi za komad nakita za koji ti se ne daju pare. :smeh: Na kraju mi je rekla 'Izaberi mi sam' :love:
Inace ti je najgora varijanta kumstva krstenje dece jer te pop sa cetnickom kokardom na glavi pita 'Verujes li u Isusa kao svevisnjeg boga?' a onda i sugerise odgovor pa kaze 'Reci verujem!' dok na -15 u crkvi kvasi dete ledenom vodom koje prosto vristi od zadovoljstva. E, ali sve to istrpis kad te ljudi toliko postuju pa ti daju slonodu da detetu das ime koje zelis bez da se ista pitaju.
Korisnikov avatar
By Marvin
ja sam se na sestrićevom krštenju zdravo sablaznuo na to pitanje
i ono pljuvanje

:qqlele:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jel se bacao bidermajer? JESI GA UHVATIO? JESI POBIO ONE KOJI SU GA UHVATILI A TI NISI???
Korisnikov avatar
By 2kune
ih dušo, batali to kumstvo... nemaš ti tolko eura... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!